Restaurantguiden

Mat på bord
Vi ønsker deg velkommen til våre spisesteder på senteret!

Visste du at du får alt fra fra italiensk pizza og sushi til koselige kafeer på senteret? Her gir vi deg en oversikt over alle spisesteder på senteret.

I andre etasje finner du flere spisesteder som Lola & G og Kjøkken og Kaffe. Rett ovenfor veien og tilhørende senteret ligger populære Egon med servering både inne og ute. Uteserveringen hos Egon har varmelamper for de som vil sitte ute utover høsten, også.

Lola & G

Dette er et italiensk-inspirert spisested, med pasta, pizza og grillet sandwich på menyen. De har også salatbar hvor du selv setter sammen den salaten du ønsker. Lola & G ligger i passasjen midt i andre etasje. Her har de mange bord og en hyggelig atmosfære for å sette seg ned og spise.

Hos Lola & G får du også hjemmelaget italiensk iskrem og aromakaffe. En perfekt avslutning på måltidet, eller om du vil ha en pause fra handlingen og bare har lyst på noe godt.

Lola & G
Lola & G

Kjøkken & kaffe

Et hyggelig spisested i andre etasje på senteret. Serveringsområdet er delt inn i ulike soner for å møte alle ønsker og behov. Her kan du møte venner, barselgruppen, storfamilien eller få sitte i ro og fred om du ønsker det. Kjøkken & kaffe er også barnevennlig med barnemeny og lekerom. På menyen finner du alt fra det store måltidet, til småretter og søte fristelser.

Kjøkken & Kaffe
Kjøkken & Kaffe

Egon

Rett ovenfor veien og tilhørende senteret finner du Egon. Restauranten har en lun atmosfære med sitt originale miljø og innredning. De har også en hyggelig og innglasset uteservering med varmelamper. På menyen er det et godt utvalg, her får du alt fra salater og smørbrød til pizza, biff- og fiskeretter. De har også en egen lunsjmeny og barnemeny.

Egon
Egon

Sabrura

Sabrura Sticks & Sushi serverer sushi, sticks og asiatisk inspirert mat og med en norsk vri. De byr på en deilig sushibuffet hvor du kan velge blant et variert utvalg sushi og asiatisk inspirert mat. De har også en à la carte-meny med flere fristende retter. Her er det altså noe for alle, både store og små!

Sabrura
Sabrura

Råde Bakeri

Råde Bakeri har vært kjent for sine kvalitetsprodukter i mer enn 80 år. Med fokus på gode råvarer byr de hver dag på nybakt brød, ferske fristende kaker og bakevarer. De har et stort utvalg påsmurte brødskiver, rundstykker og baguetter. På menyen finner du også varme retter. Utvalget er stort enten du skal spise eller vil kose deg med fersk bakst til kaffen. Besøk de i enden av andre etasje hvor de har en stor og hyggelig kafé med mange sitteplasser.

Råde Bakeri
Råde Bakeri

Backstube

Her får du en smak av europa med et stort utvalg europeiske bakevarer. De har også påsmurte baguetter, kaffe, te og annen drikke. Hos Backstube er konseptet gode produkter til en rimelig pris. De har også gode surdeigsbrød som er 100% naturlige. For å ha et godt utvalg ferske varer hele dagen, ferskbaker de i butikken gjennom dagen. Perfekt for deg på farten som vil ha et godt utvalg og fersk bakst. Du finner de i første etasje på senteret.

Backstube
Backstube

Stockfleths

Stockfleths er en spesialkaffebar med røtter tilbake til 1895. Her serverer dyktige baristaer kaffe, te, iskaffe, cappuccino, caffe latte, chai latte og mye mer. Du får også kjøpt kaffeutstyr og det du trenger til å lage fantastisk kaffe hjemme. I disken finner du ulike bakevarer, wraps, sandwicher, energibarer, salater, chiapudding og grøt over natten. Du finner de i første etasje på senteret i et hyggelig lokale med sitteplasser både inne og ute.

Stockfleths
Stockfleths

Espresso House

I andre etasje finner du Espresso House med en varm og god atmosfære. Her møter du dyktige baristaer som lager fantastisk kaffe. I tillegg til kaffe, byr de på flere ulike spennende drikker på menyen som varierer med sesong. De har også gode bakevarer i disken og mat som salater, påsmurte rundstykker, focaccia og baguetter. Espresso House har mange sitteplasser og her kan du velge mellom større og mindre sittegrupper, eller lene deg tilbake i en av sofaene om du ønsker det. Kafeen passer uansett om du skal møte venner, jobbe, studere eller bare ta en pause for deg selv.

Espresso House
Espresso House

Joe & The Juice

I første etasje finner du det internasjonale kafékonseptet Joe & the Juice kjent for sine delikate og sunne juicer. Kafeen skiller seg ut fra andre ordinære kafeer med et fokus på sunnhet kombinert med raskt tempo og en hyggelig lounge-atmosfære med musikk. På menyen finner du ferskpresset juice, kaffe og sandwicher. De har også muffins og bananbrød om du bare ønsker en liten bakst til kaffen.

Joe & The Juice
Joe & The Juice

Snurr

I 2. etg på broen finner du Snurr Håndverksbakeri, som er en idé om et levende bakeri. Svevende mel, klirring i kjevler og knitrende varmt sukker rett fra ovnen. Ekte, ærlig og kompromissløst bakverk. Snurr serverer sine kjente bakverk, påsmurte sandwicher og salater i disk, og alt er selvfølgelig håndlaget.

Snurrer fra Snurr Håndverksbakeri
Snurr