Sko deg i retro sneakers denne våren!

Mann og dame som står i butikk og viser frem sko
Mann og dame som står i butikk
Sneakers til dame
To par sneakers til dame
Sneakers til herre
Sentersko barneavdelingen

Når bootsene blir byttet ut med sneakers, da er det vår.

Usikker på hvilke sko du skal gå til innkjøp av denne sesongen? Vi har tatt en prat med Per-André på Senter Sko om nettopp dette.

Senter Sko Ski er en familieeid og familiedrevet skobutikk som er medlem av den norske skokjeden EuroSko, som også er Nordens største. Senter Sko Ski er en av Norges største skobutikker med en stort utvalg og med de aller fleste og kjente merkevarer for hele familien og de har vært på Ski Storsenter siden åpningen i 1995.

Vårens skotrender til han og henne

Den aller største trenden for damene denne våren er helt klart fortsatt sneakers i mange varianter. Hvite med duse fargekombinasjoner er det mye av, retro joggesko fra 80/90 tallet er også stort. I tillegg kommer det denne våren mye av sorte loafers/ moccasiner med forskjellige sålehøyder. Til guttene er det også veldig mye sneakers og gjerne i hvit. Flate «tennissko» fortsetter også i år, samt at retro joggesko fra 80/90 tallet blir også stort for guttene.

Viktig ved kjøp av sko til barn

Det som er det aller viktigste å tenke på er at skoene passer i høyde/bredde og at det er et vokse/gli tillegg. Det er også veldig viktig at skoen har en fast og støttende hælkappe. For de aller minste skal sålen være myk og fleksibel fra omtrent midten av sålen og fremover. Selv om vi hos oss er påpasselige med å måle og tilpasse barneskoen, er det veldig viktig at foreldrene følger nøye med på føttenes utvikling. Vi anbefaler faktisk at foreldrene måler barnets føtter annenhver måned og minner om at barnesko ikke må arves.

På ønskelisten

Selv har Per-André modellen New Balance 530 på ønskelisten. Dette er en retro modell som finnes til både dame og herre, og den er super hot denne våren.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00