Vinterfavoritter

Hender som viser frem en krukke med krem
Dame i kjole med vintersko
Dame med gullsmykker
Bilde av penner, notatbok ullpledd og en kopp

Det er januar og årets fineste vintermåneder ligger foran oss. Kaja-Marie og Maria har besøkt butikkene på Ski Storsenter og funnet sine vinterfavoritter.

Blant favorittene er deilig loungewear, kule boots, gullsmykker, velværeprodukter og litt nytt til hjemmekontoret.

Loungewear

Med mye tid hjemme er det deilig med komfortabelt og fint loungewear. Butikkene har stort utvalg og mye fint å velge i. Ta for eksempel turen innom Lindex, Gina Tricot eller H&M. 2020 har virkelig gjort loungewear trendy. Styler du det opp med kule boots og en kåpe er loungewear ikke lenger kun for hjemmebruk, men like kult ute også. Vi kommer til å se mye av loungewear dette året.

Boots

Et av vinterens must er et par kule boots, gjerne av den litt chunky varianten. Et par chunky boots er like fint til kjole og jeans, som til joggebuksa. Ikke minst er det en praktisk trend som holder føttene gode og varme i vinterkulda. Til kjoler og skjørt er det fint med en modell som går høyere opp på leggen, samtidig som det varmer litt ekstra. Du finner et godt utvalg på blant annet DNA, Din Sko og Eurosko.

Gullsmykker

Smykker styler opp ethvert antrekk. Akkurat nå har vi dilla på gullsmykker, gjerne flere samtidig. Velg smykker i ulik lengde, så kan du mikse og matche det meste. Blant annet smykkene fra Crystal Haze er veldig populære. De kan kjøpes hos Valør. Ellers finner du mange trendy og rimelige smykker på Glitter og Gina Tricot.

Velværeprodukter

Denne måneden vil vi unne oss egenpleie. Huden blir ekstra tørr i vinterhalvåret og med mye tid hjemme er det perfekt å unne seg litt hjemmespa. På blant annet Rituals har de mange gode og velduftende produkter. Tenn duftlys på badet, ta ansiktsmaske og smør kroppen med en deilig bodylotion. Spesielt hendene blir ekstra tørre i vinterhalvåret og en god håndkrem er godt å ha. Vita og Kicks har også et godt utvalg velværeprodukter.

Favoritter til hjemmekontoret

Det ser ut som at de fleste av oss blir på hjemmekontor en stund til. Vi vil skape en hyggelig atmosfære på hjemmekontoret. Et deilig og fint pledd, ny årskalender og nye penner passer fint på starten av året. En fin vannflaske på kontorpulten minner oss også på å drikke vann gjennom dagen. Ta turen innom for eksempel Nille eller Kid Interiør for litt nytt til hjemmekontoret.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
dna
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00