Tips til uteplassen

Dame holder grønn plante
Grønne planter gjør seg godt på uteplassen.
Potter med planter
Fine potter fra Kid.

Mange hyggelige stunder ute ligger foran oss. Uteplassen er enkel å fornye med planter og dekor. Her er noen tips fra Mester Grønn, KID og Kremmerhuset.

Grønne planter og lavendel

Skap en hyggelig og lun atmosfære med planter. Nå er lavendel i sesong og det finner du hos Mester Grønn. Lavendelen har lang blomstringstid og er dekorativ med sine vakre blålilla blomster og herlige duft. Med riktig stell kan lavendelen blomstre hele sommeren. Grønne planter gjør seg også godt på uteplassen, velg for eksempel store planter i potter som er med på å skjerme og gi en lun atmosfære. Et tips er å mikse ulike sorter og høyder. Sett gjerne plantene sammen i grupper for å skape en grønn oase på uteplassen.

Dekorative potter

Potter er med på å sette stilen og er en enkel måte for å fornye litt ute. Både hos KID og Kremmerhuset finner du mange fine potter i ulike størrelser, farger og teksturer. La pottene være en del av dekoren på uteplassen og match de med annen dekor som puter, pledd og elementer i borddekkingen. Kanskje har du lyst å gå for en ny fargepalett i dekoren? Eller kanskje du vil skape en lunere atmosfære ved å ha flere potteplanter enn tidligere.

Dame holder puter
Hos Kid finner du matchende puter og potter til uteplassen.
Dame holder puter
Interiør i butikk
Både Kid og Kremmerhuset har deilige tekstiler til uteplassen.
Uteservise på utepledd
Kremmerhuset har servise som er perfekt for utesesongen.
Stol i butikk
Stoler og potter i butikk
Stoler i fine farger fra Kid.

Tekstiler

Fine puter og myke pledd er med på å gjøre uteområdet koseligere. Legg gjerne også et uteteppe på gulvet. I vår- og sommermånedene blir uteplassen en forlengelse av stuen, så fyll den med myke tekstiler for å gjøre den lun og koselig, og til et sted du kan sitte utover på varme dager. Oransje er en frisk og trendy farge denne sesongen. Hos KID finner du oransje puter med matchende potter. Blomstermønster er også veldig fint på tekstiler og det finner du hos blant annet Kremmerhuset.

Borddekking

Om våren og sommeren blir det mange måltider ute, så hvorfor ikke gjøre litt ekstra ut av borddekkingen? Hos Kremmerhuset har de servise som er perfekt for utesesongen med blanke tallerkener, skåler og ulike glass i klar akryl med dekorative riller. Disse kan du også ta med på piknik, i parken eller på sjøen uten å være redd for at de knuser. Myk opp borddekkingen med tøyservietter. Det finner du også hos Kremmerhuset.

Stoler i fine farger

Har du lyst å skifte ut stolene på uteplassen? Bytter du ut stolene vil du kanskje føle at du har fått en helt ny spiseplass. Hos KID finner du en serie stilrene og praktiske stoler fra Forms & Objects. Stolene kommer i flere lekre farger som gul, tåkeblå, orange, beige og lindegrønn. Stolene er UV behandlet slik at den ikke falmer og gjør at de passer i all slags vær.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00