Sniktitt på vårens trender

Dame med hvit genser
Fra Kappahl
Dame med oransje bukser
Genser og bukse fra Cubus
Dame med solbriller og skinnjakke
Dame i hvit genser og jeans
til venstre: Skjorte, topp og bukse fra Lindex Til høyre: Jeans og cardigan fra Kappahl

Vårvarene strømmer inn i butikk, og vi har bedt Kaja-Marie vise oss noen av sine favoritter fra de nyeste kolleksjonene.

Cardigan og lyse jeans

Denne våren er cardiganen tilbake for fullt, og man finner den i utallige fasonger, farger og modeller i butikkene. Jeg har allerede skaffet meg flere cardigans, og denne hvite er kanskje en av de mest klassiske og brukervennlige i mitt skap. Style den med lyse jeans, som også er en stor trend, eller style den med farget jeans, kjole eller skjørt. Cardiganen kan rett og slett styles til det aller meste!

Fargede bukser

Vår og farger hører sammen, og fargede bukser kommer i alle butikker nå. Uansett hvordan passform du liker på din bukse så finner du den i en eller annen farge. Style den fargede buksen med nøytrale plagg og tilbehør, gjerne lysere farger til våren!

Skinnplagg

Skinnplagg er en annen stor trend denne våren. Skinnskjørt, skjorter, bukser, kjoler, rett og slett alt. Kombiner det med andre materialer som denim, bomull, ull osv, og du får en så fin kontrast i antrekket. Om det føles litt utenfor komfortsonen så kan du starte med en sort skinnskjorte slik som den på bilde under, og style den med mer basic plagg.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00