Årets solbrilletrender

Sommeren solbriller optiker ø krogh
Optiker Ø Krogh ble etablert på Ski i 1970.
Sommeren solbriller optiker ø krogh
Du finner et bredt utvalg merker hos Optiker Ø Krogh.

Det er sommer og sommer betyr solbriller! Vi har tatt en prat med Optiker Ø Krogh om hvilke trender som gjelder på solbrillefronten denne sesongen.

Optiker Ø Krogh er en familiebedrift, og ble etablert på Ski i 1970 av Øystein Krogh, fjerde generasjons optiker i Krogh familien, og far til Øyvind Krogh som driver i dag. Per i dag består deres hovedområder av synsundersøkelser, laser-behandling for tørre og rennende øyne, målrettede undersøkelser for å avdekke øyesykdommer, samt salg av briller, solbriller, linser, linsemidler og øyedråper.

Hos Optiker Ø Krogh finner du flere eksklusive merker som Chanel, Gucci, Dior, Celine, Oakley og mange fler! Derfor måtte vi så klart spørre de om årets trender når det kommer til solbriller.

Cat-eye

Et av sesongengs mest fremtredende trender er cat-eye solbrillene. Denne fasongen er elsket av noen og hatet av andre, men vi elsker den, og det gjør flere av motehusene også! Cat-eye brillene finnes i ulike størrelser og farger, så du finner den modellen du kler best.

Sommeren solbriller optiker ø krogh
Sommeren solbriller optiker ø krogh
Stor logo og synlige detaljer på solbrillene er en trend denne sommeren.
Sommeren solbriller optiker ø krogh
Lenker finner du på solbriller fra blant annet Chanel og Gucci.
Sommeren solbriller optiker ø krogh
Gå for de skikkelig store og klassiske solbrillene i år.

Logo og lenker/detaljer

På flere av årets modeller ser man tydelige logoer og/eller lenker og detaljer. Blant annet Dior har gått for godt synlig logo på siden av flere av sine modeller, og Chanel har modeller med både lekre lenker og fine detaljer. Hos Gucci finner du modeller med lenker hengende ned på hver side, solbrillene er rett og slett et smykke i seg selv!

Oversized

En annen trend i år er de skikkelig store solbrillene. Oversized og bold! Dersom du ser etter et par nye solbriller til den kommende sesongen, er de store solbrillene et godt forslag – og så er de både kule og sofistikerte. La deg inspirere av Audrey Hepburn og Jacqueline Kennedy som bar de store solbrillene til perfeksjon.

Du finner et kjempe bra og stort utvalg av lekre solbriller hos Optiker Ø Krogh!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00