Hårstyling til 17. mai med Nikita Hair

Dame fletter hår
Nikita hjelper deg med stylingen til 17. mai!
Dame med flette
Dame med flette
Enkel, men vakker bobleflette.
Dame med flette
Hestehale med twist.
Dame med fletter
Dame med fletter
Flettestyling fungerer fint på både kort og langt hår.

Det nærmer seg 17. mai og Nikita Hair deler tips til hårstylingen. Flettefin eller hestehale med en twist? Slik gjenskaper du disse oppsettene.

Trenger du inspirasjon til hva du skal gjøre med håret på 17. mai? Her er 3 fine oppsett gjort av Nikita Hair på senteret og forklaring på hvordan du kan gjøre disse selv. Oppsett og ulike fletter er lekkert uansett hvilket antrekk du går for. Det passer også veldig fint til bunad om du skal gå i det. Mange av oss går for de samme oppsettene og har et par hårstylinger vi holder oss til, men å prøve noe nytt kan være enklere enn man tror. Nikita viser hvordan du gjør en enkel bobleflette, hestehale med twist og enkel flettestyling for både kort og langt hår. Hvilken vil du prøve deg på?

Enkel bobleflette

Har du lyst på den klassiske fletten, men med en twist? Da kan du prøve deg på en enkel bobleflette. Start med å dele håret i to og lag en hestehale av hver del, en i nakken og en over. Deretter deler du den øverste hestehalen i to og samler de under den nedre hestehalen med en gummistrikk. Da vil den nedre hestehalen være mer synlig. Del denne igjen i to, og samle seksjonene under hestehalen igjen og fest med gummistrikk. Fortsett slik til det ikke er mer hår å ta av og fest med en hårstrikk.

Hestehale med twist

Dette er også et enkelt oppsett som skiller seg ut fra den vanlige hestehalen eller fletten. Start med å gre håret bakover og lag en lav hestehale. Deretter bruker du hendene til å lage et hull i håret over strikken og ta hestehalen gjennom hullet. Om du ønsker kan du stramme til hestehalen. Om du har tykt hår kan det være lurt å feste med noen små hårspenner for ekstra hold i hestehalen. Om du vil gjøre noe ekstra kan du krølle håret i hestehalen eller ta ut litt småhår mot ansiktet som også er veldig fint til dette oppsettet.

Enkel flettestyling for både kort og langt hår

Dette oppsettet er like fint uansett om du har kort eller langt hår, og en fin måte å få håret bort fra ansiktet på. Start med å ta ut to deler hår i front, så fletter du to fletter, en på hver side av ansiktet. Når du har flettet ferdig flettene fester du de sammen i bakhodet med en strikk. Ta ut en liten del med hår av det du har festet i strikken og tvinn det rundt strikken slik at den skjules. Du fester det ved å tre hårdelen gjennom en hårnål og fører den gjennom strikken. Om du ønsker kan du bølge eller krølle håret som er løst. Til slutt kan du gjerne dra litt i flettene for en mer “rufsete” look.