Sniktitt på høstens trender!

Person som viser frem plagg
Antrekk fra Skonnord.
Person som viser frem plagg
Person som viser frem plagg

Vi har tatt en titt på noe av det som kommer til høsten, la oss dele noen av sesongens trender som du kan bruke allerede nå.

Det er fortsatt noen uker igjen av sommeren, men høsten nærmer seg sakte men sikkert og vi gleder oss til høstplagg igjen. Strikk, boots, kåper, ull, skinn og alt det fine som hører høsten til.

Men før vi begir oss ut på de aller tykkeste plaggene så har vi tatt en sniktitt på noen av høstens trender som du kan kaste deg over allerede nå. Disse krever nemlig ikke at temperaturene faller masse!

Suit up

Dressen fortsetter å være viktig også denne sesongen, i ulike farger, fasonger og gjerne med ekstra detaljer som for eksempel knapper med strass. Gå gjerne for en dress som er herreinspirert og skreddersydd, og matche den med ribbestrikket singlet eller en skjorte. Er du ikke glad i dressbukser? Da finnes det heldigvis mange dresser som også kommer med skjørt!

Fargehøst

Både våren og sommeren har vært sterkt preget av mye farger, og det fortsetter inn i høsten. Det er så friskt og deilig med farger også til den mørkere sesongen, det lyser rett og slett opp hverdagen. Farger som lilla, grønt, blått, rødt og brunt går igjen, i litt ulike nyanser, men for det meste i skarpe, crispe farger. Vi elsker det! Kombiner gjerne fargene sammen, gå for et antrekk i en hel farge eller kombiner det med basefarger.


Person som viser frem plagg
En høst med mye farger!
Person som viser frem plagg
Matchende sett fra Lindex.

Matchende sett

Denne høsten er det matchende sett som gjelder, enten det er skjørt og genser, bukse og bluse, skjørt og skjorte eller noe annet så skal overdel og underdel matche. Det er så lekkert, og det fine er jo at plaggene også kan brukes hver for seg, så man får mange antrekk ut av et matchende sett.


Sølv og paljetter

Paljetter og sølv er alltid stort til jul og nyttår, men i år finner du det i butikk enda tidligere. Nå skal nemlig antrekkene skinne selv til hverdags om du tør. Style for eksempel et paljettskjørt med en fin strikk eller t-skjorte, og sneakers eller boots, så er det perfekt til hverdags. Og til festen kan du ta den helt ut og style paljetter og skinnende materialer sammen!

Person som viser frem plagg
Sølv og paljetter fra Gina Tricot.
Person som viser frem plagg
"Barbie rosa" finner du hos Gina Tricot.

Barbie core

En trend for de vågale er barbie core trenden, nemlig knall rosa plagg stylet sammen, eller det vil si “barbie rosa”. Valentino sin visning tidligere i sommer i kun barbie rosa kicket trenden i gang, og nå skal antrekkene være knall rosa fra topp til tå. Men som sagt, om du føler for det!


Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00