Vårens trender

Vårens trender dame
Vårens trender dame
Vårens trender dame
Vårens trender dame
Vårens trender dame

Endelig er det vår i luften, det betyr lettere klær og ikke minst; mer fargerike plagg. Under finner du en liten guide til noen klassiske vårtrender.

Sorbet farger / pasteller

Pastellfarger kommer hver eneste vår og sommer. Særlig farger som anses som “sorbet” farger er spesielt populære. Vi ser at tendensene går i lavendel lilla, lyseblått, lysegult og lysegrønt. Alle de deilige, delikate pastellfargene som er så fine til vår og sommer.

Du kan style antrekket ton i ton med en farge gjennom antrekket, eller style fargene med hverandre. Lysegul er for eksempel kjempefint med lyseblått eller lys lilla. Disse fargene finner du i ulike nyanser og på ulike plagg hos flere av butikkene på senteret.

Klassiske nøkkelplagg

Klassikerne er jo nettopp det; klassikere. Men i år kommer de i flere ulike versjoner, farger og passformer. Klassikerne vi snakker om er så klart skjorten, trenchcoaten og blazeren. Dette er alle plagg som er fine å ha i klesskapet året rundt, og som kan styles på ulike måter år etter år.

Skjorten kan gjerne være litt oversized, for eksempel i en av fargene nevnt over, og den kan styles både lukket og åpen over for eksempel en topp.

Blazeren er og blir en favoritt i mange klesskap, og i år får du også den i flere fine farger. Om dette er plagg du elsker å kle deg i så er det absolutt verdt å investere.

Loafers og sneakers

Loafersen er tilbake! De er komfortable på foten, gode å gå i og ser kjempekule ut. Gå gjerne for en litt chunky modell for den ekstra spesielle looken. Loafersene er like fine til jeans og bukser, som til skjørt og kjoler. De kan rett og slett styles akkurat slik du vil!

Sneakers skal helst være litt gammeldagse, og gjerne litt fargerike. Begrepet “dad sneakers” betegner joggeskoen som “alle” vil ha. De ser rett og slett litt gammeldagse ut, men de er så kule på!

Dressen

Nok et nøkkelplagg, på samme måte som blazeren. Dressen finner du i flere ulike farger og fasonger, noe til enhver kropp og stil rett og slett. Style den med sneakers og t-skjorte eller genser til hverdags, og med hæler og en topp til en litt mer pyntet anledning. Vi lover at du vil føle deg så fresh!

Denim

En trend som virkelig aldri går av moten! Denim kler man seg i året rundt, men om våren får denim skinne litt ekstra. Det er ekstra kult å style lys denim med noen av de fine pastellfargene, eller kanskje med en denim overdel.

Monokrome antrekk med samme farge hele veien er kjempefint, og man kan helt fint gå med denim fra topp til tå. Selve jeansen skal helst ha rette bein og være litt høy på livet, men det viktigste er å finne den perfekte modellen for nettopp deg!