Vårens fineste kjoler

Kjoler til våren
Nydelig kjole fra Valør.

Endelig vår og sesong for fine kjoler! Denne våren vil vi kle oss i pasteller og blomsterprint. Det er også trendy med blonder, innsvinget liv og fine detaljer.

Blått i ulike nyanser

En farge vi ser mye av på vårens kjoler, og plagg til våren generelt, er blått i ulike nyanser. Blått er en fin farge som de aller fleste kler og passer godt med for eksempel denim. Det å style den blå vårkjolen med denimjakke er kjempe fint. Blått er en klassiker som er å se i trendbildet år etter år, dette er derfor mest sannsynlig en farge du ikke går fort lei og som du kle deg i om og om igjen. Sjekk ut denne fine fra Valør!

Dame fra Valør i blå kjole og dame fra Companys i blå kjole
Kjole til venstre fra Valør og kjole til høyre fra Companys.

Pastellfarget vår

Med vår- og sommeren kommer også fargene. Denne våren går det mye i pasteller og duse toner, men om du liker de sterkere fargene finner du noe av det også. Grønt finner du for eksempel fortsatt en del av, i både dusere og sterkere toner, som den nydelige kjolen fra Companys med mønster. Men denne våren er det virkelig pastellene du skal gå for og ikke minst helhvitt eller helsort. Sjekk for eksempel ut denne lyse pastellkjolen fra b.young.

Dame fra Companys i grønn kjole og dame fra Byoung i lyserosa kjole
Grønn kjole fra Companys og lys pastellkjole fra b.young.

Blonder og blomsterprint

Blomsterprint er en klassiker til vår og sommer, og i år er det tilbake for fullt. Vi ser det fine printet av ulike blomster på flere av kjolene i butikkene, og både Valør, Companys og b.young har masse av det. En annen stor trend denne våren er blonder, både på kortere og lengre kjoler. b.young vil spesielt vise frem denne hvite kjolen med lengre armer og gjennomsiktige partier.

Dame fra Companys i blomsterkjole, dame fra Valør i blomsterkjole, dame fra b.young i blondekjole
Hvit kjole med blomster fra Companys, mørk kjole med blomster fra Valør og hvit blondekjole fra b.young.

Slik styler du vårkjolen

Vårkjolen kan styles på mange ulike måter og til flere ulike anledninger. Hva med en blazer og et par loafers til når du skal på jobb? For en tøffere styling kan du gå for en skinnjakke og et par skoletter til for eksempen kaffe med venninner. Sneakers er også veldig fint til kjole og passer perfekt til hverdags, aktiviteter med familien eller lunsj med jentegjengen. Denim passer fint til de aller fleste farger og mønstre. En super jakke over i hverdagen!

For å style opp kjolen til vårens festligheter bytt ut sneakersene med et par høye hæler. Sko og tilbehør har mye å si for antrekket. Med en mindre veske og smykker til så har du stylet kjolen fra dag til kveld. Legg en blazer over skuldrene for en klassisk og trendy look.

Aktuelle merkevarer

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo