Høstens trender til dame

Høstens trender til dame
Bluse fra Valør.

Høsten er her, og med det en ny sesong når det kommer til antrekk og styling. Vi har tatt en tur på senteret for å titte på noen av trendene denne sesongen.

Selv om sommeren er fantastisk, så gleder vi oss til å kle oss i høstplagg igjen. Strikk, boots, kåper, ull, skinn og alt det fine som hører høsten til.

Men før vi begir oss ut på de aller tykkeste plaggene så har vi tatt en sniktitt på noen av høstens trender hos Valør, Bik Bok og Olivia's Verden som du kan kaste deg over allerede nå. Disse krever nemlig ikke at temperaturene faller masse!

Vinterblomster

Blomstermønster er selvsagt til våren og sommeren, men nå fortsetter den også i stor grad inn i høst- og vintersesongen. Dog i en litt mørkere variant, mer passende til sesongen og årstiden. Gå gjerne for blomstermønster i toner av sort, brunt, grønt og burgunder - det er lekkert både til høst og ikke minst når vi nærmer oss julebordsesongen. Hos Valør har de for eksempel denne lekre blusen med fint mønster, og den kommer også i kjole.

Vide dressbukser

Dressen har vært i motebildet lenge nå, og denne sesongen er det spesielt den vide dressbuksen som skiller seg ut. Den er super komfortabel, og ikke minst et perfekt basisplagg å ha i skapet og style med skjorter, vest, strikkegenser, tank top og blazer. Enda et plagg som rett og slett fungerer til det meste!


Dame i blomstrete skjorte/bluse og beige dressbukser
Prøv blomsterprint og vide dressbukser i høst. Hele antrekket fra Valør.

Striper

Denne sesongen ser vi at en del av trendene går mer tilbake til basic, og deriblant med striper på gensere, t-skjorter og topper spesielt. En stripete genser er en klassiker i garderoben som aldri går av moten, og nå er den hottere enn noen gang. Style den med jeans, en dressbukse, et skjørt, en kjole, hva som helst rett og slett!

Pencilskjørt

Lange skjørt er generelt veldig trendy denne høsten, vi har sett mye til maxi denim skjørtet og nå er også pencilskjørtet tilbake. Litt mer klassisk enn denim skjørtet, og perfekt dersom du for eksempel har en jobb som krever et litt mer formelt antrekk. Det skal gjerne være maxi lengde, og er kjempe fint med nettopp stripete overdel for eksempel. Gå for eksempel for den sorte varianten som den på bilde fra Bik Bok.


Dame med skjørt og stripete t-skjorte
Striper og skjørt er en fin kombinasjon. Hele antrekket er fra Bik Bok.

Grått

I år er grått tilbake for fullt, og det i alle mulige nyanser, gjerne stylet sammen i ulike gråtoner. Kalde toner er det som gjelder denne sesongen, og grått er veldig fint stylet sammen med andre kalde toner som for eksempel lyseblått, sølv og hvitt. Og ikke minst sort!

Bikerjakke

En jakke mange av oss har i skapet er den klassiske bikerjakken, og i år er den igjen veldig hot! Gå gjerne for en litt oversized variant, stylet med en jeans eller en vid dressbukse og kanskje en stripete genser, så er du i mål. Invester gjerne i en bikerjakke som er fôret eller med fuskepels inni. Den skal helst ha et belte i midjen og felles for dem alle, er at den skal være sort. Det er flere ulike varianter å velge mellom her på senteret - og vi elsker denne fra Olivia's Verden!

Ballerinas

Denne trenden følger oss litt inn i høsten, så lenge været tillater det. Ballerinas er nemlig tilbake for fullt, og de er kjempefine stylet med bukser, kjoler, strikk og plagg som hører høsten til. De er også gode å gå i, og er like fine neste vår og sommer som de er nå. Du finner de i flere ulike varianter i flere av butikkene på senteret.


Dame med skinnjakke til venstre og sorte ballerinasko til høyre.
Grått er hot denne høsten! Hele antrekket fra Olivias Verden.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo