Kle deg til sommerfest

dame i sommerkjole
Kjole fra Gina Tricot

Sommer betyr lysere plagg og fine farger. Her er våre beste tips for sommerfesten!

Enten du foretrekker en lekker kjole, heklede plagg eller matchende sett, er det like trendy denne sommeren. Gjerne i lyse farger som hvitt eller beige, eller i duse pasteller. Det er mange fine kjoler og skjørt i butikkene, eller du kan style jeansen med en søt sommertopp.

Lange sommerkjoler

En fin sommerkjole er et perfekt antrekk til festen. I butikkene finner du mange fine kjoler, i ulike farger og ulike stiler. Gå for en klassisk ensfarget kjole eller en med mønster på?

Pastellfarger er en av sommerens store trender og det finner du i både ensfargede og mønstrede varianter. Som for eksempel denne søte sommerkjolen fra Gina Tricot med små lyseblå og grønne blomster. Med en fin sommerkjole i garderoben har du alltid noe å ha på til sommerens festligheter. Style sommerens kjoler med høye hæler, et par flate sandaler eller vår- og sommerens trendsko ballerinasko. Eller kanskje en pastellfarget veske til?

Dame fra Gina Tricot som har på seg hvit kjole med blå blomster
En fin sommerkjole er et perfekt antrekk til festen.

Jeans og topp

Et alternativ til den klassiske sommerkjolen er å style jeansen med en søt sommertopp. Med en jeans er styling mulighetene mange og det er et godt utgangspunkt for å sette sammen flere lekre sommerantrekk. Lindex har et godt utvalg jeans i ulike modeller og farger. Style den med for eksempel en heklet topp, en lekker kombinasjon! Lindex har flere ulike heklede topper som er perfekte til sommerens anledninger. Du finner også matchende heklede skjørt. Både denim og heklede plagg er to store trender denne sommeren. Et stylingtips er å gå for sneakers eller sandaler om du ønsker en avslappet look, eller style det opp med høye hæler.

Dame fra Lindex som har på seg hvit topp, jeans og blå veske
Jeans og en topp er et fint alternativ til sommerkjolen.

Matchende sett

En stor trend for sommeren er matchende sett og hos blant annet Message finner du flere sett i sesongens farger. Et sett gir mange styling muligheter da plaggene kan styles sammen eller hver for seg. Det gjør det enkelt å style antrekket både opp og ned etter hvor pyntet du ønsker å være, eller å style det om til hverdags. Noen av sommerens mest trendy farger er blått, rosa og grønt, gjerne i lyse toner. Hos Message finner du sett med topp og skjørt i blant annet lyseblått. Enda et godt alternativ til en klassisk sommerkjole som passer perfekt til sommerfesten!

Dame fra Message har på seg blått linsett og beige veske
Matchende sett er en stor trend for sommeren.

Aktuelle merkevarer

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00