Sesongens fineste kjoler

Dame i sommerkjole
Hvit kjole fra Message.

Tilbring sommeren i fine kjoler. Denne sommeren går det i både lange og korte kjoler, omslagskjoler og kjoler med strikk i livet.

Kjole er det perfekte sommerplagget, det er like fint med sneakers eller sandaler til hverdagen, som med høye hæler til fest. Et allsidig plagg som passer til det aller meste. Har du et par fine sommerkjoler i skapet er du klar for deilige sommerdagene. Nå finner du et godt utvalg hos blant annet Message, Olivias Verden og Haust på senteret.

Deilige maxikjoler

Det blir ikke mer komfortabelt enn en deilig maxikjole. På varme sommerdager er dette en go-to for mange. Denne sommeren ser vi mye av denne modellen i butikkene og den er perfekt både til hverdags og til fest. Den kan enten bæres slik den er, eller style med for eksempel et belte i livet. Hos Haust finner du flere modeller av denne, både ensfargede og med print.

Dame i lang blomstre kjole
Flott maxikjole fra Haust.

Omslagskjolen

En modell som er veldig trendy også denne sommeren er omslagskjolen. Den er generelt sett veldig populær med sin flatterende fasong som kler de fleste. Den kommer i både korte og lengre versjoner, så her vil alle kunne finne sin favoritt. Hos Message finner du blant annet en lengre versjon av omslagskjolen med nydelig blomsterprint.

Dame i lang blomstrete kjole
Blomstrete omslagskjole fra Message.

Kort og innsvingt i livet

De kortere kjolene er også populære i år, og da særlig med en fasong hvor de er innsving i livet. Enten ved hjelp av strikk eller et belte. Det gir en kjempefin fasong, og kan brukes både til høye hæler, sandaler og sneakers. Hos Message finner du for eksempel en lekker hvit en med feminine rysjedetaljer, og hos Olivias Verden er det to fargerike som gjelder. Begge med nydelige toner av lavendel, og med lekkert print.

Bilde av tre ulike kjoler
Lavendel kjole og blomstrete kjole fra Olivias Verden. Hvit kjole fra Message.

Sommerens farger

Denne sommeren er noe roligere når det kommer til farger enn fjoråret, men farger er jo alltid en hit på denne tiden av året. Noen av de største fargetrendene for sommerens kjoler er dusere pasteller, som lavendel, rosa, gult og blått. Det er farger vi har sett mye av denne våren og nok vil se enda mer av nå fremover. Sommeren er for mange tiden på året hvor fargerike plagg tas frem, spesielt når det kommer til sommerkjolene. Men hvitt er også en populær farge om sommeren, og gjør seg veldig godt på nydelige sommerkjoler.

Dame i rosa kjole
Rosa kjole fra Haust.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00