Gjør huden vår- og sommerklar

Kaja og Maria
Maria Sagvik Linde og Kaja-Marie Christensen.
Produkter fra vårmagasin
1. Clinique Take the day off Cleansing Balm 2. Dermalogica Skin Health Daily Microfoliant 3. Germaine de Capuccini Timexpert White Spot Krem 5. Kicks Beauty Instant Bronzing Self Tan Mousse

Etter en lang vinter er det alltid deilig å kjenne solstrålene på huden igjen. Men hvordan gjør man egentlig huden klar for vår og sommer?

Vi har tatt en prat med Maria Sagvik Linde og Kaja-Marie Christensen om dette. De er godt oppdatert på hva som rører seg innen mote og beauty og gir deg sine beste tips til hvordan du blir klar for varmere dager.

Rens og peeling

Det er lite som gir huden en så frisk og ny start som god rens og peeling. Dette er også perfekt å starte den nye sesongen med. Ved å peele huden etter en god rens får du bort døde hudceller som kan hindre både hudkremer og solstråler å trenge inn i huden. Husk bare å være forsiktig med peeling som inneholder syre før du skal ut i solen, det kan gjøre mer skade enn godt. To gode tips er Cliniques take the day off cleansing balm og Dermalogica sin Skin Health Daily Microfoliant.

Duften av sommer

En parfyme kan ofte minne deg om en fin sommer, en deilig reise eller en spesiell hendelse. Hva med å gå inn i den nye sesongen med en ny duft for sommeren? På den måten vil du alltid huske sommeren 2022 når du bruker eller lukter denne parfymen. Både Maria og Kaja-Marie er veldig glad i duftene til Marc Jacobs, særlig Daisy-serien. Tips for sommeren; Marc Jacobs Daisy Love Skies.

Solfaktor

En annen ting som er veldig viktig etter en lang vinter, er solfaktor. I hverdagen holder det helt fint med en dagkrem med solfaktor, men skal du oppholde deg i solen anbefaler vi solkrem med så høy faktor som mulig. Dette er både Maria og Kaja veldig opptatt av, man vil jo absolutt at huden skal holde seg fin så lenge man lever. I hverdagen er Germaine de Capuccini sin Timexpert White Spot Krem med SPF20 helt perfekt.

Selvbruning

Når man dropper jeansen og hiver på seg kjolen for første gang i sesongen, er det deilig å føle seg litt brun. Men etter en lang vinter med lite sol er ikke alltid dette tilfelle. En god redning er uten tvil en god selvbruning. Dette er også en mye mer skånsom måte å bli brun på enn både solarium og soling generelt. Jentene kan på det varmeste anbefale selvbruningsproduktene fra Kicks Beauty. Deres Instant Bronzing Self Tan Body Mousse er veldig god og lett å bruke.

Våre beste skjønnhetstips
Produkter til huden
1. Jane Iredale Powder-Me SPF30 Dry Sunscreen 2. Olio Dermalogica Precleanser. 3. Ski Hud og Fotklinikk Radiance C Plus Illuminating Antioxidant Cream
Olio behandling
Olio Signature.

5 tips til ansiktet

Solkrem i pudderform

Med en praktisk integrert kost og fløyelsmykt mineralpudder med bredspektret SPF 30 er dette produktet perfekt i skisekken, strandbagen og til beskyttelse i hverdagen – spesielt etter en hudbehandling da huden kan være ekstra sensitiv. Kreftforeningen anbefaler å påføre solfaktor på nytt hver andre time når du oppholder deg i solen, og med Powder-Me SPF30 Dry Sunscreen kan du gjøre dette med noen få sveip.

Ny glød til sommeren

Peeling gir huden en ny glød til sommeren. Ved å fjerne grå og gustne hudceller får du frem en brunfarge som varer lenger. Ansiktsbehandlingen SknGlow fjerner døde hudceller og tilfører masse fuktighet og gir deg en sunn og glødende hud.

Daglig spafølelse

Produktet Precleanse anbefales for en daglig spafølelse. Den dypt rensende oljen løser opp urenheter og makeup fra huden. I kombinasjon med en rens som er tilpasset din hud gir den en følelse av en ultraren og sunn hud. Olio Dermalogica Precleanser 475,-

Forebyggende aldring av huden

Radiance C Plus Illuminating Antioxidant Cream er en effektiv antioksidant behandlingskrem som forebygger og behandler tegn på aldring av huden. Hudfargen får sin naturlige vitalitet, ladet med energi og mister sitt kjedelige, matte utseende. Ski Hud og Fotklinikk 849,-

Din beste hud noensinne

Dermalogica ProSkin tar i bruk det siste innen produkter, teknikker og teknologi og er det ideelle valget for deg som ivaretar dine unike hudpleiebehov. Resultatet er din beste hud noensinne. Behandlingen inkluderer hudanalyse, dermalogica dobbelrens, peeling, serum og maske og avsluttes med aktive produkter og solbeskyttelse. En herlig boost for å få en glødende og sunn hud. Olio Signature 1249,-

Aktuelle merkevarer