Tidløse plagg til høsten

Dame med olaskjorte og olaskjørt
Antrekk fra b.young

En god basisgarderobe inneholder tidløse plagg som er like fine år etter år og kan styles på mange måter. Her guider vi deg til høstens tidløse nøkkelplagg.

Denim

Denim er hottere enn noen gang, og ikke minst er denim i ulike former nøkkelplagg i manges garderobe. Denim er perfekt til hverdags, men kan også styles opp om du for eksempel skal på middag med venner. Gå for eksempel for et blått denim sett med skjorte og skjørt som det fine fra b.young, eller så er den klassiske jeansen alltid en vinner. Kanskje i en litt mer mom-fit modell? Denim i både hvit og sort er også gode valg, og det sorte denim skjørtet fra Cubus er fint til strikk og boots for eksempel!

Gode basic topper

T-skjorter og singleter i gode materialer i basisfarger som hvit, sort og grått er et must i garderoben alle sesonger. Og om høsten er de perfekte å kombinere med dressbuksen og blazeren, eller skinnbuksen og cardiganen, eller jeansen og skinnjakken, for å nevne noen. Basic toppene kan rett og slett brukes til det aller meste! Gode basics finner du hos flere av våre butikker, som for eksempel Message og b.young.

Dame i olajakke og olaskjørt
Antrekk fra b.young

En klassisk dress

Dressen er en klassiker som lever lenge i garderoben. Med en full dress har du alltid et antrekk å ha på, samtidig som blazeren og buksen kan styles hver for seg til mange ulike antrekk. Går du for en ensfarget dress i en klassisk farge, som for eksempel sort, beige eller brun, vil du ikke gå lei og du kan style den med ulikt tilbehør eller en topp i en av sesongens trendfarger om du ønsker det. Det er mange butikker på senteret som har fine dresser som blant annet Message.

dame i beige dress
Antrekk fra Message.

Den stripete skjorten

Skjorten er alltid fin å ha i skapet, og den kan brukes på uttallige måter. En stripete skjorte kombinert med for eksempel jeans er perfekt til hverdags, og ser også velkledd ut. Den kan også brukes åpen med en t-skjorte eller singlet under, eller man kan tucke hele skjorten i jeansen for en mer preppy look. Den oversized stripete skjorten finner du hos Cubus!

Dame i lyseblå, stripete skjorte fra Cubus
Antrekk fra Cubus.

Skinn

Plagg i skinn eller imitert skinn gir antrekket en tøffere vri og er lekkert å style med andre materialer som for eksempel strikk. Hver høst kommer det ulike plagg i skinn, alt fra topper, jakker og kåper, til skinnbuksen. Med en skinnbukse eller en skinnjakke i garderoben har du et allsidig plagg som gir et tøffere uttrykk enn dressbuksen, jeansen, blazeren eller dunjakken. Begge plaggene er fine til hverdags, men også til fest da du kan style de opp med for eksempel en bluse og et par høye sko. Du finner skinnbuksen hos blant annet B Young og skinnjakken hos for eksempel Message.

Dame i skinnjakke og dame i skinnbukse
Skinnjakke fra Message og skinnbukse fra b.young.

Deilig høststrikk

Strikk hører høsten til og kan styles med det aller meste du har i garderoben. Investerer du i en god og tidløs strikkegenser er det et veldig allsidig plagg. Strikk er fint inni dressen, til jeans, skjørt eller over en lang kjole. Uansett antrekk er en strikkegenser eller strikket cardigan det perfekte plagget å ha over for å være god og varm på kalde dager. Ikke minst er strikk like trendy år etter år. Vi syns denne mønstrete genseren fra B Young er skikkelig fin! Om du er på jakt etter en mer klassisk en så er den grå med v-hals fra Cubus et godt valg.

To damer i strikkagenser
Strikk med mønster fra b.young, grå strikk fra Cubus.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00