Tørr asfalt, nye sneakers!

dame holder sneakers
Se det store utvalget av sneakers hos Eurosko.

Det er vår, solen skinner og det er sesong for sneakers. Vi har tatt en titt på utvalget og trendene. Her er en guide til vårens sneakers.

Er sneakersene fra i fjor litt vel godt brukt? Eller frister det enkelt og greit med ett nytt par bare? Da kan vi forsikre deg om at du finner ditt nye favorittpar hos Eurosko. Butikken bugner av sneakers i ulike farger og stiler, både til dame, herre og barn. La oss vise dere noen av dem!

Sporty vibes

De sporty sneakersene fortsetter å være like populære og det finnes mange modeller å velge mellom fra merker som blant annet New Balance og Asics. De er både super komfortable og stilige. De sporty versjonene er perfekte hverdags, og kan styles til jeans, shorts eller til og med kjole om du ønsker et mer sporty uttrykk på antrekket.

sneakers står på gulv i butikk
Sporty vibes fra New Balance og Asics.

Hvite klassikere og beige toner

En klassiker er de helt hvite sneakersene, og disse er det mange av. Enten du liker de litt nettere, eller om du liker den chunky modellen bedre, så kan vi love deg at du vil finne ett par (eller tre) du elsker. Beige er også en sikker vinner til de aller fleste antrekk. Som de lette sneakersene fra Softwalk med dekorative gulldetaljer på eller de litt tøffere sneakersene fra Stockholm Design Group. Med et par sneakers i en nøytral farge er du sikker på at de passer til det aller meste i garderoben.

Sneakers fra Eurosko
Hvite sneakers fra Softwalk og beige sneakers fra Stockholm Design Group.

Pastellfarger

En annen trend denne våren er pastellfarger. Så om du er glad i farger, hva med å gå for sneakers i en lys farge som lys rosa eller lyseblå? Som disse med kraftig yttersåle og god demping fra Okaki. La sneakersene sette farge på et ellers nøytralt antrekk eller match dem med andre pasteller. Det blir lekkert med vår- og sommerens antrekk.

Ansatt fra Eurosko holder sneakers
Hva med sneakers i duse pastellfarger?

Plattform såler

Om du liker litt mer chunky sneakers er plattform såler noe for deg. Hos Eurosko finner du blant annet de populære plattform sneakersene fra Stockholm Design Group. Dette er klassiske og elegante sko som passer like godt til jeans som til kjole. Perfekt for både hverdag, jobb og litt mer pyntede antrekk.

sneakers står på bord i butikk
Prøv sneakers med plattform såler denne sesongen!

Aktuelle merkevarer

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00