Disse skoene kjøper du nå

Dame som viser frem høstens sko
Freshe sneakers fra Sentersko Eurosko.

Høsten er her for fullt, og det er årets sesongens sko også! Men hvilke sko går du egentlig til innkjøp av akkurat nå? La oss guide deg.

Sneakers

Om du var i tvil så er sneakers så klart et av høstens hotteste (og kanskje mest komfortable) sko. Denne sesongen skal de aller være litt vintage aktige, som de du ser her fra New Balance. Og gjerne i hvite / lyse gjerne med noe farger på. Disse finner du til både dame og herre, i mange ulike fasonger og modeller, så du finner garantert et par som passer deg og dine behov.

Sneakersene kan styles til både jeans, kjoler, skjørt, strikk og så og si alle antrekk. Komfortabelt og litt sporty, som er en veldig fin kombinasjon. Hos Sentersko har de et stort utvalg sneakers til alle aldre og kjønn!

Sneakers
Sneakers fra Sentersko Eurosko.
Dame som viser frem høstens sko
Dame som viser frem høstens sko
Boots fra Skoringen og Sentersko Eurosko.

Chunky boots

En annen stor trend hver eneste høst er chunky boots, og de finnes i både lysere farger og i mørke som sort og brunt. Boots er jo perfekt hele høsten og vinteren, men kan fint brukes allerede nå. Style de med en kjole eller ett skjørt, og det får med en gang en mer høstlig fremtoning på antrekket. Disse er i tillegg veldig gode å gå i, noe som er et stort pluss. Du finner mange fine varianter på senteret, og disse sorte og beige finner du hos Skoringen.

Men de chunky bootsene kommer også i litt mer vågale varianter, for eksempel med snøring og i lakk som disse fra Dr. Martens hos Sentersko. De kan styles på utallige måter, og er også helt fantastiske på foten. Disse kan du ha i mange år!

Dame som holder boots
Boots fra Skoringen.

Hybriden mellom sneakers og boots

En annen type støvlett som blir veldig gjeldende utover høsten er den mer sport bootsen, eller hybriden mellom sneakers og boots. Disse går litt opp over ankelen, og er kjempe komfortable på foten. De har en god såle, og er derfor også gode å bruke når det blir vinter. Den sporty bootsen er tilpasset de kjøligere månedene, men kan fint også brukes nå om høsten. Disse finner du blant annet hos Skoringen.

God skohøst!

Boots
Hybrid mellom sneakers og boots fra Skoringen.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00