Skolesekkguiden

En gutt og en jente som har sekk på ryggen
Trenger du ny skolesekk?
Barn med skolesekk
Barn med skolesekk
Grønt er skjønt!
Barn med skolesekk
Blå sekk fra Hummel.
Barn med skolesekk
Barn med skolesekk
Farger er gøy!

August betyr skolestart, og med skolestart kommer mest sannsynlig ny skolesekk! La oss guide deg til valg av sekk, og se noe av utvalget du finner på senteret.

Til barneskolen

Å starte på skolen er en stor og spennende begivenhet, både for barn og foreldre. Plutselig er barnet blitt så mye større, og skal klare seg selv på mange flere områder enn de trengte i barnehagen. Som forelder vil du være sikker på at ditt barn får en skolesekk med bærekomfort, nyttige funksjoner, en sekk som er synlig, slitesterk og som barnet ditt elsker.

Når skolesekk skal velges kan du følge denne listen:

  • Høyde på barnet ditt (lang eller kort rygg)
  • Hvor ergonomisk er skolesekken?
  • Har den justerbar rygg?
  • Har den hoftebelte?
  • Har den brystrem?
  • Størrelse, hvor stor plass er det i skolesekken? (Vanligste er mellom 20-24 L for 1-4 klasse skolesekker)
  • Er skolesekken utrustet med godt plassert/synlige reflekser?
  • Er skolesekken utrustet med regntrekk?

En stor milepæl

Inkluder gjerne barnet i valg av skolesekk! Det er en stor milepæl for barnet å starte på skolen, og det å få sin første skolesekk er utrolig stas. Derfor det er veldig fint å inkludere barnet når skolesekk skal kjøpes.

Noe for alle

Hos Norli og Ark finner du flere fine skolesekker fra merker som Beckmann og Fjällräven, og Beckmann spesielt er godt kjent for å være gode skolesekker til barn. Og når det gjelder mønster og farge, så har vi noe for enhver smak. Skolesekker kommer i mange farger, mønster og varianter, så her vil du finne noe for alle.

Jente med bag
Veske fra Message.
Barn med skolesekk
Barn med skolesekk
Barn med skolesekk
Barn med skolesekk
Barn med skolesekk
Barn med skolesekk

Til ungdomsskolen

Til de litt større barna er det selvfølgelig like viktig med en god og nyttig sekk, men designet på sekken vil kanskje variere fra hva de ønsket på barneskolen. Trendbildet viser mer nøytrale sekker til de som starter på ungdomsskolen.

Sporty sekker

Sekker med et sportslig preg over seg, som for eksempel sekker fra Bjørn Borg og Db, er populært hos de litt eldre. Disse er romslige, har slitesterkt materiale og sitter godt på kroppen. Blant annet Anton Sport og Norli har et godt utvalg sporty sekker.

Nøytrale farger

Trenden viser at de nøytrale fargene slår an på ungdomsskolen, særlig på sekker. Dette er klassiske sekker som passer til det aller meste og som kan brukes år etter år.

Bagger

Vi sier ikke at sekk er ut for de eldre - men vi ser at bagger er populært på ungdomsskolen og videregående. Både i form av vesker, reisebagger og skinnbagger. Baggene er populære i både nøytrale og sterke farger, i skinn og i stoff.

Lykke til med skolestart!

Barn med skolesekk

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00