Matfestivalen

Matfestivalen Ski Storsenter

Matfestivalen er en smakfull og underholdende dag for hele familien! Vi har smaksprøver, aktiviteter, musikk og skuespill.

Matfestivalen

Matfestivalen er Ski Storsenters store festdag som befinner seg på parkeringsplan P3. Det er et flott arrangement for lokalsamfunnet, og arrangeres årlig på Ski Storsenter. Senterdirektør Gro Collett åpner dagen, før vi får musikk fra Ski Storband og skuespill fra Marianne Mørks barneteater.

Hvert år gjøres taket på parkeringshuset om til et festivalområde med boder hvor du kan prøvesmake mat og drikke. Det er også mulig å kjøpe litt større måltider.

Festivalen er for hele familien – unge som eldre, og passer supert for hele familien. Det er god stemning og deilig mat.

Videre ser du bilder fra tidligere Matfestivaler her på Ski Storsenter.

Matfestivalen
Senterdirektør Gro Collett ønsker velkommen til Matfestivalen.

Ingen Matfestivalen uten mat

Både senterets butikker og lokale leverandører stiller med deilige smaksprøver under Matfestivalen. Her kan du finne alt fra deilige oster og grillmat til sushi og desserter. Kanskje du oppdager noen nye favoritter?

Hvilke butikker og leverandører som er på festivalen varierer fra år til år, så her kan man alltid oppleve noe nytt og spennende!

Matfestivalen

Aktiviteter

For de som er glad i leker og konkurranser vil det være rokkering-konkurranse, ku-hoppe-konkurranse og is-spisekonkurranse. Vi har også besøk av blant annet Hopla og flere gøyale figurer.

Matfestivalen
Matfestivalen har massevis av aktiviteter for store og små!

Barneområde

Matfestivalen er en fantastisk dag for både store og små. Hele dagen er det aktiviteter for barna, som ansiktsmaling, utdeling av popcorn og sukkerspinn. Matfestivalen har også et eget område med blant annet sandkasse, trampoline og andre leker.

Matfestivalen
Du finner mange aktiviteter for barna under Matfestivalen!

Bier og honning

På Matfestivalen vil du kunne se biene våre gjennom tittekasse, lære masse nytt om bier og smake på/kjøpe honningen vår. Vår egen husbirøkter Alexander stiller også med spennende konkurranse med lykkehjul for store og små hvor du kan vinne Skihonningen!

Matfestivalen
Smak på honningen vår og hils på biene!