Tips til uteplassen

Dekor til uteplassen
Grønne planter gjør seg godt på uteplassen.

Mange hyggelige stunder ute ligger foran oss. Uteplassen er enkel å fornye med planter og dekor. Her er noen tips fra Mester Grønn, Kid og Kremmerhuset.

Selvrensende planter som elsker sol

Skap en hyggelig og lun atmosfære med planter på uteplassen! En ting som er greit å tenke på når det kommer til valg av planter er blant annet hvor mye sol de får der de skal stå, og ikke minst hvor mye tid du har til å ta vare på de. Mester Grønn kan tipse om Engelsk pelargonia og potterose, begge elsker solen og kan dermed stå mange steder på uteplassen. Pelargonianen er også selvrensende! Potterosen er en skikkelig solelsker, en solrik og lys plassering vil gi rikest blomstring både inne og ute. Den bør også få god plass, næringsrik jord, som er lett og godt drenert.

Tips til uteplassen
Skap en hyggelig og lun atmosfære med planter på uteplassen.

Lyse møbler

Har du lyst til å oppdatere møblene på uteplassen i år? Da kan vi glede deg med at Kid Interiør nå har fått møbler i sitt sortiment, og blant annet mye fine utemøbler. De har så klart møblene i sorte, men også veldig mye fint i hvitt, beige og grønt, noe som gjør seg veldig fint på uteplassen. Hva med for eksempel to runde bord i ulike høyder til utesofaen?

Tips til uteplassen

Dekorative potter

Potter er med på å sette stilen og er en enkel måte å fornye litt ute. Både hos Kid Interiør og Kremmerhuset finner du mange fine potter i ulike størrelser, farger og teksturer. La pottene være en del av dekoren på uteplassen og match dem med annen dekor som puter, pledd og elementer i borddekkingen. Kanskje har du lyst å gå for en ny fargepalett i dekoren? Eller kanskje du vil skape en lunere atmosfære ved å ha flere potteplanter enn tidligere.

Detaljer i naturmaterialer

Tre, bambus og rotting er med på å gi uteområdet et litt mer naturtro preg. Om du ikke ønsker gå for disse materialene på alle møblene så kan et godt tips være å gå til innkjøp av for eksempel lysestaker med elementer av tre, dekorative stoler eller annen pynt som kan bryte opp alt det andre. Hos både Kid Interiør og Kremmerhuset finner du både store og små produkter med elementer av natur.

Tips til uteplassen
Dekorative potter fra Kremmerhuset og naturmaterialer fra Kid Interiør

Lykter og puter med print

Nå er vi veldig heldige i Norge med lange, lyse sommerdager, men dersom du vil gjøre det litt ekstra koselig når solen går ned så er lykter veldig fint. Lykter finnes i både store og små varianter, og de er like fine på bordet som stående på bakken. Noe annet som gjør uteplassen ekstra koselig er puter, enten det er i sofaen eller på stolene så gjør det noe ekstra med området. Gå gjerne for noen litt morsomme med print, som for eksempel med blomsterprint fra Kremmerhuset eller med en krabbe på fra Kid Interiør. Begge butikkene har også mange andre fine puter, så her finner du garantert noe du liker og som passer stilen!

Dekor til uteplassen
Pute med print fra Kremmerhuset

Aktuelle tilbud

puter i krepp sengesett med ulike mønster

Kid Interiør

fra 199,- på Krepp sengesett*

Gjelder ikke garnfarget krepp og allerede nedsatte varer.

Gjelder 18. mars til 7. juni
En stue med en stor sofa og et stuebord, med et bilde på veggen

-50% på bilder*

Kremmerhuset
Gjelder 1. april til 5. mai

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00