Slik pleier du håret etter sommeren

Dame holder frem hårprodukter
Adam og Eva gir deg sine beste tips!

Har sol og bading slitt på håret i sommer? Gi håret litt ekstra kjærlighet og pleie med disse tipsene.

Synes du håret virker slitt og livløst etter sommeren? Det er ingen tvil om at sol og bading sliter på håret. Derfor er det lurt å gi håret litt ekstra kjærlighet etter sommerferien. Vi har tatt en prat med frisørsalongen Adam og Eva på senteret som deler sine beste tips. Så kan du gå høsten i møte med et fresht og sunt hår!

Klipp slitte tupper

Gi håret en klipp etter sommeren for å få bort slitte tupper. Splittede hårtupper kan gjøre enda mer slitasje som gjør at du kanskje må klippe enda mer jo lenger du venter. Hva er vel deiligere enn følelsen av et nyklipt og sunt hår? I første etasje på senteret finner du Adam og Eva med dyktige frisører.

Finn riktig sjampo og balsam

En god sjampo og balsam er et annet godt tips. I hårpleieserien “Adam og Eva på flaske” er det noe for alle hårtyper. For å gi håret ekstra pleie etter sommeren tipser Adam og Eva spesielt om “Reconstrukt”, “Moisturising” og “Blond”. Om håret kjennes slitt er “Reconstrukt” serien for deg, da den styrker og gjenoppbygger håret. Den inneholder også koffein som er stimulerende på hodebunnen. Om håret er tørt bør du gå for “Moisturising” serien da den gir fuktighet og næring. Om du har blondt hår anbefaler de “Blond” serien som klarner opp den blonde nyansen, og nøytraliserer uønskede gul-orange toner. Serien kan også brukes på naturlig grått hår, for å bevare den kalde nyansen. En annen god sjampo er Redken Hair Cleansing Cream, som er en rensende sjampo for alle hårtyper og teksturer.

Dame holder frem hårprodukter
Adam og Eva hjelper deg med å finne riktig sjampo og balsam til ditt hår.

En god hårkur

Ta en hårkur for å gi håret fukt og næring som det trenger, spesielt etter sommeren. Du kan ta en hårkur hos frisøren eller kjøpe med hjem. Du bør ta hårkur 1 til 2 ganger i uken, spesielt om håret ditt er ekstra tørt. Hos Adam og Eva finner du mange gode kurer, blant annet fra deres egen serie “Adam og Eva på flaske”.

Leave-in spray til daglig bruk

Et annet godt tips for å gi håret litt ekstra pleie i hverdagen er å bruke en god leave-in spray. Adam og Eva anbefaler Redken “One United All-In-One Multi Benefit Hair Treatment” som er en god leave-in spray som gir 25 fantastiske fordeler til håret ditt. Den tilfører fuktighet, reduserer knekte hårstrå, gir glans, reduserer frizz, mykgjør håret og er varmebeskyttende.

Om du er usikker på hva som er det beste valget for ditt hår kan du spørre frisørene hos Adam og Eva, så kan de hjelpe deg å finne riktig serie eller behandling for nettopp ditt hår og behov.

Dame som holder opp hårprodukter
En god hårkur og leave-in spray til daglig bruk får du kjøpt hos Adam og Eva.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00