10 fine vårkjoler

Dame med kjole
Nydelig kjole fra Bik Bok.
Dame med kjole
Dame med kjole
Ulike nyanser av blått. Kjolen til venstre er fra Bik Bok og kjolen til høyre er fra høyre er fra Zizzi.
Dame med kjole
Dame med kjole
Fargerike kjoler. Kjolen til venstre er fra Valør og kjolen til høyre er fra Claire.

Endelig vår og sesong for fine kjoler! Denne våren vil vi kle oss i farger og mønstre. Det er også trendy med krager, puffskuldre og andre fine detaljer.

Blått i ulike nyanser

En farge det er mye å se av på vårens kjoler er blått i ulike nyanser. Blått er en fin farge som de aller fleste kler og passer godt med for eksempel denim. Å style den blå vårkjolen med denimjakke er kjempe fint. Blått er en klassiker som er å se i trendbildet år etter år, dette er derfor mest sannsynlig en farge du ikke går fort lei og som du kle deg i om og om igjen.

Fargerike kjoler

Med vår- og sommeren kommer også fargene. Enten du liker sterke farger eller lyse pasteller finner du et godt utvalg i butikkene nå. Denne våren blir fargerik. To lekre og friske farger vi ser mye av i trendbildet for vårens kjoler er gult og oransje. Du finner oransje kjoler hos blant annet Bik Bok, Claire og Valør. Solens farge gult gir oss skikkelig følelse av sol og varmere dager. Det finner du blant annet hos Skonnord.

Dame med kjole
Mønster er i trendbildet. Kjole fra Zizzi
Dame med kjole
Dame med kjole
Flotte kjoler fra Skonnord.
Dame med kjole
Dame med kjole
Kjolen til venstre er fra Claire og kjolen til høyre er fra Valør.

Ulike mønstre

Tidligere har blomsterprintet dominert, men denne våren er alle typer mønster å se i trendbildet for sesongens kjoler. Det er naturligvis mye blomsterprint, men også mange andre spennende varianter. Hos blant annet Zizzi finner du et godt utvalg lekre mønstrete kjoler. Ruter har vært populært en stund og denne våren vil vi kle oss i rutete kjoler, gjerne kombinert med sesongens farger. Hos for eksempel Skonnord finner du fine rutede kjoler.

Slik styler du vårkjolen

Vårkjolen kan styles på mange ulike måter og til flere ulike anledninger. Hva med en blazer og et par loafers til når du skal på jobb? For en tøffere styling kan du gå for en skinnjakke og et par skoletter for kaffe med venninner. Sneakers er også veldig fint til kjole og passer perfekt til hverdags, aktiviteter med familien eller lunsj med jentegjengen. Denim passer fint til de aller fleste farger og mønstre. En super jakke over i hverdagen!

For å style opp kjolen til vårens festligheter bytt ut sneakersene med et par høye hæler. Sko og tilbehør har mye å si for antrekket. Med en mindre veske og smykker til så har du stylet kjolen fra dag til kveld. Legg en blazer over skuldrene for en klassisk og trendy look.

Aktuelle merkevarer