Vårens fineste reisemål

Dame med solbriller sitter på en bro
Båt på en kanal
Dame i hvit jakke i en gate

Våren er høytid for helgeturer til fantastiske byer rundt om i Europa. Hos Ticket kan du booke din weekendreise. Her får du tips fra vår blogger. Bon voyage!

Hva med en helgetur til Paris eller London? Hos Ticket hjelper de deg gjerne med å finne riktig reisemål for deg.

Paris

Paris er en fantastisk by, ikke minst om våren. Der får du vår- og sommerfølelse litt tidligere enn her i Ski, og det er det perfekte stedet til å hente både inspirasjon og påfyll til resten av tiden frem mot sommeren.

Hotell

Hotel Eugène En Ville: Dette hotellet ligger veldig sentralt, og det er gangavstand til det meste. Det er lite og søtt, men absolutt ikke for lite. Det er også ganske ok priser til å være fire stjerner.

Maison Albar Hotel Paris Opéra Diamon: 5-stjernes hotell midt i sentrum. Koster litt mer, men rommene er større og noen av rommene har balkong med nydelig utsikt.

Maxim Operá: Hotellet er ganske lite, og rommene er også det. Ligger like sentralt som de to andre over her, og er også litt bedre i pris.

Restauranter

Frokost/brunsj: Frokost er uten tvil mitt favorittmåltid i hele dagen, og jeg leter alltid etter bra frokoststeder når jeg er ute og reiser. I Paris er mine favoritter så langt HolyBelly, Marlette, Kozy, Wild & The Moon og Obladi. Alle er små, koselige steder med masse god mat som pannekaker, yoghurt og granola, avokadosandwich, juicer, kaffe osv.

Lunsj/middag: Jeg anbefaler å booke restaurant i forkant for 1-3 kvelder av turen, det gjør som regel jeg. Mine favoritter så langt er Monsiuer Bleu, Les Apotres de Pigalle og Big Love.

Annet: Makroner er et must når man er i Paris. Laudree har vært en favoritt i mange år, men Pierre Hermes er nesten enda bedre. Det må man definitivt plukke med seg!

London

London er en stor favoritt hos de fleste. Kort flytur, god mat, bra shopping og generelt en fantastisk by. Man er ikke alltid så heldig med været, men som regel er det ganske fint om våren.

Hotell

Eccleston Square Hotel: Lokalisert ved Victoria Station, fantastisk hotell og det perfekte om du ønsker å bruke litt ekstra på overnatting. Gangavstand til Harrods og Harvey Nichols!

K West Hotel: Dette hotellet ligger i Shepherd’s Bush, som er en liten t-banetur fra Hyde Park og Oxford Street. Ligger også rett ved et av Londons største (og beste, i mine øyne) kjøpesentre.

Caesar Hotel: Hotellet ligger på nordsiden av Hyde Park, og dette er nok mitt favoritthotell i London. Det er lite, søtt og koselig, og med gangavstand til Notting Hill og Oxford Street.

Restauranter

Frokost/brunsj: I London finner du gode frokost- og brunsjsteder overalt, for ikke å snakke om små, søte kafeer. Mine favoritter er The Grazing Goat, Farm Girl, Jusu Brothers og Le Pain Quotidien.

Lunsj/middag: Sett bort fra New York, så vil jeg nok si at London uten tvil har mine favorittrestauranter når det kommer til lunsj og middag. Jeg prøver alltid å ta turen innom Hakkasan, de har fantastisk asiatisk mat. Jeg elsker også Sketch, Novikov, Nobu, Maze Grill, Mews of Mayfair & Sexy Fish.

Annet: Ben’s Cookies er et must i London. Uten tvil de beste cookiesene jeg noen gang har smakt, og de holder seg myke og ferske i flere dager.

Se og gjøre

Om det er din første tur til London, så ville jeg absolutt notert ned Hyde Park, Notting Hill og Oxford Street. Must see-steder, og steder jeg besøker så å si hver gang. Oxford Street er selvsagt for shopping!

Buckingham Palace og Big Ben burde også være på listen din, i det minste én gang. Og en annen favoritt er definitivt musikaler, London har så mange bra musikaler, så en kveld burde tilbringes der. Min favoritt så langt er Mamma Mia, men jeg har også hørt at Lion King er veldig bra.

Harrod’s og Harvey Nichols er verdt et besøk bare for å se stedene, men også for shopping, dersom lommeboken tillater det.

God tur!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00