Årets isnyheter – vi triller terning

Damer holder is
Thea, Gro og Lene har testet et utvalg av årets isnyheter.
Dame holder is foran blomsterr
Fruitero fra Diplom-is er ekte smoothie på pinne!

Det er mange spennende nyheter i isdisken, alt fra pistasj til saftis og plantebasert salt karamell. Vi har testet et utvalg fra Meny, Rema 1000 og Narvesen.

Er du en av de som gleder deg over spennende nyheter i isdisken? Endelig er de kommet! Gro, Lene og Thea på senteret har testet et utvalg vi var ekstra spente på og har gitt terningkast. De ble spesielt begeistret over en plantebasert nyhet og isen som kaller seg for smoothie på pinne.

Smoothie på pinne

Nyheten Fruitero fra Diplom-is er laget med hele 80% frukt og bær og har en kremete konsistens som minner om en fruktsmoothie på pinne. Isen har vunnet smakstest blant andre fruktiser med smak av røde bær. Gro synes den er kjempegod uten å smake som en sorbet og liker at den har en skikkelig smak av jordbær, terningkast 5. Lene er enig at denne kan kalles for smoothie på pinne, for det er nettopp slik den smaker og det fungerer godt. Hun gir høyeste score med terningkast 6.

Ekte pistasj

Er du glad i pistasjis kan du glede deg over nyheten Crème ekte pistasj fra Hennig Olsen. Isen er inspirert av italiensk pistasjis og er en fløteis med ekte pistasj, Hennig Olsen sin egen pistasjsaus og karamelliserte salte pistasjnøtter. Både Thea og Lene er veldig glade i pistasjis og syntes denne var kjempegod med god pistasjsmak. De er begge enige om at denne får en god 5´er på terningen.

Dame holder is foran blomster
Damer holder is
Nyheten Crème ekte pistasj fra Henning Olsen er en sikker vinner for de som er glad i pistasj.
Dame holder is
Damer holder frem is
Ben and Jerry sin Salted Caramel Brownie Peace Pop.
Dame som holder isen Kjempe Yes
Saftisen kjempe Yes fra Diplom-is er en myk saftis med smak av appelsin og jordbær.

Mektig, søt og god

Ben and Jerry er kjent for sine mektige og gode smaker, og nyheten Salted Caramel Brownie Peace Pop står til forventningene og vel så det. Dette er en fløteis med sjokoladebiter, brownie kjerne og trekk med smak av salt karamell. Lene synes den var mektig og søt, med veldig gode smaker. Hun gir den terningkast 6. Thea synes den blir litt for søt, samtidig som hun likte smaken av brownie og karamell, terningkast 4.

En helt vanlig saftis

Den populære isen fra 90-tallet er tilbake. Saftisen kjempe Yes fra Diplom-is er en myk saftis med smak av appelsin og jordbær, med sjokoladetrekk på tuppen. Saftis er en favoritt hos mange på varme sommerdager, men denne når ikke veldig høyt på terningen. Thea gir den terningkast 3 og synes den er en helt vanlig saftis. Gro synes det er litt lite smak og gir den terningkast 2.

Dame holder frem is
Dame holder is
Gro med Smarties pop up fra Diplom-is.
Dame som smiler og holder is i hånden
Dame holder is foran blomster
Thea med Idyll salt karamell fra Henning Olsen.
Is ligger på bord
Nyhetene får du kjøpt hos Meny, Rema 1000 og Narvesen.

Godt for de minste

Den som får lavest score på terningen i testen er smarties pop up fra Diplom-is. Dette er en vaniljeis med knuste og hele Smarties-sjokoladelinser. Gro syntes den hadde lite smak og gir terningkast 1. Thea synes også denne ble kjedelig, men med morsom forpakning er den nok perfekt for barn. Hun er samstemt med Gro og gir en 1´er på terningen.

Plantebasert vinner

Isen som kommer best ut i testen sammen med Fruitero, er Idyll salt karamell fra Hennig Olsen. Dette er en plantebasert fyldig karamellis med salt karamellsaus, dyppet i sjokoladetrekk med crispkuler. Isen har en kremete konsistens og smaker kjempegodt! Gro som ikke visste at denne var plantebasert før hun smakte ble positivt overrasket og gir denne en klar 6´er på terningen. Thea er også veldig begeistret for denne nyheten og liker spesielt godt smaken av knasende karamell, terningkast 5.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 09:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 09:00 - 21:00