Slik pleier du håret etter sommeren

dame holder hårkur
Sayso anbefaler hårmaske fra Eleni & Chris.
dame holder hårkurer
Adam og Eva anbefaler kurer fra Shu Uemura.

Har sol og bading slitt på håret i sommer? Gi håret litt ekstra kjærlighet og pleie med disse tipsene.

Synes du håret virker slitt og livløst etter sommeren? Det er ingen tvil om at sol og bading sliter på håret. Derfor er det lurt å gi håret litt ekstra kjærlighet etter sommerferien. Vi har tatt en prat med frisørsalongene Adam og Eva, og Sayso på senteret som deler sine beste tips. Så kan du gå høsten i møte med et fresht og sunt hår!

Klipp slitte tupper

Gi håret en klipp etter sommeren for å få bort slitte tupper. Splittede hårtupper kan gjøre enda mer slitasje som gjør at du kanskje må klippe enda mer jo lenger du venter. Hva er vel deiligere enn følelsen av et nyklipt og sunt hår? I første etasje på senteret finner du Adam og Eva, og i andre etasje finner du Sayso, begge med dyktige frisører.

En god hårkur

Ta en hårkur for å gi håret fukt og næring som det trenger, spesielt etter sommeren. Du kan ta en hårkur hos frisøren eller kjøpe med hjem. Du bør ta hårkur 1 til 2 ganger i uken, spesielt om håret ditt er ekstra tørt. Hos Adam og Eva finner du kurene “Urban moisture” og “Ultimate reset” fra Shu Uemura som anbefales for å gi håret masse fukt og næring. Hos Sayso får du nyheten “Boostamin Instant hair mask” fra Eleni & Chris. En dyptvirkende hårmaske som gir håret et boost av antioksidanter og masse fuktighet.

dame holder hårprodukter
Bruk en god leave-in spray for ekstra pleie i hverdagen.
dame holder hårkurer
Spør din frisør om tips og råd for pleie til håret.

Leave-in spray til daglig bruk

Et annet godt tips for å gi håret litt ekstra pleie i hverdagen er å bruke en god leave-in spray. Sayso anbefaler “Chromin colorpro leave-in spray” fra Eleni and Chris som er en lett leave-in balsam til daglig bruk som passer alle hårtyper. Den tilfører rikelig med fuktighet og pleie til håret uten å tynge det.

Gjenoppbyggende sjampo og balsam

En god sjampo og balsam er et annet godt tips. Sayso anbefaler KeraMin strengthening sjampo og balsam. En serie som styrker og gjenoppbygger håret innenfra, og gjør det mer motstandsdyktig. Serien inneholder en unik kombinasjon av proteiner og fuktighet som gir ekstra mykgjørende pleie. Om du er usikker på hvilken serie som er det beste valget for ditt hår kan du spørre frisørene hos Adam og Eva eller Sayso, så kan de hjelpe deg å finne riktig serie for nettopp ditt hår og behov.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 09:00 - 21:00