3 trender for sesongen

dame i vårantrekk
Les alt om sesongens store trender.

Denne sesongen vil vi se mye denim, helhvitt og pastellfarger. Gå all in fra topp til tå eller la deg inspirere ved å trekke inn elementer.

Med en ny sesong er det spennende å se på trendbildet og la seg inspirere. Vi har trukket frem tre trender vi kommer til å se mye av fremover. Disse er denim on denim, helhvite antrekk, og pastellfarger. Her deler vi noen tips til hvordan du kan implementere dem i garderoben og style dem for våren.

Denim on denim

Denim er en klassiker og er alltid å se i trendbildet, men denne sesongen er det mer trendy enn på lenge. Du kan gjerne style denim on denim med for eksempel en jeans kombinert med en denim skjorte eller jakke. Hvis du syns det blir for mye av det gode er en t-skjorte og skjorte alltid en klassiker, som Jack & Jones har gjort.

Mann fra Jack & Jones
Denim er en klassiker.

Eller hva med å gå for vårens klassiker trenchcoaten i denim Med sneakers til har du et perfekt hverdagsantrekk. Om du virkelig vil gå all in ser vi også tilbehør i materialet, som en veske fra Lindex. Noe for deg som vil kjøre en monokrom look med denim fra topp til tå eller tone det ned med andre basics og implementere elementer av denim.

Dame fra Lindex
Denim on denim fra Lindex.

Helhvitt

Etter en kald og mørk vinter vil vi kle oss i lysere antrekk og denne våren er helhvitt en av de trendene som utmerker seg. Med gode basics som en hvit jeans, genser eller t-skjorte har du et godt utgangspunkt for mange ulike antrekk. Style med en hvit vest fra Kase eller cardigan fra Valør til for et ekstra lag, så har du et lekkert vårantrekk. Helhvitt er en trend som du kan skape med gode basisplagg som varer lenge i garderoben. En elegant og klassisk stil som kler de fleste.

Mann fra Kase og dame fra Valør
Helhvitt fra Kase og Valør.

Pasteller

Med lysere dager og varmere dager vil vi også kle oss i mer farger. Denne sesongen ser vi at det spesielt er pastellene som utmerker seg for både damer og menn. Blant annet Skonnord har et godt utvalg pasteller i butikk nå. Kle deg i farger som lys rosa, lyseblått og lys grønn. Gå all inn med et monokromt antrekk med en av fargene fra topp til tå eller kombiner de sammen, en lekker kombinasjon.

Dame fra Skonnord
Pasteller til dame fra Skonnord.

Du kan også dempe antrekket med andre basisfarger som hvitt, sort eller beige. Til dame vil du finne pastellene på alt fra detaljer i søte bluser til vårkjoler. Til herre kan du for eksempel gå for en rosa genser til en hvit eller denim jeans.

Mann fra Skonnord
Pasteller til herre fra Skonnord.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo