Sniktitt på vårens trender

Dame i vårnyheter
Fra BikBok

Vårvarene strømmer inn i butikk med eple grønne plagg, nyanser av blått og lekre dresser! Her er en sniktitt på trendene for våren.

Eplegrønn

Grønt har vi sett i trendbildet en stund og ser ut til å bli like populært denne våren. Spesielt er det eplegrønn som vil utmerke seg. En frisk og lekker farge, som er perfekt for våren! Butikkene har fått inn mange vårnyheter og du finner eplegrønne plagg hos blant annet Bik Bok. Style fargen med mer nøytrale farger som hvitt, beige eller sort, eller kombiner med en annen av vårens trendfarger blått. En flott kombinasjon.

Sniktitt på vårens trender, eplegrønn dress
Eplegrønn dress fra Bik Bok.

Nyanser av blått

Blått er en farge som kler de aller fleste og kommer i mange ulike nyanser. Denne våren vil vi se alt fra lyseblått, til sterke blåfarger, og mørkere marineblått. En farge som er lett å style til det aller meste eller gå for et monokromt antrekk med blått fra topp til tå. Hos Lindex finner du et stort utvalg plagg i blått. Hvilken nyanse av blått blir din favoritt?

Dame med blå genser og blått skjørt
Genser og skjørt i blått fra Lindex.

Power suit

Dresser og sett generelt er en stor trend for våren. Enten du vil gå for klassikeren blazer og bukse eller et sett med jakke og skjørt, vil du finne mange varianter av disse. Hos VIC har de mange lekre dresser som dress med cargobukse, som vi også vil se mye av i trendbildet denne våren. Cargobuksen kommer i ulike stiler slik at den passer både til hverdag, jobb og fest. Vi ser også varianter av både korte og lange cargoskjørt.

Style dressen med en lekker vårfarge, som grønt, blått eller rosa. Hos VIC har de topper og t-skjorter i blant annet rosa. En lekker vårfarge som er super trendy denne våren!

Dame i grå dress og rosa t-skjorte
Dress fra VIC.

Aktuelle tilbud

Kundeklubb – senter
Gjelder 22. september til 30. september
Kundeklubb – senter
Gjelder 22. september til 30. september

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00