Sko deg i retro sneakers denne våren!

Mann og dame som står i butikk og viser frem sko
Sentersko barneavdelingen

Når bootsene blir byttet ut med sneakers, da er det vår.

Usikker på hvilke sko du skal gå til innkjøp av denne sesongen?

Sneakers er alltid en sikker vinner, og den retro looken har vært i trendbildet de siste årene. Du finner et stort utvalg sneakers hos blant annet Eurosko, som ligger i 1.etg.

Vårens skotrender til han og henne

Den aller største trenden for damene denne våren er helt klart fortsatt sneakers i mange varianter. Hvite med duse fargekombinasjoner er det mye av, retro joggesko fra 80/90 tallet er også stort.

I tillegg er det mye av sorte loafers/ moccasiner med forskjellige sålehøyder. Vi har sett mye av litt chunky varianter de siste årene, men nå er også de klassiske ballerinaskoene tilbake.

Til guttene er det også veldig mye sneakers og gjerne i hvitt. Flate «tennissko» fortsetter også i år, samt at retro joggesko fra 80/90 tallet blir også stort for guttene.

Viktig ved kjøp av sko til barn

Det som er det aller viktigste å tenke på er at skoene passer i høyde/bredde og at det er et vokse/gli tillegg. Det er også veldig viktig at skoen har en fast og støttende hælkappe. For de aller minste skal sålen være myk og fleksibel fra omtrent midten av sålen og fremover.

Det er viktig at foreldrene følger nøye med på føttenes utvikling. Vi anbefaler faktisk at foreldrene måler barnets føtter annenhver måned.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 19:00