Jeansen stylet på tre måter

Jeans overknappsdetalj
En jeansmodell som er spesielt trendy denne høsten er jeans med overknappsdetalj.
Jeans og skjorte på dame
Jeans og skjortetopp på dame
Jeans Gina Tricot

Høst betyr sesong for jeans og nå er det mange fine nyheter i butikk. Her er tre måter du kan style jeansen.

Lyse jeans, mørke jeans, høytsittende, lavtsittende, vide ben eller smale. Det finnes mange ulike typer jeans og noe for enhver smak. Jeansen er en klassiker i de flestes garderobe og et plagg som aldri går av moten. Jeans finner du i mange av butikkene på senteret, men antrekkene i denne artikkelen er fra Lindex, Cubus og Gina Tricot.

Klassisk skjorte og jeans med en twist

En jeansmodell som er spesielt trendy denne høsten er jeans med overknappsdetalj. Denne finner du blant annet hos Gina Tricot. Dette er en morsom twist på den klassiske jeansen. Style den med en skjorte eller skjortetopp som stopper over midjen på buksen slik at overknappsdetaljen synes. Eventuelt kan du ha skjorten ned i buksen slik at detaljen kommer frem. Om du vil ta antrekket fra hverdags til fest la tilbehøret løfte antrekket. Legg til noen smykker og et par høye hæler så er du klar for kvelden. Dette er en trend vi vil se mer av denne høsten.

Lyseblå jeans på dame
Jeans fra Cubus
Jeans og strikkegenser på dame

Jeans og strikk

En kombinasjon som er perfekt om høsten er jeans og strikkegenser. Gå for en klassisk stil med en nøytral farge eller gå for en fargerik genser som lilla, grønn eller gul for å sette mer farge på antrekket. Om du vil style antrekket litt opp kan du ha en skjorte under genseren og la skjorten stikke frem under genseren og skjortekragen over. Det passer like godt til hverdags som på kontoret. For en avslappet og komfortabel stil gå for en litt oversized genser. Det er spesielt flatterende med en jeansmodell som er høy i livet og du har genseren litt ned i jeansen for å fremheve midjen.

Visste du at dongeribukser ble skapt for første gang i Genova i Italia? De ble først laget til marinen fordi de krevde klær som kunne brukes til alle typer aktiviteter
Jeans med høyt liv på dame
Jeans fra Lindex
Jeans med høyt liv på dame
Blå jeans og t-skjorte på dame

Uformell t-skjorte

Et klassisk antrekk som jeans og t-skjorte fungerer alltid. Dette er et fint utgangspunkt for å style lag på lag utover høsten når det blir kaldere. Med en jeans og t-skjorte som base kan du legge til en vest, blazer eller jakke når du trenger det. Velg tilbehør etter anledning. En av høstens skotrender er loafers som passer godt til jeans. Gå for eksempel for en jeansmodell med opprettede ben for en fin detalj. Det finner du blant annet på Lindex. Gå for en tote bag til og du er klar for både hverdag og jobb.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00