Tilbehøret som løfter antrekket

Dame som holder to vesker
En lekker veske kan freshe opp antrekket ditt.
Rød Ganni veske som henger opp på et stativ
Dame som holder en lysegrønn veske
Velg mellom vesker, alt fra en vågal farge eller en veske med lekker detalj.

Føles antrekket litt kjedelig? Eller liker du godt å kle deg i nøytrale farger men vil ha noe som gir det lille ekstra? We got you!

En fargerik veske

En lekker veske i en fresh farge kan løfte antrekket mange hakk! Går du for et nøytralt antrekk i for eksempel beige, sort, blått, hvitt eller en annen basisfarge så er det veldig fint med en fargepop av en veske til. Hos Skonnord finner du både vesker i rosa, rød, fersken og mange andre lekre farger. Om du er litt ekstra vågal så er det kjempe lekker å hente opp fargen på vesken i antrekket, eller kanskje mismatche vesken mot antrekket? Gå for eksempel for en rosa veske til den oransje genseren, nydelige farger sammen.

Du finner også en del fine, fargerike vesker hos Glitter, med lekre detaljer i gull. Hva med for eksempel en lysegrønn en, eller en blå?

Handvesker i forskjellige farger
Hos Skonnord finner du mange vesker i forskjellige farger!
Hårklyper i forskjellige farger og størrelser
Glitter har et stort utvalg hårklyper som hever antrekket.

Dekorative hårklyper

Hårstrikker er en favoritt hos mange når man skal sette bort håret, men hva med å for eksempel prøve en fin hårklype istedenfor den vanlige strikken? Hos blant annet Glitter finner du hårspenner i ulike farger, med og uten strass og i ulike størrelser. Slik at du uansett lengde og tykkelse på håret finner en som passer deg!

Rosa veske og lilla sko med sløyfe
Lekne sko hjelper med å heve antrekket opp noen hakk!

Lekne sko

En ting til som kan gjøre mye med antrekket er skoene! Nå går vi mot vår, og da er det ekstra gøy med noen sko som gjør litt mer ut av seg. Enten du liker å ha høye hæler eller ikke så finnes det mange fine alternativer som kan løfte et ellers “kjedelig” antrekk. Hva med for eksempel disse lekre, lilla som du finner hos Skonnord? De er kjempefine til det pyntede antrekket, men de er også veldig lekre med det klassiske hverdagsantrekket.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00