Sko og tilbehøret til festantrekket

Sko og tilbehør til festantrekket
Våre beste tips til tilbehøret!
Sko og tilbehør til festantrekket
Sko som passer til både en formell og en avslappet stil.

Vår og sommer betyr konfirmasjoner, 17. mai feiring, bryllup og generelt sommerfester. Vi har samlet noen gode tips til tilbehør til festantrekket!

Skoene til han og henne

Du finner et stort utvalg av sko til både barn, dame og herre på senteret. Til herrene kan DNA tipse om lekre dress sko i sort og brunt med eller uten snøring. Disse passer til både den mer formelle dressen og til den mer avslappede, og til og med til chinos eller jeans. De er perfekte både til den mer avslappede sommermiddagen og til bryllupet, og alt imellom!

Til dame finner du masse lekre sko i ulike farger, passformer og ikke minst hælhøyder. Det er ingen regel at man må ha sko med høye hæler til den festlige anledningen om du ikke ønsker, og hos DNA finner du mange fine alternativer. Men, de har også mange kjempe fine med hæl for de som liker det. Farger som rosa og oransje er også hot i år! Så hva med å gå for et par pumps eller sandaler i en frisk farge? Om du ikke er helt klar for fargene så har de også nøytrale farger som beige, hvitt og sort.

Sko til dame i ulike farger
Farger som rosa og oransje er store farger for sesongen.

Hårspenner & solbriller

Solbriller er et must til sommerens anledninger, og hos Glitter finner du mange ulike fasonger og farger. Her finner man uten tvil noe for enhver smak og til ethvert antrekk. I år er det også veldig populært med klyper og spenner i håret, og det er jo helt perfekt til de varme sommerdagene hvor man gjerne vil ha håret bort fra nakke og ansikt. Hårklyper og spenner finner i mange ulike farger og stiler, så du kan matche antrekket perfekt. Gå gjerne fargerikt her også, både på solbriller og hårspenner!

Dame som holder solbriller og hårklyper
Solbriller og hårklyper fra Glitter.
Sko og tilbehør til festantrekket
Smykker kan gjøre mye med antrekket.

Smykkene som løfter antrekket

Armbånd, kjeder og øreringer kan gjøre mye med ett antrekk. En enkel kjole eller en enkel dress kan løftes flere hakk med de riktige smykkene. Gullfunn har masse fint til sommeren til både han og henne. I år er det populært med både gull og sølv, så her velger du det du liker best. I år skal steinene være fargede, og det er så lekkert! Perfekt med alle de andre fargerike elementene i et antrekk. Du finner også både mansjettknapper og smykker til herrene hos Gullfunn!

Ulike smykker fra Gullfunn
I år skal steinene være fargede.
Sko og tilbehør til festantrekket
Vesker fra Morris i nøytrale farger.

Til alt du vil ha med deg

Prikken over i’en er så klart vesken du velger til antrekket! Det er i den du har alt du trenger til festen - lommebok, mobil, ekstra sminke. Morris har vesken til enhver anledning og du finner ulike modeller i ulike størrelser, farger og fasonger. Hva med en fin clutch i en nøytral farge eller metallisk, eller kanskje en knall rosa lekker skulderveske? En veske som matcher antrekket er virkelig prikken over i’en!

Vesker fra Morris
En veske som matcher antrekket er virkelig prikken over i’en!