Vårens interiørtrender

Vårens interiørtrender
Denne våren er naturlige farger og organiske former populært.

Det er vår i luften, og det betyr at de fleste av oss vil gjøre det lysere og hyggelig hjemme. Her kommer en liten oversikt over noen av vårens trender.

Fargerikt

Akkurat som i motebilder er farger også populært i hjemmet denne våren. Denne våren ser man mye solnedgangsfarger som oransje og gul, men det er også mye rosa, blått og grønt i sterke og klare nyanser. Pastellfarger eller candyfarger står også sterkt denne sesongen, og da igjen gult, særlig lysgult. Dekordetaljer i farger du liker gjør hjemmet livlig og personlig. Hos Kremmerhuset finner du mange ulike produkter i de lyse candyfargene, men også farger som blått og grønt. Princess har et godt utvalg farger, og hos Sense of Style finner du elementer som Fatboy i kule farger!

Fargerike møbler og dekor fra Sense of Style og Kremmerhuset
Fargerike møbler og dekor fra Sense of Style (til venstre) og Kremmerhuset (til høyre).

Naturelementer

Bring naturen inn i hjemmet med lyst eller mørkt tre, naturlige materialer og grønne planter. Vi ser at en stor trend denne våren er “less is more”. Gå for klassiske møbler i lyse toner og holdt det enkelt, men lekkert. Hos Bolia er nå den nye vårkolleksjonen på plass, og den gjør at vi får lyst til å bytte ut alle møblene hjemme med en gang!

Interiør fra Bolia
Bring naturen inn i hjemmet med Bolia.

Keramikk og stein

Dette punktet bygger en del oppunder dette med naturelementer som nevnt over. Er du på jakt etter for eksempel en ny vase? Eller ett nytt dekorelement? Se etter noe som er litt keramisk i uttrykket, eller noen form for stein. Naturmaterialer er kjempe lekkert, og du finner det både hos Sense of Style, Princess, Bolia og Kremmerhuset!

Produkter i stein og naturelementer fra Princess og Sense of Style
Vaser fra Princess (til venstre) og ulik dekor fra Sense of Style (til høyre)

Organiske mønster

En annen trend vi ser i flere av butikkene denne våren er organiske mønster og former, og da særlig på vaser og putetrekk. De skal helst ha en litt “artig” fasong eller mønster på seg. Sjekk for eksempel ut de to fine putetrekkene fra Kremmerhuset! Du finner garantert en ny favoritt i en av våre butikker.

Puter fra Princess og Kremmerhuset
Puter med mønster fra Princess (til venstre) og Kremmerhuset (til høyre).

Messing

Metaller, og da særlig messing, er og forblir en stor trend i hus og hjem. Både på fastmonterte detaljer på kjøkken og bad, og så klart også i dekor i hjemmet. Hos Sense of Style har de blant annet de kjente merke Jonathan Adler, de har masse lekkert innen vaser og dekor og mye av det har messingdetaljer kombinert med det hvite.

Vårens interiørtrender
Sense of Style har flotte produkter fra Jonathan Adler med messingdetaljer.