Vårens interiørtrender

dame holder frem interiør

Det er vår i luften, og det betyr at de fleste av oss vil gjøre det lysere og hyggelig hjemme. Her kommer en liten oversikt over noen av vårens trender.

Pasteller og duse farger

Akkurat som i motebildet er farger også populært i hjemmet denne våren. Denne våren ser man mye pasteller og duse farger, som lys lilla og lyseblått. Det blir også mye beige toner. Dekordetaljer i farger du liker gjør hjemmet livlig og personlig. Hos Kremmerhuset finner du pynteputer, lys og blomster i fine farger. Kid interiør har tekstiler som sengesett og putetrekk i farger som lyseblått, og hos Sense Of Style finner du elementer som Fatboy i kule farger!

Vårens interiørtrender
Sengesett i lyseblått fra Kid Interiør og Fatboy i kule farger fra Sense Of Style.

Mørk eik

Bring naturen inn i hjemmet med møbler og elementer i tre. Denne våren ser vi at spesielt mørk eik blir en av de store trendene. Kombiner gjerne med andre naturelementer og grønne planter. Mørk eik bryter opp med de lysere fargene og skaper en fin kontrast i hjemmet. Gå for klassiske møbler og hold det enkelt, men lekkert. Hos Bolia er nå den nye vårkolleksjonen på plass, og den gjør at vi får lyst til å bytte ut alle møblene hjemme med en gang!

møbler utstilt i butikk
Bring naturen inn i hjemmet med Bolia.

Organiske former

En annen trend vi ser i flere av butikkene denne våren er organiske mønster og former, og da særlig på vaser. Fine vaser pynter opp ethvert hjem og er en fin detalj i interiøret. Denne sesongen finner du alt fra farget glass til glossy keramikk. Fyll de med sesongens blomster i fine farger, så får du garantert vårfølelsen. Noen vaser er også dekorative alene. Vaser i organiske former finner du hos blant annet Kremmerhuset og Kid interiør.

Blomsterprint

Et print som hører våren til er blomsterprint. Med noen nye pynteputer i sofaen får stuen fort et mer vårlig uttrykk. Miks pynteputene med blomsterprint med noen ensfargede, gjerne hent igjen fargene fra mønsteret for en helhetlig og gjennomført stil. Kanskje du vil gå for noen med fine pastellfarger? Hos Kid Interiør har de puter med blomsterprint i sesongens trendfarger, lyseblått og beige. Kremmerhuset har også et stort utvalg i sesongens farger.

Vårens interiørtrender
Vaser i organiske former og tekstiler med blomsterprint finner du hos blant annet Kremmerhuset og Kid Interiør.

Kelim tepper

Sense of Style trekker frem Kelim tepper blant vårens trender. Kelim er et flatvevd teppe i ull, med fargerike, geometriske mønstre eller striper vevd i kelimteknikk. Historien til teppene går langt tilbake og de er noen av de eldste vevde teppene. Sense of Style har et stort utvalg i mange ulike fargekombinasjoner og mønstre.

Vårens interiørtrender fra Sense of style
Du finner et stort utvalg Kelim tepper hos Sense Of Style.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00