1 fest - 3 stiler

Mann og dame i festantrekk
Personal Shopper Siv har stylet Yan fra Ice og Ingvild fra Kicks til sommerfesten.

Vår- og sommerens festligheter står for tur. Vår Personal Shopper Siv viser oss i denne artikkelen tre ulike stiler til fest.

Trenger du inspirasjon til vår- og sommerens festligheter? På senteret finner du utvalget uansett hvilken stil du ønsker å gå for. Vår Personal Shopper Siv viser hvordan en dress i en lekker farge kan styles på mange måter med alt fra søte sandaler til pumps. Til herre er chinos og blazer en fin kombinasjon. Eller hva med en dobbeltspent lys dress i lin? For en klassisk og mer formell stil er en blå dress alltid et godt valg.

Ingvild hos Kicks og Yan hos Ice har fått på seg tre antrekk til fest stylet av Siv.

Summer casual

En avslappet og fin stil som passer godt til mange ulike festligheter. En dress er alltid et godt valg, spesielt i en fresh sommerfarge til dame. Siv har stylet Ingvild hos Kicks i en av sommerens trendfarger rosa. Du finner også mange andre fine fargerike dresser i butikk nå. Med en basic t-skjorte inni og et par høye heler har du et avslappet, men fint antrekk til fest. Du kan også gå for et par søte sandaler eller sneakers til.

Dame i rosa dress
Dressen er alltid en vinner.

Summer Casual

Til herre er chinos og blazer en fin kombinasjon, som vist på Yan hos Ice. Siv har stylet antrekket i nøytrale farger med en skjorte og hvite sneakers. Perfekt for sommerfesten!

Mann i lys bukse og grønn blazer
Chinos og blazer en fin kombinasjon.

Bohem

Gå for en mer bohemsk inspirert stil med blomstermønster, broderi og materialer som lin. En lang og løs kjole er både elegant og behagelig på deilige vår- og sommerdager. Siv har stylet Ingvild i en lang kjole med blomstermønster i lilla og oransje med matchende tilbehør. Veske og sko som trekker frem fargene i antrekket gjør det lille ekstra. Med et par glitrende øredobber er Ingvild klar til fest.

Dame i lang blomstrete kjole
Gå for en mer bohemsk inspirert stil med blomstermønster og broderier.

Bohem

For herre får du bohem-stilen med en dress i lin. Siv har stylet Yan i en lys beige lindress med dobbeltspent blazer. Hold antrekket monokromt med en pique i samme farge som på dressen, og fullfør antrekket med et tørkle i halsen og solbriller.

Mann i lys dress
Fullfør antrekket med et tørkle i halsen og solbriller.

Klassisk sommerpent

Har du lyst å gå for en mer klassisk pyntet stil? I butikkene finner du mange lekre kjoler i ulike farger og mønstre. En av våren og sommerens trendfarger er grønt, noe du finner mye av i butikkene nå. Siv har stylet Ingvild i en grønn kjole med mønster og matchende tilbehør. Gull er lekkert sammen med grønt og Siv har fullført antrekket med statement øredobber i gull og solbriller.

Dame i grønn kjole
Gull er lekkert sammen med grønt.

Klassisk sommerpent

Til herre er den blå dressen alltid en vinner for en mer formell stil. Det er klassisk, pent og kan brukes til mange ulike festligheter. For å få stilen hold deg gjerne til nyanser av blått. Siv har stylet Yan i en blå dress med vest, kombinert med lyseblå skjorte og lyseblått slips. Med en blå dress i skapet har du alltid et go-to antrekk til fest.

Herre i blå dress
Med en blå dress i skapet har du alltid et go-to antrekk til fest.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00