Kle deg til sommerfest

Dame i sommerkjole
Kjole fra Valør.

Sommer betyr lysere plagg og lekre farger. Her er våre beste tips for sommerfesten!

Enten du foretrekker de lyse duse fargetonene eller sterke farger, er det like trendy denne sommeren. Gå for farger som lys grønn eller lys lilla, eller kle deg i solnedgangens farger som rødt og oransje. Vil du gå for noe annet enn sommerkjolen, er det mange lekre skjørt. Style skjørtet som sett med matchende topp, eller med for eksempel en topp og blazer.

Lange sommerkjoler

En fin sommerkjole er et perfekt antrekk til festen. I butikkene finner du mange ulike stiler. Gå for en klassisk hvit eller farget kjole, eller hva med en med fargerikt blomstermønster? Med en fin sommerkjole i garderoben har du alltid noe å ha på til sommerens festligheter. Hos blant andre Valør på senteret har de mange fine kjoler, som blant annet denne lange kjolen med blomstermønster. Style sommerens kjoler med høye hæler, et par flate sandaler eller vår- og sommerens trendsko ballerinasko.

Dame i blomstrete kjole
En fin sommerkjole er et perfekt antrekk til festen.

Skjørt og blazer

Et alternativ til den klassiske sommerkjolen er et fint skjørt. Med for eksempel et satengskjørt er styling mulighetene mange og det er et godt utgangspunkt for å sette sammen flere lekre sommerantrekk. Dressen har lenge stått sterkt i trendbildet, men kombiner isteden blazeren med et skjørt. Et lekker kombinasjon! Hos blant annet Gina Tricot finner du satengskjørt i både ensfargede og mønstrete varianter. Et stylingtips er å velge en blazer som henter opp fargen i mønsteret på skjørtet, og om du går for en nøytral farge uten mønster kan du gi antrekket farge ved å gå for en blazer i en av sommerens fine farger. Style med et par pumps eller sandaler og du er klar for sommerfesten.

Dame i skjørt og blazer
Duse toner fra Gina Tricot. Skjørt 359,- og blazer 599,95,-

Matchende sett

En stor trend for sommeren er matchende sett og hos blant annet Lindex finner du flere sett i sesongens farger. Et sett gir mange styling muligheter da plaggene kan styles sammen eller hver for seg. Det gjør det enkelt å style antrekket både opp og ned etter hvor pyntet du ønsker å være, eller å style det om til hverdags. Noen av sommerens mest trendy farger er rødt, rosa og oransje, og hos Lindex finner du sett med topp og skjørt i denne flotte fargekombinasjonen. Enda et godt alternativ til en klassisk sommerkjole som passer perfekt til sommerfesten!

Dame i rosa og oransje skjørt og topp
Matchende sett er en stor trend for sommeren. Bluse 349,- og skjørt 399,-

Aktuelle merkevarer

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00