Interiøret som gjør hjemmet klar for høst

Dame holder pute
Du finner høstens trender hos Kid Interiør.

Har du lyst å fornye litt hjemme nå som høsten er her? Med dekorative vaser, lys og tekstiler kan du enkelt gjøre hjemmet klart for en ny sesong.

Høstens farger

Når dagene blir mørkere, er vi ekstra opptatt av å ha det lunt og koselig inne. Høsten har en vakker fargepalett med varme toner som gir følelsen av høsthygge. Denne høsten ser vi mye av karamellfargete nyanser, grønt, blått og brunt. Dette er harmoniske farger som minner oss om naturen. Det er flere måter å oppdatere fargene i et rom på. Bytt ut gardinene eller pynteputene i sofaen eller trekk inn nye farger ved å variere vaser eller andre pyntegjenstander.

Hos blant annet Kid Interiør og Kremmerhuset på senteret finner du sesongens trendfarger i alt fra puter og pledd til sengetøy og lys.

Sengetøy fra Kid og en dame som holder opp tre puter fra Kremmerhuset
Høstens farger finner du hos Kid Interiør (til venstre) og Kremmerhuset (til høyre).

Tepper og tekstiler

Tekstiler som tepper, pledd, puter og sengetøy har stor betydning for stilen i hjemmet. Når dagene blir kaldere ute kan du gjøre det litt ekstra koselig inne med deilige pledd og puter. Hos Kremmerhuset finner du puter i velur og teddy, to av høstens store trender. Gå gjerne for en miks av tekstiler som å kombinere både velur og teddy. Eller hva med å innrede med et teppe under spisestuen eller sofaen? Hos Sense of Style har de et stort utvalg tepper i ulike størrelser, mønstre og materialer.

Har du lyst å fornye soverommet denne høsten har Kid interiør masse fint sengetøy, som blant annet sengesett i høstens trendfarge grønn.

Mann som står foran tepper
Sense of Style har et stort utvalg tepper og tekstiler.

Naturtoner og runde former

La deg inspirere av trenden med naturtoner og runde former når det kommer til dekor som vaser og blomsterpotter. Hos blant annet Kid interiør finner du dekorative vaser i naturlige materialer, alabast og keramikk. De har også store vaser som er dekorative og gjør mye ut av seg i interiøret.

Om du ønsker noe med mer farge eller et mørkere uttrykk finner du vaser med rund fasong i farget glass hos Kremmerhuset. Velg blant farger som lys brun eller grønn og fyll med sesongens blomster.

Vaser fra Kid
Dekorative vaser fr Kid Interiør.

Stearinlys og lysfat

Sett stemningen på høstkvelden med stearinlys. Det er både koselig og dekorativt. Er du glad i lys kan du for eksempel sette sammen et lysfat. Velg dine favoritt farger og dufter, gjerne i ulike størrelser og fasonger, og ram det inn med et lekkert fat. Du kan også legge til andre elementer som en vase med blomster eller pyntefigurer. Tenk ulike høyder, farger og teksturer. Hos Kremmerhuset finner du alt du trenger til å sette sammen ditt helt egne og unike lysfat.

Fat med blomster og lys
Lys opp høsten med et lysfat fra Kremmerhuset.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00