Høstens trender til herre

Mann i grønn genser fra Volt
Herremoten for høsten har ankommet butikkene! Hele antrekket finner du hos Volt.

Oppdater garderoben med denim, flanell, en kul bomberjakke og sneakers, og style antrekket lag på lag. Her guider vi deg gjennom høstens trender til herre.

Plagg i grønne toner

Denne høsten ser vi mye grønt, gjerne de mørkere nyansene. Du finner alt fra gensere til bukser i grønt, også jakker med grønne detaljer. Eller hva med en dress i en mørk grønn farge? Grønt er så fint, og en farge som er både lett å style til andre farger og ulike anledninger. Helt klart en av høstens mest trendy farger, og du finner mange gode alternativer hos Volt.

Flannel

En ting som er tilbake for fullt denne høsten er flannel og hos Volt finner du blant annet bukser i dette materialet. Flannel er både stilfullt og trendy, og det kan styles opp eller ned slik at du kan bruke det både på jobb og til fest. Flannel er et behagelig materiale, det er mykt mot huden, ser bra ut og varmer godt.

Chinos

En annen klassiker i garderoben er chinos. En chinos passer til mye og er for mange like viktig som jeansen i garderoben. Den finnes i ulike materialer som for eksempel glatt bomull eller kordfløyel, og alt fra lyse beige toner til mørk grønn eller blå.

Høstens trender til herre
Grønt er populært i høst. Hele antrekket er fra Volt.

Lys sandfarget

En annen farge som utmerker seg denne høsten er den lysere sandfargen. Dette er en fin kontrast til de mørkere høstfargene. Du finner blant annet lys enkeltspent frakk hos Skonnord. Perfekt til jobb og finere anledninger. En klassisk frakk er tidløs og kan leve lenge i garderoben. Perfekt utover høsten når dagene blir kaldere.

Lag på lag

Bygg opp antrekket med plagg på plagg. Det er både fint, praktisk og trendy. Utover høsten når dagene blir kaldere kan du fortsette å bruke plaggene ved å bygge opp antrekket med et ekstra lag. Det kan være lurt å tenke på å kjøpe plagg som passer hverandre i stil og farger, slik at de kan styles sammen.


Mann i lys frakk
Hele antrekket er fra Skonnord.

Bomberjakke

Er du på utkikk etter en casual og kul høstjakke er bomberjakken noe for deg. En fin hverdagsjakke som vi kommer til å se mye av denne høsten. Du finner bomberjakke hos blant annet Boys of Europe. Om du liker høstens trendfarger har de bomberjakken i en lys beige farge med grønne detaljer. Style den med jeans, så har du et avslappet og kult hverdagsantrekk.

Denim

En jeans er et must have i manges garderobe da den er enkel å matche med det aller meste. Det finnes et stort utvalg ulike modeller å velge mellom. Hos blant annet Boys of Europe har de mange fine jeans. Style den med en genser og sneakers til hverdags eller med en blazer til finere anledninger. Vil du gå all in på denim trenden kan du også style jeansen med en denimskjorte.


Mann med beige jakke, caps og olabukser
Hele antrekket er fra Boys of Europe.

Sneakers

Nå som høsten er her betyr det også mange kule sneakers i butikkene. For høsten skal sneakersene gjerne ha en grovere gummisåle og du kan med fordel velge et par i skinn fremfor stoff. Da tåler de mer vann og skitt, bare husk å impregnere dem før du bruker dem. Du finner sneakers hos blant annet Boys of Europe.

mann har på sko
Sneakers fra Boys of Europe.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00