Årets isnyheter – vi triller terning

Damer holder is
Lene, Anita, Thea og Gro har testet et utvalg av årets isnyheter.

Det er mange spennende nyheter i isdisken, alt fra knasende tutti frutti til saftis og cappuccino is. Vi har testet et utvalg fra Meny, Rema 1000 og Narvesen.

Er du en av de som gleder deg over spennende nyheter i isdisken? Endelig er de kommet! Anita, Gro, Lene og Thea på senteret har testet et utvalg vi var ekstra spente på og har gitt terningkast. De ble spesielt begeistret over en nyhet med myk toffee og Freia Melkesjokolade.

Fløteis med knasende tutti frutti

Nyheten Sitting Original fra Diplom-Is er en klassiker fra 2008 som nå har kommet tilbake. Dette er en fløteis med vanilje- og jordbærsmak omkranset av knasende tuttifrutti strøssel.

Både Lene, Thea og Anita syntes at det strøsselet gjør isen og at trekket med strø var gøy å tygge på. En morsom is som smaker barndom synes Thea og gir terningkast 5. Lene og Anita gir et samstemt terningkast 3

Årets isnyheter, dame som holder is
Et utvalg av årets isnyheter til venstre og isen Sitting Original til høyre.

Vanskelig å gjette smaken

En annen nyhet er Kræsj Green fra Diplom-Is. En ikonisk saftis som nå har kommet i en grønn farge hvor man skal gjette smaken. Isen har det samme gode sjokotrekket og tyggegummipinne, men smaken er ny. Det er ingen som helt klarer å gjette smaken og dommen er at den er litt smakløs og kjedelig. Anita og Gro gir terningkast 2. Thea gir terningkast 3.

En saftis med ordentlig fruktsmak

Hennig Olsen har nå kommet med en ny versjon av den kjente dyreparken isen. Fløteisen på innsiden er erstattet med en sorbetis, i tillegg til at sjokoladehatten er fjernet. Denne skal erstatte den tidligere dyrepark isen. Nyheten inneholder 50 prosent frukt. Gro synes det er mye smak på isen og at den smaker ordentlig frukt. Hun gir terningkast 4. Anita synes også det er en god og morsom saftis og gir terningkast 5. Thea liker også denne saftisen godt og gir terningkast 4.

Isnyheter
Kræsj Green til venstre og Dyreparken til høyre.

Myk toffee og melkesjokolade

Er du glad i sjokoladen smil? Nå har den kommet som is. Dette er en kombinasjon av Hennig-Olsen Is og Smil, som inneholder fløteis med vaniljesmak, myk toffee og Freia Melkesjokolade. Både Anita, Gro og Thea er enige, denne smaker akkurat som sjokoladen. Både Anita, Gro og Thea gir terningkast 5 og denne blir testens vinner.

En liten dessert

Nyheten som kåres som testens andre plass er Créme Cappuccino fra Henning Olsen. En kompromissløs cappuccino is med mørke sjokobiter dyppet i mørk sjokolade. Dette er isen for deg som liker kaffe. Gro, Lene og Thea synes alle denne var helt fantastisk. Lene synes den smaker som en liten dessert og gir terningkast 5. Gro gir også terningkast 5, mens Thea gir terningkast 4.

Isnyheter
Smil-is til venstre og Créme Cappuccino til høyre.

Fruktis med eksotiske smaker

Siste nyhet ut er Nude exotic fruits fra Henning Olsen. En fruktis med hele 80% frukt, laget med få og naturlige ingredienser. Den har smak av eksotisk frukt og har fruktbiter i, noe som fungerte veldig godt. Frisk og god synes Lene og gir terningkast 5. Gro likte at det var fruktbiter i isen og gir terningkast 4. Thea gir terningkast 3.

Isnyheter
Nude Exotic Fruits til høyre.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo