Årets solbrilletrender

Årets solbrilletrender
Optiker Ø Krogh ble etablert på Ski i 1970.

Det er sommer og sommer betyr solbriller! Vi har tatt en prat med Optiker Ø Krogh om hvilke trender som gjelder på solbrillefronten denne sesongen.

Optiker Ø Krogh er en familiebedrift, og ble etablert på Ski i 1970 av Øystein Krogh, fjerde generasjons optiker i Krogh familien, og far til Øyvind Krogh som driver i dag. Per i dag består deres hovedområder av synsundersøkelser, laser-behandling for tørre og rennende øyne, målrettede undersøkelser for å avdekke øyesykdommer, samt salg av briller, solbriller, linser, linser midler og øyedråper.

Hos Optiker Ø Krogh finner du flere eksklusive merker som Chanel, Gucci, Loewe, Dior, Celine, Oakley og mange flere! Derfor måtte vi så klart spørre dem om årets trender når det kommer til solbriller.

Årets trender

I år gjelder det meste på solbrillefronten, og du vil nok uansett hva du liker finne en modell og stil som passer deg. Optiker Ø Krogh har et bredt utvalg, så her er det mye å velge mellom. Men, det er så klart noen trender som skiller seg ut.

Årets solbrilletrender
Velkommen til Optiker Ø Krogh.

“Metal frame”

En skikkelig stor trend denne sommeren, som er veldig spesifikk, er solbriller som er vintage inspirerte med metallramme. Den aller hotteste er Celine Triompe Metal 1, denne er det venteliste på og den er nok årets solbrille. Men lignende modeller finner du også fra andre merker.

Årets solbrilletrender
Vintage inspirerte solbriller med metallramme.

Chunky rammer

En av sesongens mest fremtredende trender er chunky rammer. Hos Optiker Ø Krogh har de mange ulike varianter. I fjor var den ovale varianten veldig populær, den er også stor i år, men denne sesongen skal de helst være litt mer firkantede i fasongen. Se for eksempel på de fine fra Bvlgari, Chanel og Celine. Disse kommer i klassisk sort, men også i andre farger dersom man ønsker noe litt utenfor det helt klassiske.

Solbriller fra Optiker Ø Krogh
Gå for chunky rammer i år!

Oversized

En annen trend i år er de skikkelig store solbrillene. Oversized og bold! Dersom du ser etter et par nye solbriller til den kommende sesongen, er de store solbrillene et godt forslag – og så er de både kule og sofistikerte. Du finner flere ulike oversized modeller hos Optiker Ø Krogh, blant annet fra Loewe, Celine og Dior.

Årets solbrilletrender
Oversized og bold!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00