Kle deg til sommerfest

Dame i oransje kjole
Kjole fra Day.
Dame med blomstrete kjole
Kjole fra Lindex.
Dame med gul dress
Blazer og dressbukse fra Gina Tricot.

Sommer betyr lysere plagg og lekre farger. Her er våre beste tips for sommerfesten!

Mest trendy er oransje, rødt, gult, rosa, grønt og blått. Og selv om sterke farger er i vinden, er pastellene populære som alltid. Vil du gå for noe annet enn sommerkjolen, er dressen et alternativ. Enten som heldress eller hver for seg som blazer over kjole, eller dressbukse med en fin bluse til.

Fargerike sommerkjoler

En fin sommerkjole er et perfekt antrekk til festen. Kanskje du vil se etter en ny farge? Hos blant andre DAY på senteret har de mange fine sommerkjoler. En lys eller pastellfarget kjole er en klassiker, men i år ser vi også mer av de sterkere fargene. Hos DAY finner du alt fra klassisk hvitt til en av årets mest trendy farger, oransje. Med et par høyhælte sandaler er du klar for alle festlighetene sommeren har å by på.

Tips!

Har du en løs kjole kan du bruke et belte i midjen for å gi den mer fasong.

Mønster

Det er mange fine mønstrete kjoler i butikkene. For eksempel noen med søte blomsterprint hos Lindex. Blomsterprintet er en klassiker til sommerfesten, og her er utvalget stort. Vil du tone det litt ned kan du gå for et blomstrete skjørt i stedet, for å så kombinere det med en ensfarget topp. Vil du gjøre antrekket ekstra spennende kan du gå for en mønstermiks. Velg noe som er ulikt for å bryte opp, som en prikket bluse og et mønstret skjørt. Et tips når du skal style mønster sammen er å gå for plagg hvor mønstrene er ulike, men hvor fargene går igjen. Det gir miksen en fin flyt.

Tips!

Style sommerkjolen med en blazer eller denimjakke så har du noe å ta på utover kvelden.

Suit up

Vil du kle deg i noe annet enn kjoler og skjørt, er dressen veldig trendy, og det finnes et stort utvalg i butikkene. Det fine med en dress er at den er enkel å style på ulike måter slik at den kan leve lenge i garderoben. Til sommerfesten kan du for eksempel style den med en liten veske og pumps. Hos Gina Tricot finner du mange av sesongens farger, som denne fine lysegule dressen som sitter flatterende med høyt liv og vide ben.

Aktuelle merkevarer

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00