Sesongens beautyfavoritter

Dame fra Rituals
M'Gouna er Rituals sin nye limited edition-serie for sesongen.

Vår og sommer byr på masse deilige nyheter innen skjønnhet kategorien. Produkter til hår, ansikt og kropp som roper sommer er det vi ønsker oss nå!

Vi har tatt en prat med Rituals, L’occitane, Kicks og The Body Shop om hvilke produkter de gleder seg aller mest til denne sesongen. Her er det mye spennende!

Perler til kropp og olje til hår

Hos Rituals har de fått en ny limited edition serie for våren og sommeren som heter M’Gouna. Denne serien er en hyllest til den marokkanske rosedalen med nydelig duftende ingredienser som damascenerrose og kaktusfiken.

Produktene som de ansatte hos Rituals gleder seg ekstra mye til å bruke fra denne serien er Body Creamen, den har 94 % naturlig opprinnelse og inneholder rosa perler innkapslet i E-vitamin for å gi ekstra pleie og antioksidanter. Den etterlater huden myk og næret. De trekker også frem håroljen, den inneholder marokkansk arganolje som gjør håret øyeblikkelig mykere, tilfører glans og jevner ut krus, og etterlater håret med en glansfull, silkeaktig finish. Perfekte til sommeren!

Dame fra Rituals
M'Gouna dufter damascenerrose og kaktusfiken.

Multiprodukt og vitamin C

Om våren og sommeren ønsker vi gjerne at makeupen skal gå ekstra fort og da er det perfekt med produkter som kan brukes på flere måter. Med The Body Shop sin Freestyle Multi Colour kan du nettopp dette! Den kommer i 10 ulike nyanser og kan brukes til det du vil. Den gir oppbyggbar farge til lepper, kinn og øyne, og gir et matt eller skinnende resultat.

Vitamin C er en favoritt ingrediens for mange om sommeren, og The Body Shop trekker spesielt frem deres Vitamin C Overnight Glow Mask. Nattmasken er beriket med vitamin C, fornyende lactic acid (AHA) / melkesyre og papaya-enzymer. Denne nattmasken får frem en ny og forbedret glød i huden, huden ser også jevnere ut og blir merkbart mykere.

Dame fra The Body Shop som holder opp produkter
The Body Shop anbefaler Freestyle Multi Colour og Vitamin C Overnight Glow Mask.

Skrubb og serum

For L’Occitane er stikkordene for vår og sommer skrubb og serum! Før man går inn i sommeren så er det deilig å skrubbe bort vinteren fra kroppen, og produktet Shea Butter Ultra Rich Body Scrub er helt nydelig til dette. Denne skrubben, som inneholder 10% sheasmør og finmalte nøtteskall, har en kremaktig tekstur som eksfolierer effektivt. Den er utviklet spesielt for tørr hud, og bidrar til å fjerne døde hudceller på en skånsom måte. Huden etterlates glatt og myk – et ideelt utgangspunkt for fuktighetsgivende pleie.

Serum til ansiktet er alltid fint å ha som en del av hudpleierutinen, uansett årstid. L’Occitane anbefaler deres Immortelle Reset Overnight Serum til natten og Shea Bi-Phase Serum til dagtid, eller også kveld om du ønsker. Begge disse passer til alle hudtyper og gir masse fuktighet!

Dame fra L'Occitane som holder opp produkter
L'Occitane mener skrubb og serum hører sommeren til.

Lilla lepper, negler og duft!

Denne våren og sommeren går det mye i lilla, og Kicks trekker frem lekre produkter både til lepper og negler i den nydelige fargen. Til og med den nyeste parfymen fra Daisy Marc Jacobs er i denne fantastiske fargetonen. Daisy Paradise er en ny, blomstret Limited Edition duft fra Marc Jacobs som rommer frihetsfølelsen du får når du går gjennom en fantastisk blomstereng i solnedgangen.

Når det kommer til lepper så anbefaler Kicks lip maximizer fra Dior Addict i fargen Berry, et fuktighetsgivende og fyldiggjørende leppeprodukt med maksimal volumeffekt. Og hva du skal ha på neglene denne våren? Atelier Rouge sin neglelakk i fargen "Show notes" så klart!

Dame fra Kicks som holder opp produkter
Kicks trekker frem fargen lilla for våren og sommeren.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00