En aktiv hverdag

Tre ungdom som poserer for kamera i gymtøy og med volleyball
Våre beste tips til en aktiv hverdag!

Skoleåret byr på mange ulike aktiviteter, og kanskje aktiviteter eller sport på fritiden. Her er våre beste tips til alt du trenger til en aktiv hverdag!

Hold varmen

Sesongen for uteskole, lek i skolegården og tur i skogen er her, noe som innebærer flere lag med klær og varmere plagg. Ullundertøy og plagg i fleece er alltid lurt å ha med seg. Det høres kanskje ikke så spennende ut, men vi har mange fine varianter på senteret i ulike farger! Tøy for å holde varmen trenger nemlig ikke være kjedelig. Hva med denne fine fleecegenseren fra Anton Sport?

Psst!

Ikke glem bort matpakka! Næringsrik mat som både metter og gir energi er viktig for aktive barn. Blant annet Norli, Ark og Sprell har flere fine matbokser.

Hos Meny og Rema 1000 bugner det av frukt og grønnsaker til matpakken. De har også flere ferdigsmurte baguetter, sandwicher og wraps. Flere av butikkene på senteret selger også barer, nøtter og sunn snacks som er perfekt til lunsjen eller på farta. Stikk for eksempel innom Sunkost for å se utvalget.

Til venstre: Jente med svart sekk og fleecegenser. Til høyre: jente med fleecegenser som holder en matboks med frukt og grønnsaker.
Antrekk, sekk og drikkeflaske fra Anton Sport. Matboks fra Norli.
Nærbilde av svart sekk
Sekk fra Anton Sport.

Det finnes ikke dårlig vær

Dere kan regla. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Uteskole er for mange en del av skoleåret, noe som kan by på både sol og regn. Det kan derfor bli en lang og kald dag dersom barna ikke er riktig kledd.

Regntøy, klær som puster og vanntette sko er nøkkelplagg for skoledagen i skog og mark. Anton Sport har et stort utvalg utetøy til både store og små i både nøytrale og gøyale farger.

Ikke glem sekken

Skolesekk er vel og bra, men når man skal ut på tur kan det være kjekt med noe enda lettere på ryggen. Anton Sport hjelper deg gjerne med å finne riktig tursekk.

Til venstre: Gutt i turklær som drar en flaske opp av en sekk. Til høyre: Gutt med svart ryggsekk og oransje turjakke
Antrekk, sekk og drikkeflaske fra Anton Sport.
Nærbilde av volleyball
Volleyball fra Ringo.

Lagsport

Kanskje barna er en del av et fotballlag? Håndballag? Dansegruppe? Uansett aktivitet er det godt med gode klær til både gruppetreninger og øvelse hjemme. Tskjorter som puster er deilig under trening. Bukser og shorts som gir god bevegelighet er også viktig!

Få i deg nok vann

Ikke glem drikkeflaska! Nok vann er viktig for en dag full av aktivitet. Flere av butikkene på senteret har drikkeflasker på senteret som holder drikken kald over lengre tid.

Til venstre: Gutt i hvit tskjorte og caps som holder en fotball. Til høyre: Tre ungdom med volleyball.
Alle antrekk og sko fra Anton Sport. Fotball fra Ringo. Bag fra Skechers.
Nærbilde av gutt med sportssolbriller
Jente som smiler med rosa topp og rosa solbriller
Solbriller fra Anton Sport.

Hjemmetrening

Kanskje dere er glad i en løpetur? Eller styrketrening? Uansett hvilken form for trening man er glad i er riktig tøy viktig. Anton Sport har et stort utvalg treningsklær i ulike materialer, snitt og farger.

Trene ute?

Ved sterk sol kan det være godt å ha solbriller egnet for aktivitet. Anton Sport har et stort utvalg av gode solbriller for både tur og trening.

Til venstre: Jente med hvit tskjorte, caps og drikkeflaske. Til høyre: Gutt med hvit genser, volleyball og solbriller på hodet.
Antrekk og drikkeflasker fra Anton Sport. Volleyball fra Ringo.

Lek og moro

Selv om vi kanskje ikke tenker på utelek som trening, holder man seg jo i aktivitet over lenger tid. Da kan det være godt med klær som er lette å bevege seg i. Tenk på hvor mye hopping, løping og klatring det blir i løpet av en dag! Senteret har et stort utvalg klær som passer til både lek og trening.

Til venstre: Nærbilde av svarte sko og rockering. Til høyre: Jente med rockering på armen
Antrekk, sko og solbriller fra Anton Sport. Rockering fra Ringo.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00