Sniktitt på vårens trender

dame i dress og trenchcoat
Antrekk fra VIC

Vårvarene strømmer inn i butikk med rosa plagg, nyanser av blått og stilige bikerjakker! Her er en sniktitt på trendene for våren.

Rosa og blått

Etter en mørk vinter er det forfriskende å se vårplagg i fine farger. En farge som ser ut til å bli en av vårens største trender er rosa, og selv om du finner alle nyanser av rosa blant vårnyhetene er det spesielt lyserosa som gjelder. Det er tydelig at barbie core trenden har avtatt og blitt erstattet med en roligere versjon som kalles millenial pink. Du finner blant annet lyserosa strikk hos Gina Tricot.

En annen farge som blir stor denne våren er blått. Det er en farge som kler de aller fleste og kommer i mange ulike nyanser. Denne våren vil vi se alt fra lyseblått, til sterke blåfarger, og mørkere marineblått. Hva med å gå for en blå dress? Som denne lekre fra VIC. Business casual er også en av vårens trender. Både lyserosa og blått er veldig fint å style med andre nøytrale trendfarger som hvitt og grått.

Dame i rosa strikk fra Gina Tricot og dame i blå dress fra VIC
Lyserosa strikk fra Gina Tricot og blå dress fra VIC.

Bikerjakker

Er du på utkikk etter en ny vårjakke, så er bikerjakken noe av det mest trendy du kan gå for denne våren. Du finner alt fra røffere varianter til mer biker inspirerte jakker i flere av butikkene, som blant annet Gina Tricot og Olivias Verden. Skinnjakken eller jakker i imitert skinn er perfekt for våren og kan gjerne styles med for eksempel en blå strikket cardigan under.

Denim

En god jeans er for mange et must have i garderoben. Jeansen er et fantastisk plagg som kan styles på utallige måter og til ulike anledninger. Også denne våren er det mye denim i butikkene som blant annet hos Gina Tricot og Olivias Verden. Det er jeans for enhver smak, stilige denim jakker og skjorter. Spesielt vil vi se mer av jeans med vide ben og med synlige sømmer.

Dame i antrekk fra Olivias Verden og dame i antrekk fra Gina Tricot
Bikerjakke og denim er i trendbildet denne våren. Antrekk til venstre fra Olivias Verden og antrekk til høyre fra Gina Tricot.

Trenchcoat

Det er mye fokus på gode basisplagg i trendbildet og om du foretrekker den mer klassiske stilen er trenchcoaten noe for deg. Den holder seg sterkt i trendbildet og allerede nå finner du mange fine varianter blant nyhetene i butikk. Gå for en farge som passer til det meste i din garderobe enten det er sort, blått eller beige. Så har du en anvendelig vårjakke som du garantert vil ta frem år etter år. Du finner trenchcoat hos blant annet VIC.

Dame med blå dress og beige trenchcoat fra VIC
Trenchcoat og dress fra VIC.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
VIC
Åpent i dag 10:00 - 21:00