Lekene barna vil digge i solen

dame lager såpebobler
Lekia har mange fine vannaktiviteter for barn.

Det er sommer, det er sol og det er tid for å nyte lange dager utendørs. Vi har samlet noen tips til lekene barna vil elske i solen!

Ferietid nærmer seg, og de fleste av oss tilbringer mye tid hjemme eller på hytta. Norsk sommer byr ikke alltid på strålende sol og knallvarme, men som oftest såpass greit at man kan tilbringe mye tid utendørs. Og da er det gøy å ha noen aktiviteter å holde på med! La oss tipse dere om noen leker som barna vil digge ekstra mye.

Vannaktiviteter

Man må ikke ha strand eller nedfelt basseng tilgjengelig for å leke med vann i hagen eller et annet sted. På de aller varmeste sommerdagene er for eksempel et oppblåsbart basseng eller en morsom spreder helt perfekt. Eller hva med Twister spash? En morsom versjon hvor hver prikk spruter vann. Det finner du hos Ringo.

Vannpistoler er også noe barna elsker og det finnes mange morsomme versjoner av dette. Hos Lekia har de million trillion bubble fun, mega bubble blaster. Isteden for vannstråle kommer det massevis av såpebobler.

Leker til sommeren
Twister Splash fra Ringo og Million trillion bubble fun fra Lekia.

Strandaktiviteter

Sand, det vil si sandkasser og strand, er også veldig gøy for de yngste. Og i sanden må man jo så klart ha bøtter, spader og alt som hører til, slik at man kan grave, bygge sandslott og rett og slett tilbringe time etter time i sanden. Du finner mange fine alternativer hos Sprell!

Bøtter og spader er populært, da kan barna fylle bøtten med sand, vann eller kanskje samle skjell og fine steiner på stranden. Ulike former er også gøy og hos Sprell finner du mange ulike slik at barna kan lage figurer i sanden.

Dame holder leker
Strandleker fra Sprell.
skatebord står mot vegg
Dame holder leke
Skateboard og båtbane fra Ringo.

Fart og spenning

Sparkesykkel, skateboard og aquaplay, tre aktiviteter som byr på fart og spenning på hver sin måte.

Hos Sprell finner du sparkesykler også med sete på som passer for de aller minste. Etter som barnet blir større fjerner du setet og har en vanlig sparkesykkel. En fin måte å trene balanse og bli stødigere på beina, sannelig går det ikke mye fortere på veien til barnehagen også!

Båtbaner og vannleker kjenner mange fra barnehagen. Her kan båtene flyte med strømmen i et morsomt og spennende kanalsystem. Lag bølger med å sveive på håndtaket. La båtene flyte rundt ved hjelp av undervannsstrømmene, og kjør de under. Du finner både båtbaner og aquaplay hos blant annet Ringo og Lekia.

Skateboard er morsomt for de litt større barna. Hos Ringo finner du skateboard i forskjellige størrelser som passer til ulike aldre. Her kan barna lære triks og suse bortover.

Leker til barna i sommer
Aquaplay fra Lekia og sparkesykler fra Sprell.

Hagespill

Det er mange forskjellige spill som er morsomme for hele familien eller når venner kommer på besøk. Perfekt for uteaktivitet i hagen. Har du barn som er interessert i fotball finner du Kids sports hos Lekia, som er et spill hvor barna kan øve på å motta baller som kommer mot dem og skyte dem bort igjen. Er kasting mer interessant bør du sjekke ut spillet Ladder ball game. Her skal man kaste ballene og få dem til å snurre rundt stengene i stativet. Perfekt for å utfordre venner eller familiemedlemmer til å se hvem som kan få flest poeng.

For de litt mindre barna faller nok Ducks in a row og crocket jr i smak. To klassiske spill laget med morsomme figurer i lekent design. Her kan man spille mot hverandre eller på lag så alle kan være med!

Sommerleker for barna
Hagespill fra Sprell og Lekia.

Aktuelle tilbud

En jente med hendene dekket av flerfarget maling

Ringo

-30% på Penol

La fantasien flyte med Penol!

Gjelder 8. april til 28. april

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00