Slik styler du linskjorten

Dame som har på seg lyse jeans og hvit linskjorte
Dame som smiler med linskjorte stylet med blomstrete kjole
Dame som sitter og smiler i shorts og linskjorte
Dame som sitter og smiler i shorts og linskjorte

Lin er det perfekte materialet å bære om sommeren. Særlig på de dagene det er ekstra varmt ute, da er linplagg varmeregulerende og føles kjølende mot kroppen.

Linskjorten er en klassiker hver sommer, den er fin til både kjoler, shorts, jeans, skjørt og badetøy, og i år finnes den i så mange fine farger. Den mest klassiske er nok den hvite eller beige linskjorten, og vi har stylet den på fire ulike måter for dere. Linskjorter finner du hos flere av butikkene på senteret.

Over sommerkjolen

Her i Norge er det ikke alltid varmt nok til å gå rundt i den lette og fine sommerkjolen, da er det helt perfekt å for eksempel slenge en linskjorte over kjolen. Man føler seg litt mer påkledd og ikke minst varmere. Knyt den gjerne i livet om du vil ha litt mer fasong, eller om det passer bedre til kjolen. Den kan fint brukes over både lange og korte kjoler, og ekstra fin stylet med feks blomstermønster. En annen fordel med linskjorten over kjolen er om du ønsker at kjolen skal få et litt mer casual uttrykk til hverdagen, skjorten bidrar til å gjøre antrekket litt mindre pyntet.

Shorts & topp

Kanskje en av de mest klassiske måtene å style linskjorten på, med en topp og en shorts. Sleng den bare åpen på utsiden av toppen, og bruk den som en jakke. Til denne type styling kan du gå for både denim shorts og annet materiale i ulike farger, kun fantasien setter grenser! Velg gjerne en fargerik topp til om du har nøytrale farger på shorts og skjorte.

Dame som sitter og smiler i shorts og linskjorte
Dame som viser frem antrekk med skjørt og linskjorte som er knyttet i livet
Dame som tittet ned på antrekk, snører linskjorte i livet stylet med skjørt og topp
Dame som har på seg lyse jeans og hvit linskjorte
Dame som har på seg lyse jeans og hvit linskjorte

Sommerskjørtet

Foruten shorts og kjole så er linskjorten også kjempefin til sommerens skjørt. Enten det er langt eller kort, løst eller tettsittende, mønstret eller ensfarget, så funker skjorten i lin perfekt til. Vi har valgt å style den med et tettsittende slip skjørt, de to ulike materialene mot hverandre er kjempe fint. Knyt gjerne skjorten opp for å lage litt mer silhuett, eller ha den løst hengende over. Man kan også velge å kneppe skjorten opp når man styler den til skjørt, stapp gjerne skjorten ned i skjørtet og puff den litt opp.

“Visste du at linfibre har en høy evne til å absorbere fuktighet og kan ta opp hele 20% av sin egen vekt før det føles fuktig?”

Jeans til de kaldere dagene

Det er ikke alle sommerdager som tillater kjole, skjørt eller shorts, og da kan du absolutt velge å style linskjorten til jeansen. Fortsatt luftig og behagelig, men litt mer påkledd og uten tvil perfekte til jobb så fremt du kan bruke jeans på jobb. Her kan du også velge å style den på utsiden av en topp eller t-skjorte, eller kneppet igjen og gjerne stappet nedi jeansen.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo