Sesongens beautyfavoritter

Sesongens beauty favoritter
Her er produktene vi ønsker oss nå!

Vår og sommer byr på masse deilige nyheter innen skjønnhetskategorien. Produkter til ansikt og kropp som roper sommer er det vi ønsker oss nå!

Vi har tatt en prat med Rituals, L’occitane, Kicks, Vita og The Body Shop om hvilke produkter de gleder seg aller mest til denne sesongen. Her er det mye spennende!

Highlight, blå mascara og deilig lip balm

Glød hører våren og sommeren til, og i år er intet unntak. Kicks har nettopp fått inn et helt nytt og spennende produkt fra Dior, nemlig deres “forever glow maximizer”, en flytende highlighter i ulike farger som passer til alle hudtoner. Den gir en nydelig glød, og kan brukes som highlighter, blush, bronzer eller et slør av farge på øyelokkene.

Denim og blått er to store trender når det kommer til mote denne våren, og sammen med det er det rålekkert med blå mascara. Hos Vita har de fått inn Maybelline sin Lash Sensational Sky High Mascara Blue Mist, som gir lengde og volum, og ikke minst en lekker blå farge på vippene!

Også må vi ikke glemme at naturlige, fuktige lepper er så fint om sommeren. The Body Shop har den perfekte lip balmen, nemlig Swipe It lip balm, som gir naturlig farge og masse fuktighet. Sunne og myke lepper - here we come!

Dame fra Vita som holder produkter og dame fra Kicks som holder produkter
Vita sine favoritter til venstre, og Kicks sine til høyre.

Skrubb og olje til kropp

Vår og sommer betyr også ekstra pleie til huden på kroppen, og L’occitane sin almond serie er favoritt hos mange. I denne serien finner du blant annet en skrubb, som hjelper med å fjerne døde hudceller. Den inneholder mandelsmør og mandelolje, beriket med knuste mandelskall og sukkerkrystaller for å oppnå perfekt eksfoliering for hele kroppen. Følg opp med oljen i samme serie, den både pleier og mykgjør huden. Disse to er en perfekt kombinasjon til vår og sommer.

Har du lyst på en olje med litt ekstra glød? Da må du sjekke ut Rituals sin shimmering body oil, den kommer i tre ulike nyanser, rose, gull og sølv – perfekt for alle hudtoner. Denne skimrende kroppsoljen inneholder nærende Yoshino-kirsebær og sort risekstrakt, som etterlater huden myk og gir masse deilig glød. Husk også å tilføre kroppen fuktighet i hverdagen, for eksempel med en deilig body lotion mousse, også fra Rituals. Denne kroppskrem moussen tilfører huden fuktighet for en silkemyk, velduftende følelse.

Dame fra L'Occitane og dame fra Rituals som holder produkter
L'Occitane anbefaler almond-serien, og Rituals sin shimmering body oil.

Husk solkremen

Det er anbefalt å bruke solkrem i ansiktet hver dag, og Vita sitt tips denne sesongen er Korres sin red grape share glow SPF50. Denne har solfaktor 50, gir ekstra glød til huden og beskytter så klart veldig godt mot UV strålene. Kremen er lett i teksturen, trekker raskt inn i huden, lett å smøre ut og dufter helt himmelsk!

Sesongens beauty favoritter
Husk solkremen!

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00