Høstantrekk til barn

jente med rosa jakke, skjorte og bukse fra wow
Klær til gutt opphengt
Klær til gutt på bord
Match en kul og komfortabel overdel med trendy jeans fra Brando.

Høst betyr kaldere vær og oppdatering av garderoben. Sesongen for jakker, luer og jeans er her, og på Ski Storsenter finner du et godt utvalg barneklær.

Barn vokser fort, og ny sesong betyr som regel at litt nytt må kjøpes inn. Dagene blir kaldere, våtere og mørkere. Hos blant annet Lindex og Brando finner du mange fine høstplagg. Denne sesongen er det mye deilig strikk, denim, kule jakker og fine regnsett. Vi har tatt en titt på høstmoten for barn.

Casual og sporty

Hverdagsklærne skal være casual og sporty. Strikk, bomullsgensere, t-skjorter med trykk og jeans er perfekte til hverdags.

Brando har mange stilfulle plagg, og nå har de fått inn det amerikanske merket Levi's med kule t-skjorter, bomullsgensere og de trendy jeansene.

Tips!

Et alternativ til jeans, er de kule cargobuksene som du finner blant annet hos Lindex. Joggedressen er også et sporty antrekk som er både kult og komfortabelt, perfekt til en aktiv hverdag.

Klær til gutt på bord
Klær til gutt på bord

Yttertøy

Høstværet kan være ganske så variert, og det trengs kanskje en ny høstjakke? Hos Lindex finner du den tøffe bomberjakken med vannavstøtende materiale og avtagbar hette.

Tips!

Når gradestokken synker mer, er en skalljakke eller softshelljakke god å ha. Begge egner seg godt lenge om du har en fleece eller tynn ullgenser under.

Regnjakke og bukse er også et must i enhver høstgarderobe. Regntøyet skal være både funksjonelt og praktisk, og det finnes sett både med og uten fleecefôr. Brando fører blant annet merket Name It, som har mange fine sett til barn. Også hos Lindex finner du et godt utvalg regntøy.

Visste du at du finner reparasjonslapper hos Lindex? Det kan være praktisk å ha om barna skulle få en rift på jakken eller det slites hull i et plagg.
Klær til jente på bord
Mange synes det er gøy med kult tilbehør, og det lar barna sette sitt personlige preg på antrekket. Hos Wow og Lindex har de mange fine vesker, sekker, belter og hårtilbehør.

Tilbehør

Et par tynne hansker og en tynn bomullslue kan være godt å ha. Hos for eksempel Lindex finner du mange fine luer med ulike motiver. Enten det er maskiner, dinosaurer, blomstermønster eller hunder som er favoritten, så finner du det her. De har også mange ensfargede alternativer, og luer med fleecefôr som varmer litt ekstra.

Bøttehatt er også et kult alternativ før temperaturen faller altfor mye, og her finner du også bøttehatten til barn.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00