Sommerens sandalmote

Sandaler med heklet reim og strass
Her kommer en titt på sommerens sandalmote.
Svarte sandaler
Klassiske slip-in sandaler i skinn finner du hos Skonnord.

Sommer betyr sandaltid og hva er vel mer behagelig enn å lufte føttene i et par fine sandaler? Vi har tatt en titt på sommerens største sandaltrender til dame.

Har du lyst å investere i et par nye sandaler denne sommeren? I butikkene er det mange fine sandaler for en hver smak, enten du liker et klassisk par i skinn eller en sporty variant. Uansett er det komfort i fokus med at sandalen skal sitte godt på foten og gode såler. Klassiske slip-in sandaler er populært og den mer chunky varianten med tykke såler er fortsatt like trendy i år. Du finner et godt utvalg sandaler til dame hos blant annet Sentersko, Skonnord og Skoringen.

Klassiske slip-in sandaler

Det er mange varianter av de praktiske og lette slip-in sandalene. Denne modellen er det enkelt og hoppe inn og ut av, og de er luftige på foten. Hos Skonnord finner du de blant annet i skinn som er tidløse og passer til de fleste anledninger. Med et par tidløse skinnsandaler har du alltid et par å tråkke inn i enten du skal på sommerfest eller på jobb.

Sporty badesandal

En annen variant av slip-in sandalen som er veldig trendy er den sporty varianten i syntetisk materiale. Denne passer godt til mer avslappede sommerantrekk og når du skal ut å bade, da den også tåler vann. Disse er komfortable og lette på foten, med en tykk såle. Hos Sentersko finner du en variant i mange forskjellige farger fra Roots, og hos Skoringen finner du lignende fra Fila i flere fine sommerfarger.

Rosa sandaler og lyseblå sandaler fra Fila
Sporty badesandaler fra Fila.
Sandaler med heklet reim og strass
Sandaler med heklet reim og strass
Dekorative detaljer er i trendbildet denne sommeren.
Beige sandaler
Beige sandaler og grønne sandaler
Chunky sandaler er like trendig i år.

Dekorative detaljer

Er du glad i fine detaljer? Da vil du glede deg over trenden med dekorative sandaler hvor det ikke er spart på detaljene. Nå finner du mange ulike sandaler pyntet med påsatte ornamenter og glitter, gjerne på en kraftig rem. Disse kan du like gjerne bruke til fine sommerkjoler som til mer avslappede sommerantrekk. Hos Sentersko finner du en lekker versjon av denne med heklet rem med detaljer på i ulike farger.

Chunky sandaler

Den mer chunky varianten med tykke såler er fortsatt like trendy i år. Det har vært mange varianter av den chunky sandalen de siste årene. I tillegg til å se tøffe ut er disse veldig komfortable på fordi de har en tykk og god såle, og sitter godt på foten.Gå for et par med rem, enten rett over eller kryssede remmer. Dette er en kul statement sandal når du ellers har et stilrent antrekk. Hos Skonnord har de chunky sandaler fra Holzweiler i skinn med kryssede remmer og spenne.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00