Tips til piknikkurven

Piknikkurv på gresset
Piknikkurv på gresset
Piknikkurv på gresset
Piknikkurv med chipspose

Inviter med deg venner, familie eller kjæresten på piknik i sommer. Her får du tips til hva du tar med deg i piknikkurven.

Piknikkurv og servise

Deilige sommerdager er best ute og en hyggelig ting å finne på er å invitere til piknik. Ta med piknikkurv, et pledd å sitte på og eventuelt glass, tallerkener og bestikk om du trenger det.

Godt drikke

Drikke er det aller viktigste å ta med på en varm sommerdag. Hos Meny finner du blant annet mange gode lemonader, juice og smoothies. Velg for eksempel ulike lemonader og la alle velge sin favoritt. Lemonade er leskende og friskt i sommervarmen.


Frukt og bær

Norske jordbær eller andre bær som bringebær og blåbær er perfekt i piknikkurven. Det smaker godt og ser ganske så innbydende ut når du pakker ut pikniken. Velg dine favoritter, men de norske jordbærene er alltid populært. Du finner norske jordbær hos Meny. En annen frukt som er leskende i sommervarmen og som vi nesten forbinder med sommer er vannmelon. Annen frukt som er spesielt godt i sommervarmen og derfor perfekt i piknikkurven er nektarin eller moreller.

Enkle småretter

Om du vil lage med mat til pikniken er friske sommersalater eller småpaier enkelt og godt. Noen gode salater å prøve ut er salat med spekeskinke, eple og jordbær, mango og avokadosalat, pastasalat eller kylling og pestosalat.

Om du vil lage med noe som kan spises i hånda uten at du trenger å ha med tallerkener og bestikk kan du lage påsmurte rundstykker, bagetter eller wraps. Alt av bakverk passer også godt i piknikkurven. For eksempel donuts, kanelboller eller hveteboller.

Snacks

Ta med din favoritt snacks, eller overrask med å ta med favoritten til den eller de du har invitert med på piknik. Salt er godt i varmen, som for eksempel nøtter eller chips. Hos Meny finner du et godt utvalg av begge deler. Gå for eksempel for “Spanish Corn” og quinoachips. Chipsene kommer i flere ulike smaker. Om du vil ha litt spice bør du prøve smaken jalapeño.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 09:00 - 21:00