Tørr asfalt, nye sneakers!

Sneakers og sko fra Sentersko
Sporty vibes fra Stockholm Design Groupr.

Det er vår, solen skinner, snø og is smelter og asfalten begynner å bli tørr. Og hva er vel bedre enn å ta frem sneakersene igjen etter en lang vinter?

Er sneakersene fra i fjor litt vel godt brukt? Eller frister det enkelt og greit med ett nytt par bare? Da kan vi forsikre deg om at du finner ditt nye favorittpar hos Sentersko. Butikken bugner av sneakers i ulike farger og stiler, både til dame, herre og barn. La oss vise dere noen av de!

Sporty vibes

I år finnes det et hav av skikkelig sport versjoner av sneakersen. Velg mellom merker som Under Armour, New Balance, Nike, Stockholm Design Group og mange fler. De mer sporty versjonene er perfekte til jeansen og til hverdagsaktiviteten.

Sneakers og sko fra Sentersko
Beige sneakers er en sikker vinner.
Sneakers og sko fra Sentersko
Dad sneakers er spesielt fint til jeans nå om våren.
Sneakers og sko fra Sentersko
Klassiske hvite sneakers.

Beige toner

En sikker vinner til de aller fleste antrekk er ett par beige sneakers. Enten du går for den litt mer sporty varianten fra Okaki, versjonen med en liten plattform såle eller ett par kule fra Nike med et hint av fersken, så vil disse fungere til både jeans og kjoler. Varianten med en liten plattform såle er perfekte til vårens og sommerens kjoler og skjørt, dersom du liker å ha det komfortabelt på beina.

Dad sneakers

En modell som ikke ser ut til å gå av moten med det første er den såkalte “dad sneakersen”. Den kjennetegnes ved en litt tykkere såle, og et litt gammeldags preg. Flere av merkene selger denne typen modell nå, og den er spesielt fin til jeans nå om våren! Den passer fint til både dame og herre.

Hvite klassikere

En klassiker er de helt hvite sneakersene, og disse er det mange av. Enten du liker de litt nettere, eller om du liker den chunky modellen bedre, så kan vi love deg at du vil finne ett par (eller tre) du elsker. Vi liker spesielt godt de helt hvite fra Asics, de passer rett og slett til alt!

Alle skoene finner du hos Sentersko!

Aktuelle merkevarer