Gjør huden vår- og sommerklar

Kaja og Maria
Maria Sagvik Linde og Kaja-Marie Christensen.

Etter en lang vinter er det alltid deilig å kjenne solstrålene på huden igjen. Men hvordan gjør man egentlig huden klar for vår og sommer?

Vi har tatt en prat med Maria Sagvik Linde og Kaja-Marie Christensen om hvordan man gjør huden klar for vår og sommer. De er godt oppdatert på hva som rører seg innen mote og beauty og gir deg sine beste tips til hvordan du blir klar for varmere dager.

Rens og peeling

Det er lite som gir huden en så frisk og ny start som god rens og peeling. Dette er også perfekt å starte den nye sesongen med. Ved å peele huden etter en god rens får du bort døde hudceller som kan hindre både hudkremer og solstråler å trenge inn i huden. Husk bare å være forsiktig med peeling som inneholder syre før du skal ut i solen, det kan gjøre mer skade enn godt.

Duften av sommer

En parfyme kan ofte minne deg om en fin sommer, en deilig reise eller en spesiell hendelse. Hva med å gå inn i den nye sesongen med en ny duft for sommeren? På den måten vil du alltid huske sommeren når du bruker eller lukter denne parfymen. Både Maria og Kaja-Marie er veldig glad i duftene til Marc Jacobs, særlig Daisy-serien.

Solfaktor

En annen ting som er veldig viktig etter en lang vinter, er solfaktor. I hverdagen holder det helt fint med en dagkrem med solfaktor, men skal du oppholde deg i solen anbefaler vi solkrem med så høy faktor som mulig. Dette er både Maria og Kaja veldig opptatt av, man vil jo absolutt at huden skal holde seg fin så lenge man lever.

Selvbruning

Når man dropper jeansen og hiver på seg kjolen for første gang i sesongen, er det deilig å føle seg litt brun, men etter en lang vinter med lite sol er ikke alltid dette tilfellet. En god redning vil derfor være en god selvbruning. Dette er også en mye mer skånsom måte å bli brun på enn både solarium og soling generelt.

Våre beste skjønnhetstips

Aktuelle merkevarer