Lekene barna vil digge i solen

Lekene barna vil digge i solen
Her er lekene barna vil digge i solen!

Det er sommer, det er sol og det er tid for å nyte lange dager utendørs. Vi har samlet noen tips til lekene barna vil elske i solen!

Ferietid nærmer seg, og de fleste av oss tilbringer mye tid hjemme eller på hytta. Norsk sommer byr ikke alltid på strålende sol og knallvarme, men som oftest såpass greit at man kan tilbringe mye tid utendørs. Og da er det gøy å ha noen aktiviteter å holde på med! La oss tipse dere om noen leker som barna vil digge ekstra mye.

Vannaktiviteter

Man må ikke ha strand eller nedfelt basseng tilgjengelig for å leke med vann i hagen eller et annet sted. På de aller varmeste sommerdagene er for eksempel et oppblåsbart basseng eller en morsom spreder helt perfekt. Lekia har mange gøy produkter for de yngste i familien som kjøler ned på en varm dag.

Vannpistoler er også noe barna elsker og det finnes mange morsomme versjoner av dette. Hos Ringo har de noen skikkelig kule! Og på den litt roligere siden finner man hos Sprell en søt vannsprederhval som kobles til en vannslange og byr på masse gøy utendørs.

Mann fra Lekia og dame fra Ringo
Vannleker fra Lekia og vannpistoler fra Ringo.

Strandaktiviteter

Sand, det vil si sandkasser og strand, er også veldig gøy for de yngste. Og i sanden må man jo så klart ha bøtter, spader og alt som hører til, slik at man kan grave, bygge sandslott og rett og slett tilbringe time etter time i sanden. Du finner mange fine alternativer hos Sprell, som også er veldig lette å pakke med seg!

Dame fra Sprell holder leker
Strandleker fra Sprell.

Ballspill og fart

Det er mange forskjellige spill som er morsomme for hele familien eller når venner kommer på besøk. Perfekt for uteaktivitet i hagen. Hos Lekia de blant annet tennisnett med racketer og baller, som er enkelt å sette opp i hagen og spille i vei. Du finner også masse andre gøy leker hos Lekia, for både store og små.

Noe som er ekstra hot i år er Heelys, det vil si sko med hjul på. Ringo har et stort utvalg av disse i flere størrelser og farger, disse blir garantert populære denne sommeren!

Mann fra Lekia og sko fra Ringo
Uteleker fra Lekia og Heelys fra Ringo.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00