Slik skal høstens makeup være

Eldre dame med makeup og makeup artist
Denne sesongen er farger en av høstens største trender.
Eldre dame med makeup og makeup artist
Prøv en blush stick! Enkel å påføre og kan blendes ut med både fingre, kost og beautyblender.

En ny sesong er her, og med den også nye trender på både makeup og klær. La oss ta en titt på hvordan makeupen skal være denne høsten.

Farger

Farger er en av høstens største trender når det kommer til mote, men det er også stort på makeupen. Om du tør så er det veldig gøy å teste seg litt frem med farger på for eksempel øyenskygge og eyeliner. Gå for noe du vanligvis ikke ville testet, kanskje du blir positivt overrasket!

Glød og kremprodukter

Videre er det mye kremprodukter som gjelder for tiden, som for eksempel blush stick. Den er enkel å påføre og kan blendes ut med både fingre og beautyblender. Du får blush stick i mange ulike nyanser, så i år kan du finne akkurat den fargen som passer deg best for de litt rosa kinnene.

Huden generelt skal være naturlig og glødende, og produktene som brukes i basen burde helst inneholde hudpleie også. Siv hjelper deg gjerne med å finne frem til riktige farger og de produktene som passer din hudtype!

Eldre dame med makeup og makeup artist
Siv, vår Personal Shopper, hjelper deg med makeup.
Eldre dame med makeup og makeup artist
Eldre dame med makeup og makeup artist
Nå er det sesong for liner og mascara.
Eldre dame med makeup og makeup artist
Siv har mange gode tips og råd når det gjelder både makeup og mote.
Eldre dame med makeup og makeup artist

Sesong for liner

Eyelineren er supertrendy denne sesongen, går gjerne for en skikkelig markert liner, kombinert med en god mascara. Her kan man også være vågal å gå for en farge, eller holde seg til mørk brun eller sort. Tips: bruk en hvit eyeliner på våtkanten nede for å åpne øynene ekstra.

Leppene

Når det kommer til leppene så skal det i år være farger eller glossy. Eventuelt en kombinasjon av de to. Finn frem lipliner og leppestift i en farge du trives i og som kler deg, og du er klar for høstens arrangementer.

Få råd på veien!

Er du litt usikker på hvordan makeup og hvilke farger som passer deg? Eller vil du få hjelp til makeupen til en viktig anledning? Da må du ta kontakt med vår Personal Shopper Siv! Flere av hennes kunder på personlig shopping opp igjennom årene har ønsket hennes hjelp til hvordan de kan legge en enkel og rask makeup. Dette har resultert i at man nå også kan booke tid til makeup hos Siv.

For å booke time med Siv kan du klikke her.

Siv bruker produkter fra Kicks sitt eget merke, nemlig BeautyAct. Et vegansk merke, som blir produsert i Italia og som har en grei pris. Dersom man booker time til makeup så må man beregne ca 1 time hvor Siv legger en enkel dag makeup med veiledning i farger og hvordan man selv skal legge makeupen senere. Det legges vekt på at makeup skal være enkelt og at mange produkter kan brukes på flere måter.

Booking av kun makeup koster 200,-, men dersom det bookes i tillegg til personal shopper er prisen kun 100,-. Ønsker du å gi bort personal shopper og makeup tjeneste i gave til noen? Da har vi spesiallagde gavekort hvor makeup er inkludert i personal shopper tjenesten til 700,-.

Du kan booke time med Siv her.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00