Sko og tilbehøret til festantrekket

dame holder solbriller
Våre beste tips til tilbehøret!

Vår og sommer betyr konfirmasjoner, 17. mai feiring, bryllup og generelt sommerfester. Vi har samlet noen gode tips til tilbehør til festantrekket!

Skoene til han og henne

Du finner et stort utvalg av sko til både barn, dame og herre på senteret. Til herrene kan Shoeday tipse om lekre dressko i sort og brunt med eller uten snøring. Disse passer til både den mer formelle dressen og til den mer avslappede, og til og med til chinos eller jeans. De er perfekte både til den mer avslappede sommermiddagen og til bryllupet, og alt imellom!

Til dame finner du masse lekre sko i ulike farger, passformer og ikke minst hælhøyder. Det er ingen regel at man må ha sko med høye hæler til den festlige anledningen om du ikke ønsker, og hos Shoeday finner du mange fine alternativer. Men, de har også mange kjempe fine med hæl for de som liker det. Farger som denim, gull og sølv er super hot i år! Så hva med å gå for et par pumps i denim eller ballerinasko i gull? De har også nøytrale farger so beige, hvitt og sort.

Dame fra Shoeday holder sko
Lekre dressko til herre i brunt og sort, og sko i ulike farger og fasonger til dame finner du hos Shoeday.
damesko på gulvet
Sølvsko fra Shoeday.

Hårspenner & solbriller

Solbriller er et must til sommerens anledninger, og hos Glitter finner du mange ulike fasonger og farger. Her finner man uten tvil noe for enhver smak og til ethvert antrekk. I år er det også veldig populært med klyper og sløyfer i håret, og det er jo helt perfekt til de varme sommerdagene hvor man gjerne vil ha håret bort fra nakke og ansikt.

Hårklyper og sløyfer finnes i mange ulike farger og stiler, så du kan matche antrekket perfekt. Gå gjerne for denim eller rosa, to av årets store trender.

Dame fra Glitter holder solbriller
Solbriller fra Glitter.
dame holder frem smykker
Smykker fra Gullfunn.

Smykkene som løfter antrekket

Øredobber, kjeder og ringer kan gjøre mye med et antrekk. En enkel kjole eller en enkel dress kan løftes flere hakk med de riktige smykkene. Gullfunn har masse fint til sommeren til både han og henne. I år er det populært med både gull og sølv, så her velger du det du liker best. I år skal steinene være fargede, og det er så lekkert! Du finner også både mansjettknapper og smykker til herrene hos Gullfunn!

Dame fra Gullfunn holder smykker
I år skal steinene være fargede.
dame holder veske
Veske fra Morris.

Til alt du vil ha med deg

Prikken over i’en er så klart vesken du velger til antrekket! Det er i den du har alt du trenger til festen - lommebok, mobil, ekstra sminke. Morris har vesken til enhver anledning og du finner ulike modeller i ulike størrelser, farger og fasonger. Hva med en fin veske i gull eller sort med gulldetaljer på? Eller kanskje en som glitrer? Metalliske og nøytrale farger passer til så mange antrekk!

Dame fra Morris har på seg veske
En veske som matcher antrekket er virkelig prikken over i’en!