Interiøret som gjør hjemmet klar for høst

utstilling av interiør i butikk
Du finner alle høstens trender hos Sense of Style.

Har du lyst å fornye litt hjemme nå som høsten er her? Med dekorative vaser, lys og tekstiler kan du enkelt gjøre hjemmet klart for en ny sesong.

Organiske former

La deg inspirere av trenden med organiske og runde former, samt detaljer med skulpturelle former denne høsten. Hos blant annet Sense of Style finner du mange dekorative vaser og annet interiør som gjør hjemmet klart for ny sesong. De fører merker som Jonathan Adler, Bloomingville, Artwood og mange fler.

Interiør som vaser, krukker, fat, lysestaker og mindre skulpturer er enkelt å variere, samtidig som at de kan gjøre mye for stilen i hjemmet. Det er derfor perfekt for deg som har lyst fornye litt uten å gjøre store endringer.

Høstens interiør fra Sense of Style
Skulpturelle former er populært denne høsten.

Høstens farger

Når dagene blir mørkere, er vi ekstra opptatt av å ha det lunt og koselig inne. Høstens fargepalett består av myke toner, jordfarger, varm rustikk, litt rødt og rosa, kombinert med det naturlige blå og grønne. Det er også mye kremhvitt og beige. Det er flere måter å oppdatere fargene i et rom på. Bytt ut gardinene eller pynteputene i sofaen eller trekk inn nye farger ved å variere vaser eller andre pyntegjenstander. Hos blant annet Kid Interiør og Princess på senteret finner du sesongens trendfarger i alt fra puter og pledd til gardiner og lys.

Høstens interiør
Puter fra Kid og gardiner fra Princess.

Tepper og tekstiler

Tekstiler som tepper, pledd, puter og gardiner har stor betydning for stilen i hjemmet. Denne høsten skal tekstilene gjerne være i tuftet bomull, bouclé, chenille, teddy eller velur. Gå gjerne for en miks av tekstiler, som for eksempel ulike tekstiler på pynteputene i sofaen eller en godstol i teddystoff. Hos blant annet Princess finner du et stort utvalg ulike gardiner og pledd. Når dagene blir kaldere utover høsten er det deilig å ha et varmt og fint pledd i stuen. Er du på utkikk etter et nytt gulvteppe har de et godt utvalg hos Sense of Style.

dame holder frem teppe
Flott teppe fra Sense of Style.

Stearinlys med en twist og duftlys

Sett stemningen på høstkvelden med stearinlys. Det er både koselig og dekorativt. Stearinlysene med en twist, også kalt twisted candles ser ut til å forbli like populære denne sesongen. Hos Kid interiør finner du de i blant annet stort. I tillegg finnes det mange andre dekorative lys og duftlys i butikkene. Er du glad i lys kan du for eksempel sette sammen flere kubbelys på et fat i ulike størrelser. Hos Kid interiør har de et stort utvalg farger så du kan velge nettopp den fargen som passer inn hos deg.

Høstens interiør
Lys opp høsten med stearinlys fra Kid.

Produkter

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00