Høstens trender til herre

Mann i høstklær
Herremoten for høsten har ankommet butikkene! Hele antrekket finner du hos Boys of Europe.
Mann i høstklær
Mann i høstklær
Rutete mønster og skjortejakke er populært i høst. Denne skjortejakken finner du hos Volt.

Oppdater garderoben med rutete skjorter, cord bukser og en kul vest, og style antrekket lag på lag. Her guider vi deg gjennom høstens trender til herre.

Rutete skjorter

Denne høsten ser vi mye av ruter generelt, og spesielt rutete skjorter. Du finner ruter i alt fra rolige jordtoner til mer fargerike varianter. En rutete skjorte er fin alene, og spesielt når man styler lag på lag. Under en høstjakke eller vest kommer rutene frem og gjør hele antrekket litt ekstra spennende. Noen av høstens mest trendy farger til herre er ulike toner av blått og brunt. En fin kombinasjon når du ser etter skjorte.

Skjortejakken

En annen trend denne høsten er skjortejakken. En perfekt høstjakke som gjerne kan styles med enten bare en t-skjorte under eller skjorte og genser når høstdagene blir kaldere. Gå for en helt ensfarget modell eller ruter, det er også kjempe fint på skjortejakken!

Cord bukser

Har du lyst å variere den klassiske jeansen, bør du utforske andre teksturer og materialer. Cord buksen er super trendy denne høsten og gjerne i farger som blått, brunt, oliven eller beige. Buksen passer til det aller meste og kan styles på mange ulike måter. Den er blant annet fin med høstens trendjakke, skjortejakken.

Mann i høstklær
Hele antrekket finner du hos Skonnord.
Mann i høstklær
Mann i høstklær
Vest passer perfekt til høsten. Blå dunvest fra Boys of Europe og beige dunvest fra Skonnord.
Mann i høstklær
Mann med sko
Høstens trender til herre med Personal Shopper Siv

Vest i dun eller tekniske materialer

Når høstdagene blir kaldere er en vest helt perfekt og denne kan du også bruke utover vinteren. Gå for en vest i dun eller tekniske materialer, den isolerer godt og er et kult lag til antrekket. På høsten kan du gjerne style den alene over en skjorte eller genser, mens utover vinteren kan du bruke den som et lag under en frakk eller jakke.

Hoodie for alle aldre

Denne høsten er det mange kule hettegensere i butikkene for alle aldre. Hettegenseren er et komfortabelt plagg som kan styles på mange måter. Style den for eksempel under vesten, en fin kombinasjon til hverdagen. Velg gjerne en hettegenser med litt farger så gjør den litt ekstra ut av seg sammen med mer nøytrale og klassiske farger på bukser, jakke eller til jeans.

Lag på lag

Bygg opp antrekket med plagg på plagg. Det er både fint, praktisk og trendy. Utover høsten når dagene blir kaldere kan du fortsette å bruke plaggene ved å bygge opp antrekket med et ekstra lag. Det kan være lurt å tenke på å kjøpe plagg som passer hverandre i stil og farger, slik at de kan styles sammen.

Personal shopper

Det er vår Personal Shopper som har plukket ut antrekkene til denne artikkelen.

Ønsker du litt hjelp med klesstilen eller handling av klær? Vår personal shopper Siv hjelper deg enten det er for hverdag, jobb eller fest. Siv har lang erfaring fra motebransjen og oversikt over utvalget i alle butikkene på senteret. Hun finner klær i forskjellige prisklasser som passer deg og din stil, og kan hjelpe med alt fra ett antrekk til en helt ny stil om du ønsker det. Pris for personal shopper er 300 kr om du er medlem av senteret sin kundeklubb og 600 kr om du ikke er medlem.

Book time med Personal Shopper her.