Høstantrekk til barn

jente med rosa jakke, skjorte og bukse fra wow
Klær til gutt opphengt
Klær til gutt på bord
Match en kul og komfortabel overdel med trendy jeans fra Brando.

Høst betyr kaldere vær og oppdatering av garderoben. Sesongen for jakker, luer og jeans er her, og på Ski Storsenter finner du et godt utvalg barneklær.

Barn vokser fort, og ny sesong betyr som regel at litt nytt må kjøpes inn. Dagene blir kaldere, våtere og mørkere. Hos blant annet Lindex, Brando og Wow finner du mange fine høstplagg. Denne sesongen er det mye deilig strikk, denim, kule jakker og fine regnsett. Vi har tatt en titt på høstmoten for barn.

Casual og sporty

Hverdagsklærne skal være casual og sporty. Strikk, bomullsgensere, t-skjorter med trykk og jeans er perfekte til hverdags.

Wow er en populær butikk med sitt store utvalg fargerike plagg med fine mønstre og trykk. Brando har også mange stilfulle plagg, og nå har de fått inn det amerikanske merket Levi's med kule t-skjorter, bomullsgensere og de trendy jeansene.

Tips!

Et alternativ til jeans, er de kule cargobuksene som du finner blant annet hos Lindex. Joggedressen er også et sporty antrekk som er både kult og komfortabelt, perfekt til en aktiv hverdag.

Klær til gutt på bord