Lekene barna vil digge i solen

Dame som holder badeleker
Ringo har mange fine vannaktiviteter for barn.
Basseng i eske
Dame som holder badeleker
Prøv et oppblåsbart basseng fra Ringo i sommer!

Det er sommer, det er sol og det er tid for å nyte lange dager utendørs. Vi har samlet noen tips til lekene barna vil elske i solen!

Ferietid nærmer seg, og de fleste av oss tilbringer mye tid hjemme eller på hytta. Norsk sommer byr ikke alltid på strålende sol og knallvarme, men som oftest såpass greit at man kan tilbringe mye tid utendørs. Og da er det gøy å ha noen aktiviteter å holde på med! La oss tipse dere om noen leker som barna vil digge ekstra mye.

Vannaktiviteter

Man må ikke ha strand eller nedfelt basseng tilgjengelig for å leke med vann i hagen eller et annet sted. På de aller varmeste sommerdagene er for eksempel et oppblåsbart basseng helt perfekt, det finnes i flere ulike størrelser, så du kan tilpasse det etter området det skal stå på og ikke minst hvor mange som skal bruke det på en gang. Disse bassengene kan du kjøpe hos Ringo, og de har også oppblåsbare leker som kan kobles til hageslange og dermed sprute vann rundt. Dette elsker de yngste i familien!

Et annet populært produkt er vannsklien, avkjølende og morsom på en gang. Denne finner du også hos Ringo. Skal det bades i et basseng eller på stranden så er en badering helt perfekt, de finnes i flere ulike størrelser og farger.

Dame som holder badeballer
Badeballer fra Ringo.
Dame som holder badeballer
Dame som holder leketøy til sandkasse og hage
Sprell har også mange fine leker til stranden.
Diverse leker fra Sprell
Lekene for fart og spenning finner du hos Sprell.

Strandaktiviteter

Sand, det vil si sandkasser og strand, er også veldig gøy for de yngste. Og i sanden må man jo så klart ha bøtter, spader og alt som hører til, slik at man kan grave, bygge sandslott og rett og slett tilbringer time etter time i sanden. Du finner mange fine alternativer hos Sprell!

Ball er alltid en stor hit både på stranden og i hagen, og både blant yngre og litt eldre barn. Enten i gummi eller oppblåsbare. Disse finnes også i mange ulike print, slik at du kan finne frem til barna sin favoritt. Disse finner du både hos Sprell og Ringo

Fart & spenning

Sparkesykkel, jumping ball og aquaplay, tre aktiviteter som byr på fart og spenning på hver sin måte.

Hos Sprell finner du både sparkesykler og løpesykler som passer for barn fra 1,5 år, du finner også tilbehør som er viktig og skikkelig morsomt. Sykling er en fin måte å trene balansen og bli stødigere på beina, det får barna i aktivitet, og du, sannelig går det ikke mye fortere på veien til barnehagen også!

Båtbaner og vannleker fra AquaPlay kjenner mange fra barnehagen. Her kan båtene flyte med strømmen i et morsomt og spennende kanalsystem. Lag bølger med å sveive på håndtaket. La båtene flyte rundt ved hjelp av undervannsstrømmene, og kjør de under

Bamse med solbriller i badering
Vi ønsker deg en fin sommer full av lek og moro!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00