Tidløse plagg til høsten

Dame i høstklær
Antrekk fra DAY.
Dame i høstklær
En klassisk dress er perfekt til høsten, og denne finner du hos Bik Bok.

En god basisgarderobe inneholder tidløse plagg som er like fine år etter år og kan styles på mange måter. Her guider vi deg til høstens tidløse nøkkelplagg.

Høyhalset t-skjorte eller genser

På høsten og utover vintersesongen er en høyhalset t-skjorte eller genser et fantastisk basisplagg å ha i garderoben. Den kan brukes alene eller under en skjorte eller kjole for å legge til et ekstra lag på kalde dager. Velg en i bomull eller ull ut i fra hva du selv liker best.

En klassisk dress

Dressen er klassiker som lever lenge i garderoben. Med en full dress har du alltid et antrekk å ha på, samtidig som blazeren og buksen kan styles hver for seg til mange ulike antrekk. Går du for en ensfarget dress i en klassisk farge i tillegg som sort, beige eller brun vil du ikke gå lei og du kan style den med ulikt tilbehør eller en topp i en av sesongens trendfarger om du ønsker det. Det er mange butikker på senteret som har fine dresser som blant annet Bik Bok.

Trenchcoat

Er det en høstjakke som alltid er like populær, må det være trenchcoaten. Den holder seg like aktuell i motebildet år etter år. Den passer godt i basisgarderoben da den passer til enhver anledning enten det er til jobb eller ut på middag med venner. Gå for en klassisk beige eller sort trenchcoat eller klassisk med en tvist som den lekre grønne trenchcoaten fra DAY med gulldetalj.

Dame med grønn trenchcoat
Flott trenchcoat fra DAY.
Dame i høstklær
Skinnbukse fra DAY.

Skinnbuksen

Plagg i skinn eller imitert skinn gir antrekket en tøffere vri og er lekkert å style med andre materialer som for eksempel strikk. Hver høst kommer det ulike plagg i skinn, alt fra topper, jakker og kåper, til skinnbuksen. Med en skinnbukse i garderoben har du en allsidig bukse som gir et tøffere uttrykk enn dressbuksen eller jeansen. Skinnbuksen er fin til hverdags, men også til fest da du kan style den opp med for eksempel en bluse og et par høye sko. Du finner skinnbuksen hos blant annet DAY på senteret.

Deilig høststrikk

Strikk hører høsten til og kan styles med det aller meste du har i garderoben. Investerer du i en god og tidløs strikkegenser er det et veldig allsidig plagg. Strikk er fint inni dressen, til jeans, skjørt eller over en lang kjole. Uansett antrekk er en strikkegenser eller strikket cardigan det perfekte plagget å ha over for å være god og varm på kalde dager. Ikke minst er strikk like trendy år etter år. Vi syns denne stripete strikkagenseren fra Bik Bok er skikkelig fin!

Dame med strikkagenser 16-9
Deilig strikk fra Bik Bok.
Dame i høstklær
Vest og jeans finner du hos VIC.

Vesten

Lyst å ha noe å variere ytterjakken med? Da er vesten et helt supert plagg. Og som med trenchcoaten er vesten et plagg som alltid er å se i motebildet. Den er god og varm på kalde dager og går du for en klassisk modell i en nøytral farge kan den brukes med alt fra joggedressen, til skinnbuksen eller jeans. Når dagene blir kaldere kan du fortsatt bruke vesten, bare ha en tykkere genser under. Du finner vester hos blant annet VIC.

En god jeans

Sist men ikke minst er jeansen som er et nøkkelplagg i manges garderobe. Jeansen er perfekt til hverdags, men kan også styles opp om du for eksempel skal på middag med venner. Det finnes mange ulike modeller alt fra skinny jeans, til momjeans eller en rett klassisk modell. Hos blant annet VIC har de et stort utvalg jeans i ulike modeller. Med en god jeans i garderoben har du et tidløst plagg som kan styles til det aller meste og som lever lenge i garderoben.

Dame med blå strikkagenser og vest
Antrekk fra VIC.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
VIC
Åpent i dag 10:00 - 21:00