Sommerens sandalmote

Dame holder sandaler
Her kommer en titt på sommerens sandalmote.

Sommer betyr tid for åpne sko og hva er vel mer behagelig enn å lufte føttene i et par fine sandaler?

Vi har tatt en titt på sommerens største sandaltrender til dame.

Har du lyst å investere i et par nye sandaler denne sommeren? I butikkene er det mange fine sandaler for enhver smak, enten du liker et klassisk par i skinn eller en sporty variant. Uansett er det komfort i fokus med at sandalen skal sitte godt på foten og gode såler. Klassiske slip-in sandaler er populært og den mer chunky varianten med tykke såler er fortsatt like trendy i år. Du finner et godt utvalg sandaler til dame hos blant annet Eurosko, Skoringen og Skonnord.

Klassiske slip-in sandaler

Det er mange varianter av de praktiske og lette slip-in sandalene. Denne modellen er det enkelt å hoppe inn og ut av, og de er luftige på foten. Hos Skonnord finner du de blant annet i skinn i ulike modeller, disse er tidløse og passer til de fleste anledninger. Med et par skinnsandaler har du alltid et par å tråkke inn i enten du skal på sommerfest eller på jobb. Hos Eurosko finner du blant annet klassikeren fra Birkenstock, som er veldig god på foten og perfekt til hverdags og til stranden.

Sandaler fra Skonnord og Eurosko
Sandaler til venstre fra Skonnord og sandaler til høyre fra Eurosko.

Dekorative detaljer

Er du glad i fine detaljer? Da vil du glede deg over trenden med dekorative sandaler hvor det ikke er spart på detaljene. Nå finner du mange ulike sandaler pyntet med påsatte ornamenter, gjerne på en kraftig rem. Disse kan du like gjerne bruke til fine sommerkjoler som til mer avslappede sommerantrekk. Hos blant annet Skoringen finner du flere varianter med lekre detaljer.

Sko fra Skoringen
Sandaler med dekorative detaljer fra Skoringen.

Chunky sandaler

Den mer chunky varianten med tykke såler er fortsatt like trendy i år. Det har vært mange varianter av den chunky sandalen de siste årene. I tillegg til å se tøffe ut er disse veldig komfortable fordi de har en tykk og god såle, og sitter godt på foten. Dette er en kul statement sandal når du ellers har et stilrent antrekk. Hos Skonnord finner du kule varianter fra UGG og Eurosko har blant annet tøffe chunky sandaler fra merker som Dr Martens.

Sandaler fra Eurosko og Skonnord
Chunky sandaler fra Skonnord og Eurosko.

Sandal med kilehæl

For deg som liker litt hæl på sandalene finner du sandaler med kilehæl hos blant annet Skonnord. Disse er både lekre og gode på foten. Perfekt til sommerkjoler eller skjørt når du vil pynte deg uten at du trenger å tenke på at helene skal gå ned i grus eller gress på sommerfesten.

Sandaler fra Skonnord
Sandaler med kilehæl fra Skonnord.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00