Årets solbrilletrender

Optiker Ø Krogh
Optiker Ø Krogh ble etablert på Ski i 1970.

Det er sommer og sommer betyr solbriller! Vi har tatt en prat med Optiker Ø Krogh om hvilke trender som gjelder på solbrillefronten denne sesongen.

Optiker Ø Krogh er en familiebedrift, og ble etablert på Ski i 1970 av Øystein Krogh, fjerde generasjons optiker i Krogh familien, og far til Øyvind Krogh som driver i dag. Per i dag består deres hovedområder av synsundersøkelser, laser-behandling for tørre og rennende øyne, målrettede undersøkelser for å avdekke øyesykdommer, samt salg av briller, solbriller, linser, linsemidler og øyedråper.

Hos Optiker Ø Krogh finner du flere eksklusive merker som Chanel, Gucci, Dior, Celine, Oakley og mange fler! Derfor måtte vi så klart spørre de om årets trender når det kommer til solbriller.

Optiker Ø krogh solbriller
I sommer skal vi ha ovale og chunky rammer.

Ovale og chunky rammer

En av sesongens mest fremtredende trender er ovale solbriller og chunky rammer. Hos Optiker Ø Krogh har de mange ulike varianter. En populær modell er den avrundede solbrillen fra Triomphe-kolleksjonen til Celine som kommer blant annet i sort, hvitt og beige. Mens sort er en klassiker, er lysere toner som hvitt og beige veldig trendy, og ikke minst lekkert til sommersesongen. Gå enten for den ovale fasongen eller en mer kantete variant.

Optiker Ø Krogh
Spennende varianter av pilotsolbrillen.

Pilotsolbrillen

En klassiker som er tilbake i trendbildet for fullt er pilotsolbrillen. Denne gir en retro og samtidig sofistikert look. Nå finner du varianter med en litt kantete vri, ulike metaller og spennende materialblandinger fra merker som blant annet Dita. Pilotbrillen er en universal solbrille som aldri går av moten og kan styles til mange ulike antrekk og anledninger.

Solbriller ligger på bord
Gå for oversized i sommer!

Oversized

En annen trend i år er de skikkelig store solbrillene. Oversized og bold! Dersom du ser etter et par nye solbriller til den kommende sesongen, er de store solbrillene et godt forslag – og så er de både kule og sofistikerte. Du finner flere ulike oversized modeller hos Optiker Ø Krogh, blant annet fra Dior. Denne sesongen vil vi også se mye av fargede glass, lekkert på et par statement solbriller. La deg inspirere av Audrey Hepburn og Jacqueline Kennedy som bar de store solbrillene til perfeksjon.

Solbriller ligger på bord
Sporty solbriller fra Dior.

Sporty stil

Sporty solbriller er ikke kun forbeholdt trening og tur. Style de sporty solbrillene til sommerantrekket for en kul vri. Hos Optiker Ø Krogh har de flere modeller som kombinerer det sporty med det elegante som for eksempel Pacific-kolleksjonen fra Dior med modellen DiorPacific M1U. En sporty og lett solbrille som passer både til sommerantrekket, aktiviteter og til trening.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00