De beste produktene til vinterhuden!

Dame som ser i speilet og tar på seg krem i ansiktet
Vi har tipsene til hva du kan gjøre for å hjelpe huden din om vinteren
Dame som viser frem to produkter til ansiktet
En god skrub og ansiktskrem hjelper godt om vinteren.

Kalde dager, variert vær og vinter generelt er tøft for både hud og hår. Vi har samlet noen tips til hva du kan gjøre for huden din på denne tiden av året.

Ta vare på ansikt og lepper

Ansiktet vårt er den delen av kroppen som er absolutt mest utsatt for kulde og været. Det er jo faktisk den eneste delen av huden vår som er “naken” hele tiden. Derfor er det ekstra viktig å ta vare på den! Gode produkter hjelper deg godt på vei, og mange opplever nok at man må bytte produkter om vinteren. De samme produktene for ansiktet fungerer altså ikke like godt sommer som vinter. Huden trenger som regel mer fukt om vinteren, samt at det er ulikt fra person til person hva man trenger.

Vi har samlet fem produkter som hjelper huden din på vei, men spør gjerne i butikk hva de anbefaler til nettopp din hud. En god scrub er alfa omega, og Ole Henriksen sin lemonade smoothing scrub er en skikkelig deilig eksfolierende vitaminboost. Den etterlater huden frisk og fuktighetsrik. En god ansiktsmaske med mye fuktighet er også veldig deilig, og Origins sin glow-co-nuts er helt nydelig.

På dagtid er det kjempefint med en fuktighetsgivende dagkrem, som for eksempel Clinique sin moisture surge intense, og om natten er et deilig serum med mye fuktighet perfekt. Da får huden tid til å trekke det skikkelig godt inn! Sist, men ikke minst, så er en god leppebalm veldig fint å ha i vesken. Tørre lepper vil ingen ha, så husk å ha den med deg overalt. Elizabeth Arden sin eight hour leppebalm passer til de aller fleste!

Dame som viser frem to produkter til ansiktet
En god skrub og ansiktskrem hjelper godt om vinteren.