Vinterfavoritter

Hender som viser frem en krukke med krem
Dame i kjole med vintersko
Dame med gullsmykker
Bilde av penner, notatbok ullpledd og en kopp

Årets vintermåneder er her, og Kaja-Marie og Maria har gitt oss en liste over sine vinterfavoritter.

Blant favorittene er deilig loungewear, kule boots, gullsmykker, velværeprodukter og litt nytt til hjemmekontoret.

Loungewear

Med mye tid hjemme er det deilig med komfortabelt og fint loungewear. Mange butikker har stort utvalg og mye fint å velge i. Ta for eksempel turen innom Lindex, Gina Tricot eller H&M.

Boots

Et av vinterens must er et par kule boots, gjerne av den litt chunky varianten. Et par chunky boots er like fint til kjole og jeans, som til joggebuksa. Ikke minst er det en praktisk trend som holder føttene gode og varme i vinterkulda.

Til kjoler og skjørt er det fint med en modell som går høyere opp på leggen, samtidig som det varmer litt ekstra. Du finner et godt utvalg boots hos blant annet DNA, Skoringen og Eurosko.

Gullsmykker

Smykker løfter ethvert antrekk. Akkurat nå har vi dilla på gullsmykker, gjerne flere samtidig. Velg smykker i ulik lengde, så kan du mikse og matche det meste.

Du finner mange trendy og rimelige smykker hos Glitter og Gina Tricot.

Velværeprodukter

Når det er kald vinter ute er det ekstra fint med egenpleie inne. Huden blir ofte tørr i vinterhalvåret, og med mye tid hjemme er det perfekt å unne seg litt hjemmespa. Hos blant annet Rituals har de mange gode og velduftende produkter.

Tenn duftlys på badet, ta ansiktsmaske og smør kroppen med en deilig bodylotion. Spesielt hendene blir ekstra tørre i vinterhalvåret og en god håndkrem er godt å ha. Vita og Kicks har også et godt utvalg velværeprodukter.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
dna