Vårens interiørtrender

Dame som holder vaser
Denne våren er naturlige farger og organiske former populært.
Dame som holder blå pynteputer
Grønne pynteputer
Nydelige blåtoner fra Princess og behagelige grønnfarger fra Kremmerhuset.
Beige sofa i stort rom
Bolias nye vårkolleksjon.
Lyseblå og beige vase blomsterpotte
Beige lyslykter og vase
Deilige pasteller og keramikk fra Søstrene Grene.

Det er vår i luften, og det betyr at de fleste av oss vil gjøre det lysere og hyggelig hjemme. Her kommer en liten oversikt over noen av vårens trender.

Varme toner

Fargene i hjemmet denne våren skal gå i varmere toner, som for eksempel lyse toner av brunt, beige og honning. Disse fargene er nydelige sammen, og gir en skikkelig god og varm stemning. En annen fargetone vi vil se mye til er blått; en nordisk og litt nostalgisk blåfarge som er nydelig mikset med beige. Til slutt er også grønne toner lekkert i hjemmet, særlig i kombinasjon med sandfarger og beige. Alle disse fargetonene harmonerer godt sammen, og du finner ulike produkter i alle fargene hos blant annet Princess, Kremmerhuset og Søstrene Grene.

Organiske former

En annen trend vi ser i flere av butikkene denne våren er organiske former, og da særlig på vaser. Enten de er i keramikk, glass eller andre materialer skal de helst være litt “artige” i fasongen. Du finner garantert en ny favoritt i en av våre butikker!

Naturlig og enkelt

Bring naturen inn i hjemmet med lyst eller mørkt tre, naturlige materialer og grønne planter. Vi ser at en stor trend denne våren er “less is more”. Gå for klassiske møbler i lyse toner og holdt det enkelt, men lekkert. Hos Bolia er nå den nye vårkolleksjonen på plass, og den gjør at vi får lyst til å bytte ut alle møblene hjemme med en gang!

Pasteller

Akkurat som i motebilder er pasteller også populært i hjemmet denne våren. Duse toner av rosa, lilla, gult og blått er kjempefint også når det kommer til interiør. Mange går all-in og maler både tak og vegger i duse pastellfarger, men dersom det blir litt for ekstremt for deg finnes det nydelige puter, vaser og annen dekor i disse fargene. Vi kan vi forsikre deg om at du finner interiørartikler hos blant annet Søstrene Grene i nydelige pastellfarger. Føler du for å male hjemmet finner du et hav av farger hos Jernia!

Tekstur og mønster

Putene hjemme skal helst ha tekstur og mønster, og kombiner de gjerne med fargene nevnt ovenfor. Miks for eksempel en ensfarget pute i fløyel med en lekker mønstret bomullspute. Teddystoffet fra vinteren kan du la bli, for denne trenden fortsetter også utover våren. Prøv deg frem med forskjellige kombinasjoner og frisk opp med freshe farger og mønster!

Aktuelle merkevarer