Sommerens sandalmote

Sandaler til sommeren
Her kommer en titt på sommerens sandalmote.

Sommer betyr tid for åpne sko og hva er vel mer behagelig enn å lufte føttene i et par fine sandaler?

Vi har tatt en titt på sommerens største sandaltrender til dame.

Har du lyst å investere i et par nye sandaler denne sommeren? I butikkene er det mange fine sandaler for enhver smak, enten du liker et klassisk par i skinn eller en sporty variant. Uansett er det komfort i fokus med at sandalen skal sitte godt på foten og gode såler. Klassiske slip-in sandaler er populært og den mer chunky varianten med tykke såler er fortsatt like trendy i år. Du finner et godt utvalg sandaler til dame hos blant annet Eurosko, Skoringen og Companys.

Klassiske slip-in sandaler

Det er mange varianter av de praktiske og lette slip-in sandalene. Denne modellen er det enkelt å hoppe inn og ut av, og de er luftige på foten. Hos Eurosko finner du de blant annet i skinn i flere ulike farger, disse er tidløse og passer til de fleste anledninger. Med et par skinnsandaler har du alltid et par å tråkke inn i enten du skal på sommerfest eller på jobb. Hos Skoringen finner du blant annet klassikeren fra Birkenstock, som er veldig god på foten og perfekt til hverdags og til stranden. Er du på jakt etter en slip in sandal som skiller seg litt mer ut? Da må du sjekke ut det sorte paret fra Companys, de er så lekre!

Ulike sandaler
Klassiske slip-in sandaler fra Eurosko, Companys og Skoringen.

Dekorative detaljer

Er du glad i fine detaljer? Da vil du glede deg over trenden med dekorative sandaler hvor det ikke er spart på detaljene. Nå finner du mange ulike sandaler pyntet med påsatte ornamenter og glitter, gjerne på en kraftig rem. Disse kan du like gjerne bruke til fine sommerkjoler som til mer avslappede sommerantrekk. Hos Eurosko finner du en lekker versjon av denne fra merket Inuikii med heklet rem med detaljer på i ulike farger.

Sandaler
Sandaler med dekorative detaljer fra Inuikii, Eurosko.

Chunky sandaler

Den mer chunky varianten med tykke såler er fortsatt like trendy i år. Det har vært mange varianter av den chunky sandalen de siste årene. I tillegg til å se tøffe ut er disse veldig komfortable fordi de har en tykk og god såle, og sitter godt på foten.Gå for et par med rem, enten rett over eller kryssede remmer. Dette er en kul statement sandal når du ellers har et stilrent antrekk. Hos Companys har de en veldig kul variant med flere remmer over i sort, og hos Skoringen finner du en litt nettere variant med en stor spenne på i flere ulike farger. Begge er like fine til sommerkjolen som til shorts og bukser!

Sandaler fra Skoringen og Companys
Chunky sandaler fra Skoringen og Companys.

Miljøvennlige sandaler

Har du hørt om merket Freedom Moses? Dette er sandaler som har en kryssklemt innersåle som hindrer at føttene dine glir rundt når de er våte. De er laget av PCU som er en overlegen karakter av bærekraftig, miljøvennlig plast injisert med luft.

Sandalene er lette som en fjær, noe som gjør det enkelt å slenge de med i strandvesken. Pluss, det økovennlige materialet er vegansk, resirkulerbart og kan vaskes med en svamp eller såpe! Sandaler fra Freedom Moses finner du hos Valør.

Sandaler fra Freedom Moses hos Day
Sandaler fra merket Freedom Moses finner du hos Valør

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00