Sesongens fineste kjoler

Dame i sommerkjole
Kjole fra Gina Tricot.

Tilbring sommeren i fine kjoler. Denne sommeren er det mye lange og midi kjoler, farger og blomsterprint.

Kjole er det perfekte sommerplagget, det er like fint med sneakers eller sandaler til hverdagen, som med høye hæler til fest. Et allsidig plagg som passer til det aller meste. Har du et par fine sommerkjoler i skapet er du klar for deilige sommerdagene. Nå finner du et godt utvalg hos blant annet Companys, Gina Tricot og Lindex på senteret.

Deilige maxikjoler

Det blir ikke mer komfortabelt enn en deilig maxikjole. På varme sommerdager er dette en go-to for mange. Denne sommeren ser vi mye av denne modellen i butikkene og den er perfekt både til hverdags og til fest. Den kan enten bæres slik den er, eller style med for eksempel et belte i livet. Hos Companys finner du flere modeller av denne, både ensfargede og med print.

Dame fra Companys har på seg blå kjole
Flott maxikjole fra Companys.

Omslagskjolen

En modell som er veldig trendy også denne sommeren er omslagskjolen. Den er generelt sett veldig populær med sin flatterende fasong som kler de fleste. Den kommer i både korte og lengre versjoner, så her vil alle kunne finne sin favoritt. Hos Gina Tricot finner du blant annet en lengre versjon av omslagskjolen med nydelig blomsterprint.

Blomsterprint

Denne sommeren er det også mye print, og det som utmerker seg er blomsterprintet. Det finnes i mange variasjoner og fargekombinasjoner, fra store til småblomstrete print. Du finner kjoler med lekkert blomsterprint hos blant annet Gina Tricot og Lindex.

Dame fra Gina Tricot med blomsterkjole
Blomstrete omslagskjole fra Gina Tricot.

Cut-outs

Kjoler med cut-outs vil helt klart bli en av sommerens store trender. Det kan være cut out i front, på sidene eller i midjen på kjolen. Små åpninger på de rette stedene gir kjolen et sommerlig og feminint uttrykk. Du finner kjole med cut-out på for eksempel Lindex.

Sommerens farger

Denne sommeren er det mye friske og lyse farger. Noen av de største fargetrendene for sommerens kjoler er dusere pasteller, som lyseblått, lavendel, rosa og gult. Det er farger vi har sett mye av denne våren og nok vil se enda mer av nå fremover. Sommeren er for mange tiden på året hvor fargerike plagg tas frem, spesielt når det kommer til sommerkjolene. Men hvitt er også en populær farge om sommeren, og gjør seg veldig godt på nydelige sommerkjoler.

Dame fra Lindex har på seg blomstrete kjole
Kjole med cut out fra Lindex.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00