Sniktitt på høstens trender!

Detaljer av antrekk med strikket vest og kjole på dame
Smilende dame i jeans og denim skjorte
Detaljer av jeans skjorte og jeans på dame
Denim sett fra Levi’s

Vi har tatt en titt på noe av det som kommer til høsten, la oss dele noen av sesongens trender som du kan bruke allerede nå.

Det er fortsatt noen uker igjen av sommeren, men høsten nærmer seg sakte men sikkert og vi gleder oss til høstplagg igjen. Strikk, boots, kåper, ull, skinn og alt det fine som hører høsten til.

Men før vi begir oss ut på de aller tykkeste plaggene så har vi tatt en sniktitt på noen av høstens trender som du kan kaste deg over allerede nå. Disse krever nemlig ikke at temperaturene faller masse!

Denim on denim

Denim går aldri av moten, og denne høsten er denim on denim kjempe trendy. Ta den gjerne helt ut og gå for en denim skjorte med krage stylet med jeans som på bildene. Eller så kan du gå for jeans med en t-skjorte, topp eller genser og en denimjakke eller denimskjorte åpen på utsiden.

Det er så klart helt greit å gå for kun ett plagg i denim også, dersom du ikke ønsker å ta den helt ut med denim on denim.

Oversized krage

Nå skal skjortene ha oversized krage! Enten en som sitter fast i skjorten, eller en løs som du kan ha utenfor genseren. Det er dekorativt og så fint! Det gjør veldig mye med et ellers enkelt antrekk.


Detaljer av jeans skjorte og jeans på dame
Nå skal skjortene ha oversized krage!