Sko og tilbehøret til festantrekket

Tilbehør til festantrekket
Brune loafers fra DNA.
Tilbehør til festantrekket
Tilbehør til festantrekket
Festskoene finner du hos DNA.

Vår og sommer betyr konfirmasjoner, 17. mai feiring, bryllup og generelt sommerfester. Vi har samlet noen gode tips til tilbehør til festantrekket!

Skoene til han og henne

Du finner et stort utvalg av sko til både barn, dame og herre på senteret. Til herrene kan DNA tipse om lekre dress sko i sort og brunt med snøring. Disse passer til både den mer formelle dressen og til den mer avslappede, og til og med til chinos eller jeans. De er perfekte både til den mer avslappede sommermiddagen og til bryllupet, og alt imellom!

Til dame finner du fine sko både med og uten hæler. Det er ingen regel at man må ha sko med høye hæler til den festlige anledningen om du ikke ønsker, og hos DNA finner du mange fine alternativer. Men, de har også mange kjempe fine med hæl for de som liker det. Hva med et par sorte klassiske med hæl eller ett par flate brune loafers?

Tilbehør til festantrekket
Hårspenner og solbriller fra Glitter.
Tilbehør til festantrekket
Nydelige hårklyper fra Glitter.
Tilbehør til festantrekket
Tilbehør til festantrekket
Smykker fra Gullfunn.

Hårspenner & solbriller

Solbriller er et must til sommerens anledninger, og hos Glitter finner du mange ulike fasonger og farger. Her finner man uten tvil noe for enhver smak og til ethvert antrekk. I år er det også veldig populært med klyper og spenner i håret, og det er jo helt perfekt til de varme sommerdagene hvor man gjerne vil ha håret bort fra nakke og ansikt. Hårklyper og spenner finner i mange ulike farger og stiler, så du kan matche antrekket perfekt.

Smykkene som løfter antrekket

Armbånd, kjeder og øreringer kan gjøre mye med ett antrekk. En enkel kjole eller en enkel dress kan løftes flere hakk med de riktige smykkene. Gullfunn har masse fint til sommeren til både han og henne. Perler og gull er en klassiker om sommeren, og er så fint til sommerkjolen. Eller hva med å gå for fargede stener? Det er også kjempepopulært og fint til de fargerike antrekkene som er i år! Du finner også både mansjettknapper og smykker til herrene hos Gullfunn!

Tilbehør til festantrekket
Morris har vesker til enhver anledning.
Tilbehør til festantrekket
Tilbehør til festantrekket
Tilbehør til festantrekket
Flotte vesker fra Morris.

Til alt du vil ha med deg

Prikken over i’en er så klart vesken du velger til antrekket! Det er i den du har alt du trenger til festen - lommebok, mobil, ekstra sminke. Morris har vesken til enhver anledning og du finner ulike modeller i ulike størrelser, farger og fasonger. Hva med en fin clutch i en dus pastell farge eller en sort baguett veske som kan henge avslappet på skulderen? En veske som matcher antrekket er virkelig prikken over i’en!

Du finner alt til festen hos oss på Ski Storsenter!