Høstens lekreste tilbehør

Vesker på hylle
Fargerike vesker finner du hos Morris.
Jente som har på veske
Sort veske fra Morris.
Vesker på hylle
Vesker i brun og grågrønn
Klassiske vesker fra Skonnord.
Vegg med strikker
Scrunchies fra Glitter.

Hvilket tilbehør skal du gå for til antrekket denne høsten? Vi har tatt en runde i butikkene for å se hva som gjelder akkurat nå!

Fargerike vesker

Denne høsten skal antrekkene være fargerike, og det skal så klart også veskene. Hos Morris finner du vesker i skinn i nydelige farger, så du kan matche plaggene du har på deg med vesken. Gå enten for en farge hele veien, eller en miks av flere farger som passer sammen. Uansett om du tør å ta den helt ut eller nøyer deg med kun fargerik veske så er det et veldig spennende tilskudd til antrekket.

Klassikerne

De klassiske veskene er selvfølgelig også et must have i klesskapet, egentlig hele året. Hos Morris finner du flere lekre modeller i fargene brunt og sort, og hos Skonnord har de et godt utvalg av veskene fra det norske merket Cala & Jade. Sistnevnte kommer i mange nydelige farger som er perfekte til høstens antrekk, og ikke minst anledninger.

Tilbehøret til håret

Er du ikke så fan av å ha håret løst? Da har Glitter løsningen, og heldigvis er det også en del av årets trender når det kommer til tilbehøret. Hårstrikkene som kalles scrunchies er fortsatt hot, og de finnes i flere ulike farger og materialer. De er også veldig skånsomme for håret! En annen hårtrend som fortsatt er supertrendy og ikke minst praktisk er hårklypene, disse finnes også i utallige farger og størrelser, så du finner garantert en som passer deg og ditt hår.

Hårspenner som ligger på bord
Fint tilbehør til håret fra Glitter.
Smykker
Diamanter fra Gullfunn.
Smykker
Vakre ringer fra Gullfunn.
Tidløse smykker fra Hasla finner du hos Skonnord.

Diamanter og fargede stener

Denne høsten skal også smykkene være fargerike, og en stor trend hos Gullfunn er steiner med farger. Både på smykker, ringer og øredobber, matche smykkene med antrekket, det er så lekkert. Liker du det mer klassisk så er alltid tynnere smykker med for eksempel diamanter på lekkert til de fleste antrekk.

Tidløse smykker

Hos Skonnord finner du det norske merket Hasla, de bruker kun resirkulerte metaller og lager smykker som skal vare i generasjoner. Så dersom du er på jakt etter lekkert tilbehør som passer fint til alle sesonger fremover så er uten tvil dette noe å gå for. Nydelig kombinert med strikk og skinn til høsten!

Aktuelle tilbud

  • Et smykke med navnet "Marie" gravert på seg

    -50% på all gravering*

    Gullfunn
    * Gjelder kun medlemmer av Gullfunns kundeklubb.
    Gjelder 2. april – 26. mai

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo