Høstens beautyfavoritter

Dame med produkter fra Rituals
Vi viser deg høstens beautyfavoritter!

En ny sesong står for tur, og dermed også nye produkter! La oss ta en titt på høstens beauty favoritter.

Med en ny sesong kommer også litt nye produkter i butikkene! Vi har tatt en runde på senteret, og tittet innom Kicks, Rituals og The Body Shop for å høre hvilke produkter som er deres favoritter denne høsten. Kanskje det frister å teste noen av disse selv?

Høstens duft

Kicks trekker frem en nyhet fra Burberry som en av høstens favoritter, nemlig Burberry Goddess. En unik og forførende gourmand-duft, ledet av en kraftfull trio av vaniljer. På toppen finner vi en harmonisk blanding av vanilje med treaktige nyanser. I hjertet av duften avslører vaniljekaviar en deilig sødme, og i bunnen avslutter en rik vanilje absolutt beriket med en subtil duft av lavendel. Denne sensuelle duften er skapt med veganske ingredienser, der vaniljer fra Madagaskar spiller en hovedrolle. Høres den ut som noe for deg? Ta en tur innom butikken for å teste den!

Latte makeup

En stor trend denne høsten er såkalt “latte makeup” - dvs sminke i brune og beige toner. Hos Kicks vil de blant annet tipse om leppestiften fra Nars som heter Afterglow Sensual Shine, en leppestift som gir glans til leppene og har nærende egenskaper. Den kommer i ulike farger, men de lyse brune tonene er nydelige til høsten! Leppestiften inneholder en blanding av antioksidanter som beskytter leppene, samt mango- og shea smør som tilfører 8-timers fuktighet.

Dame som holder opp en parfyme og en leppestift fra Kicks
Kicks sine favoritter for høsten er Burberry sin Goddess og Nars sin Afterglow Sensual Shine.

Kroppspleie

Etter sommeren er det deilig å forlenge den litt ekstra gjennom produkter. Rituals sin kolleksjon “The Ritual of Mehr” er inspirert av solen, den løfter humøret, gir sjelen energi og støtter deg i hverdagens travelhet. Fra denne serien tipser Rituals spesielt om body scrub og shower oil - begge med en deilig duft av appelsin og sedertre. En god skrubb er fin å bruke nå og da for å eksfoliere huden og fjerne døde hudceller. Og dusjoljen gir huden ny energi og er helt fantastisk!

Dame som holder produkter fra Rituals
Rituals anbefaler "The Ritual of Mehr"

Ren hud

Det er også mange gode produkter til ansiktet der ute, men The Body Shop vil spesielt tipse om serien Tea Tree og da spesielt produktene Daily Solution Serum og Face Base pudder foundation. Serumet renser og jevner ut ujevn hud – der teksturen på huden kan se grov og ujevn ut. Ved regelmessig bruk vil den også bidra til å redusere urenheter. Den trekker raskt inn i huden, renser og gir fuktighet.

Pudder foundationen er en nyhet hos The Body Shop, kontrollerer oljete hud og gir et friskt, matt resultat som varer i 12 timer. Den er beriket med Community Fair Trade tea tree-olje fra Kenya, som er kjent for sine pleiende egenskaper. Pudder-foundationen vil hjelpe huden din å bli klarere og tetter ikke porer. Den er resistent mot svette og fuktighet, dekker urenheter og gir en jevnere hudtone.

Damehender som holder produkter fra The Body Shop
The Body Shop sin favoritt for høsten er Tea Tree-serien.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00