Sesongens fineste kjoler

Dame sitter i kjole
Lang omslagskjole fra Gina Tricot.
Dame har på kjole
Dame har på kjole
Rosa maxikjole fra Gina Tricot og beige maxikjole fra Haust.
Dame har på kjole
Kjoler i sommerens farger finner du hos Companys.
Dame har på kjole
Dame sitter i kjole
Mønstret kjole fra Companys og lyseblå mønstret kjole fra Haust.

Tilbring sommeren i fine kjoler. Denne sommeren er det omslagskjoler og deilige maxikjoler som gjelder, gjerne i en fin farge eller med et print eller mønster.

Kjole er det perfekte sommerplagget, det er like fint med sneakers eller sandaler til hverdagen, som med høye hæler til fest. Et allsidig plagg som passer til det aller meste. Har du et par fine sommerkjoler i skapet er du klar for deilige sommerdager. Nå finner du et godt utvalg hos blant annet Companys, Haust, og Gina Tricot på senteret.

Omslagskjolen

En modell som er veldig trendy denne sommeren er omslagskjolen. Den er generelt sett veldig populær med sin flatterende fasong som kler de fleste. Den kommer i både korte og lengre versjoner, med strikk i livet eller knyting. Her vil alle kunne finne sin favoritt. Hos Companys finner du blant annet en kort og søt versjon av omslagskjolen i solens farge gult. Foretrekker du strikk i livet fremfor knyting finner du en nydelig lyseblå variant hos Haust. Blomstermønster gir oss skikkelig sommerfølelse og hos Gina Tricot finner du blant annet en lang variant med løse t-skjorte ermer og krage.

Deilige maxikjoler

Det blir ikke mer komfortabelt enn en deilig maxikjole. På varme sommerdager er dette en go-to for mange. Denne sommeren ser vi mye av denne modellen i butikkene og i motsetning til omslagskjolen er denne mer formløs og sitter løst på kroppen. Det er veldig behagelig og om man noen dager ønsker mer fasong kan den alltids styles med et belte i livet. Hos Haust finner du blant annet en lekker versjon av denne i en søt lyserosa farge med halvlange ermer. Er du ute etter en mer fargesterk variant bør du ta turen innom Gina Tricot, de har blant annet en variant i trendfargene oransje og rosa med tynne stropper.

Sommerens farger

Denne sommeren er fargerik og i butikkene finner du mye av både søte pasteller og knallfarger. Noen av de største fargetrendene for sommerens kjoler er rosa, gult, blått, grønt og oransje. Det er farger vi har sett mye av denne våren og nok vil se enda mer av nå fremover. Sommeren er for mange tiden på året hvor fargerike plagg tas frem, spesielt når det kommer til sommerkjolene.

Ulike print og mønstre

Det er mange ulike print og mønstre på sommerens kjoler. Blomstermønster er en klassiker som er like populært hvert år og er et sikkert valg. Det er også mange ulike versjoner av striper, gjerne i en miks med flere forskjellige farger. Med mer detaljer i kjolen kan du gjerne style den med mindre tilbehør. Velg for eksempel en ensfarget veske som matcher en av fargene i kjolen.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00