Kle deg i strikk!

Kle deg i strikk til vinter og vår
Fargerik strikk fra b.young

Strikkede plagg, og da spesielt gensere, kan brukes året rundt i dette landet. La oss vise dere noen fine varianter.

Om det er et plagg vi bruker en del her til lands så er det ull og strikkede plagg. De blir jo absolutt mest brukt om høst og vinter, men det finnes også mange fine strikk som kan brukes vår og sommer også.

Fargerik strikk

Vi går mot vår og lysere tider, da er det ekstra gøy med litt farger. I år er det mye rosa, blått, lilla og deilige pasteller som gjelder. Så hvorfor ikke gå for en frisk farge som skriker vår?

Hos både b.young og Companys finner du mange fine gensere, i både lettere og tykkere strikk i nydelige farger. Både dusere pastellfarger og sterkere farger som knallrosa og blått. Gå gjerne for en med litt mønster i seg, som de hos Companys, det er så fint.

Cardigan eller strikket jakke

En perfekt måte å tilføre både varme og et ekstra spennende element til antrekket er med en cardigan eller strikket jakke. Ha den utenpå en høyhalset genser, en skjorte eller en bluse, det er et perfekt ekstra lag i overgangen til vår. Velg gjerne en lekker farge som den blå eller rosa fra B Young!

Strikkede gensere fra byoung og Companys
Fargerik strikk! Cardigans fra b.young og gensere fra Companys.

Hjemmestrikket

Kribler det i fingrene etter å strikke selv? Enten du har lang og god erfaring med å strikke eller ønsker å lære deg det, så finner du en oppskrift og ikke minst både tips og råd hos Nøstet Mitt. Du finner et hav av nydelige farger og ulike tykkelser og kvaliteter på garn, samt kjempe mange fine oppskrifter hos Nøstet Mitt.

Hva med å strikke en deilig bukse eller en fin genser til deg selv eller noen du er glad i?

Garnnøster og en dame som holder en rosa strikket bukse
Er du glad i å strikke selv? Nøstet Mitt har et stort utvalg garn i nydelige farger.

Deilig basics

Strikkede plagg er det perfekte basisplagget, særlig om man går for en nøytral farge som man kan bruke til mange plagg og ikke minst i mange år. Denne versjonen av strikk finner du i flere av butikkene på senteret, både som cardigan, høyhalset genser og genser med vanlig hals. Enten du trives best i hvit, beige, mørk grønn, sort eller en annen basisfarge så finner du det hos oss! Perfekt til lag-på-lag og perfekt alene.

Dame fra Companys i lilla strikkagenser
Companys har et stort utvalg strikkede plagg.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00