Kle deg i strikk!

Dame i hvit strikkegenser som smiler
Cardigan gensere utstilt i butikk
Dame med lang cardigan
Våren er snart her, fresh opp garderoben med litt farger!

Strikkede plagg, og da spesielt gensere, kan brukes året rundt i dette landet. La oss vise dere noen fine varianter.

Om det er ett plagg vi bruker en del her til lands så er det ull og strikkede plagg. De blir jo absolutt mest brukt om høst og vinter, men det finnes også mange fine strikk som kan brukes vår og sommer også.

Fargerik strikk

Vi går mot vår og lysere tider, da er det ekstra gøy med litt farger. Så hvorfor ikke gå for en skikkelig knallfarget genser? Eller en flerfarget? Hos Haust finner du mange nydelige gensere, i både lettere og tykkere strikk i fantastiske farger. Både dusere pastellfarger og mer knallfarger som grønn og oransje. Sistnevnte er veldig populære farger denne våren! Hos Haust har de også en nydelig lang cardigan med mange lekre farger i, perfekt akkurat nå og utover våren!

Dame som holder om en hvit strikkegenser
Oransje cardigan
Nøstet Mitt har alt du trenger av inspirasjon til ditt neste hjemmestrikket prosjekt!

Hjemmestrikket

Kribler det i fingrene etter å strikke selv? Enten du har lang og god erfaring med å strikke eller ønsker å lære deg det, så finner du en oppskrift og ikke minst både tips og råd hos Nøstet Mitt. Du finner et hav av nydelige farger og ulike tykkelser og kvaliteter på garn, samt kjempe mange fine oppskrifter hos Nøstet Mitt. Hva med å strikke en nydelig cardigan eller en deilig genser til deg selv eller noen du er glad i?

Visste du at..

Ingen egentlig vet hvor gammel strikkekunsten er?

Garn i bokser
Hva med å strikke en genser eller cardigan med en av disse nydelige fargene?
Dame med brun strikkegenser
Dame som holder opp en grønn cardigan
Om sporty farger ikke er din ting, så gjerne gå for basic farget cardigan!
Dame med blå strikkegenser
Cardigan er en perfekt måte å holde varmen på.

Cardigan eller strikket jakke

En perfekt måte å tilføre både varme og et ekstra spennende element til antrekket er med en cardigan eller strikket jakke. Ha den utenpå en høyhalset genser, en skjorte eller en bluse, velg gjerne en lekker farge! Du kan også gå for en basic farget cardigan, eller en mer sporty strikket jakke med glidelås som den blå fra Companys.

Dame med brun strikkegenser
Dame med brun strikkegenser
Strikkegensere med nøytrale farger er også fine å ha i klesskapet!

Deilig basics

Strikkede plagg er det perfekte basisplagget, særlig om man går for en nøytral farge som man kan bruke til mange plagg og ikke minst i mange år. Denne versjonen av strikk finner du i flere av butikkene på senteret, både som cardigan, høyhalset genser og genser med vanlig hals. Enten du trives best i hvit, beige, mørk grønn, sort eller en annen basisfarge så finner du det hos oss! Perfekt til lag-på-lag og perfekt alene.