Lag en tre-retters med Meny
Uansett årstid så er det alltid hyggelig med en deilig 3-retters middag med familie eller venner!
Vi har tatt en prat med Meny om deres beste anbefaling til tre-retters meny som kan fungere hele året rundt. Her finner man noe for enhver smak, og til ulike prisklasser!
Krabbe, biff og is
Forrett
Meny sin 3-retters starter med krabbe gratinert med parmesan, det hørtes vel ganske godt ut? Du gratinerer rett og slett krabbeskjellet med krabbekjøttet i, gjerne blandet med dill, sitronskall, hvitløk, sjalottløk og fløte, i ovnen. Husk å drysse parmesan over før du setter den i ovnen. Server med for eksempel krustader, dette er genialt om du skal serverer til flere. Topp gjerne med aioli!
Hovedrett
Et hot tips fra Meny om du vil imponere med middagen er Angus entrecôte, dette er blant de fem møreste stykningsdelene fra storfe. Med god marmorering og fettfordeling er dette et saftig og ekstra smakfullt stykke biff, for eksempel veldig godt å servere med chimicurrismør og maiskrem! Om du vil ha mer tilbehør til så kan Meny tipse om en frisk salat og foccacia.
Dessert
Til dessert er ofte det enkle det beste, som en deilig gårdsis fra Bamsrudlåven med vaniljesmak, toppet med krokan og friske jordbær. Denne isen er en ekte norsk matskatt, som er produsert på kun lokale råvarer. Isen finnes så klart også i flere smaker!
Les også
Aktuelle tilbud
-
Gjelder 4. november – 10. november
-
Gjelder 4. november – 10. november
-
Gjelder 4. november – 10. november
-
Gjelder 4. november – 10. november
-
Gjelder 4. november – 17. november