Lag en tre-retters med Meny og Rema 1000

Mann som holder om matvarer fra Meny
Imponer gjestene med en deilig 3-retters.
3 retters middag med meny og rema
Meny anbefaler gratinert krabbe til forrett.

Uansett årstid så er det alltid hyggelig med en deilig 3-retters middag med familie eller venner!

Vi har tatt en prat med Meny og Rema 1000 som du finner på senteret om deres beste anbefaling til tre-retters meny som kan fungere hele året rundt. Her finner man noe for enhver smak, og til ulike prisklasser!

Krabbe, biff og is

Forrett

Meny sin 3-retters starter med krabbe gratinert med parmesan, det hørtes vel ganske godt ut? Du gratinerer rett og slett krabbeskjellet med krabbekjøttet i, gjerne blandet med dill, sitronskall, hvitløk, sjalottløk og fløte, i ovnen. Husk å drysse parmesan over før du setter den i ovnen. Server med for eksempel krustader, dette er genialt om du skal serverer til flere. Topp gjerne med aioli!

Hovedrett

Et hot tips fra Meny om du vil imponere med middagen er Angus Tomahawk, dette er en entrecôte som fortsatt henger på benet, som en Côte de boeuf, men med litt lenger bein. Navnet kommer av at den minner om en Tomahawk-øks. Dette er smakfullt kjøtt, og er veldig godt å servere med chimicurrismør og maiskrem! Om du vil ha mer tilbehør til så kan Meny tipse om en frisk salat og foccacia.

Dessert

Til dessert er ofte det enkle det beste, som en deilig gårdsis fra Bamsrudlåven med vaniljesmak, toppet med krokan og friske jordbær. Denne isen er en ekte norsk matskatt, som er produsert på kun lokale råvarer. Isen finnes så klart også i flere smaker!

Mann som holder frem matvarer fra Meny
Angus Tomahawk til hovedrett og klassisk vaniljeis med krokan og jordbær til dessert.
3 retters middag med meny og rema
Rema 1000 anbefaler fiskesuppe med scampi til forrett.

Fiskesuppe, kylling og ostekake

Forrett

Rema 1000 sin meny starter med fiskesuppe fra Rema 1000 sitt eget merke, den er veldig god på smak og har en veldig fin pris. Om du vil gjøre den enda litt mer spennende kan du ha ferdigkokte scampi i!

Hovedrett

Til hovedrett kan Rema 1000 anbefale kylling med fløtegratinerte poteter og asparges ved siden av. Rema 1000 har en ferdig pakke med fløtegratinerte poteter som gjør middagen både enklere og raskere, og den er så god! Asparges regnes som grønnsakenes konge, og er like god året rundt, så denne er perfekt som tilbehør. Kok den i kun 1-4 minutter, så er den ferdig.

Dessert

Ostekake til dessert kan vel aldri slå feil? Særlig denne med jordbær på toppen. Den oppbevares i fryseren, og er enkel å ta ut og servere når det er tid for siste rett på menyen. Visste du at jordbær slik vi kjenner dem i dag er et resultat av en lang krysningsprosess av ulike viltvoksende jordbærplanter? Jordbær har vært kjent som ville markjordbær i Europa siden romertiden, men kommersiell dyrking begynte på begynnelsen av 1800-tallet. Idag har vi mange ulike typer, noe som gjør at jordbær er noe vi spiser hele året.

Dame fra Rema 100 holder opp matvarer
Kylling og asparges til hovedrett og ostekake til dessert.

Produkter

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 09:00 - 21:00
Åpent i dag 09:00 - 21:00