17. mai antrekkene som ikke er kjole

17 mai antrekk som ikke er kjole
En klassiker er den hvite dressen, gjerne kombinert med pastellfarger.

Nasjonaldagen nærmer seg og da kommer som alltid det store spørsmålet, hva skal man ha på seg?

Har du ikke bunad, eller vil du helst ha på deg noe annet enn bunaden i år? Og kanskje noe annet enn kjole generelt? Da har vi samlet noen fine tips til deg fra noen av butikkene på senteret.

Den hvite dressen

En klassiker er den hvite dressen, kombiner den for eksempel med en pastellfarget t-skjorte eller bluse og lekkert tilbehør. Denne fra Cubus har en fin passform, og en litt annerledes blazer med snøring i livet. Den hvite dressen kommer i ulike materialer og fasonger, så her vil nok de fleste finne en modell som passer seg. Style den for eksempel med sneakers for en mer avslappet look, eller gå for høye heler om du vil ha det litt mer pyntet. Det fine med dressen er at bukse og blazer også kan brukes hver for seg, så man kan få veldig mange antrekk ut av to plagg.

Dame fra Cubus i hvit dress
Hvit dress fra Cubus.

Bukse og bluse

Et enkelt, men veldig fint antrekk å gå for til 17 mai er en bukse og en bluse, som dette antrekket fra Olivias Verden. Velg en litt penere bukse enn en vanlig jeans, gå for eksempel for en hvit jeans eller en type dressbukse i en farge du liker. Kombiner den med en nydelig bluse i en farge eller print som kler deg, og du er good to go. Pasteller og særlig blått er hot denne sesongen, og det er også veldig fint sammen med for eksempel hvitt.

Tips!

Kombiner antrekket med et par lekre sko eller et par nye sneakers, og en fin veske til.

Dame fra Olivias Verden har på seg blå topp og hvite bukser
Antrekk fra Olivia's Verden.

Den pastellfargede dressen

Ett litt mer vågalt valg enn den hvite dressen er den pastellfargede dressen. En dress i en lekker farge er kjempefint og kan matches med så mye. I år er det pasteller som gjelder, og denne rosa dressen som du finner hos Haust er så fin. Den er i en klassisk passform, og kan styles med en t-skjorte og tilbehør i duse farger, kjempelekkert både til vår, sommer og ikke minst 17. mai!

Dame fra Haust i lyserosa dress og beige veske
Dress og veske fra Haust.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00